Kan jag få en återbetalning?

Återbetalningspolicyn varierar beroende på faktureringsleverantör. Din leverantör är den du betalar för ditt HBO-abonnemang.

Ta först reda på vem ditt abonnemang faktureras genom:

1. Öppna HBO Max eller logga in på HBOMax.com på din dator. Kan du inte logga in?
  2. Gör något av följande:
    • Telefon eller surfplatta: Tryck på din profil (uppe till höger), ikonen Inställningar (kugghjul, uppe till höger) och tryck sedan på eller bläddra till Abonnemang.
    • TV-enhet: Välj ikonen för inställningar (kugghjul, nedre vänstra hörnet) och därefter Konto.
    • Dator: Välj din profil (uppe till höger), välj sedan Inställningar och hitta Abonnemang.
      Prenumerationsinformation är endast tillgängligt för Vuxenprofiler.
  3. Här kan du se vem ditt abonnemang faktureras genom:
    • HBO Nordic AB: Om inte så krävs av tillämplig lagstiftning finns det inte någon återbetalningspolicy för abonnemang som faktureras direkt via HBO Nordic AB.
    • Apple iTunes eller App Store: Se Apples sida Begär en återbetalning.
    • Google Play: Se Googles sida Återbetalningar på Google Play.
    • Samsung: Kontakta oss avseende förfrågningar om återbetalning av avgifter.
    • Annan leverantör: Kontakta din faktureringsleverantör med eventuella begäranden om återbetalning av avgifter.

Relaterade ämnen