Saanko hyvityksen?

Hyvityskäytännöt vaihtelevat laskutuspalvelun tarjoajan mukaan. Laskutuspalvelun tarjoajasi on se, jolle maksat HBO Max -tilauksestasi.

Selvitä ensin, minkä palveluntarjoajan kautta tilauksesi laskutetaan:

1. Avaa HBO Max tai kirjaudu sisään osoitteeseen HBOMax.com tietokoneella. Etkö pääse kirjautumaan sisään?
  2. Tee yksi seuraavista:
    • Puhelin tai tabletti: Napauta profiiliasi (oikeassa yläkulmassa) ja Asetukset-kuvaketta (hammasratas, oikea yläkulma), ja sitten napauta tai vieritä kohtaan Tilaus.
    • TV-laite: Valitse asetuskuvake (hammasratas, vasen alakulma) ja valitse sitten Tili.
    • Tietokone: Valitse profiilisi (oikeassa yläkulmassa), valitse sitten Asetukset ja etsi Tilaus.
      Tilaustiedot ovat saatavilla vain Aikuisten profiileilla.
  3. Tästä näet, minkä palveluntarjoajan kautta tilauksesi laskutetaan:
    • HBO Nordic AB: Ellei sovellettava lainsäädäntö niin edellytä, suoraan HBO Nordic AB:n kautta laskutettaviin tilauksiin ei sovelleta hyvityskäytäntöä
    • Apple iTunes tai App Store: Katso Applen Pyydä hyvitystä -sivua.
    • Google Play: Katso Googlen Lue lisää Google Playn hyvityksistä -sivua.
    • Samsung: Ota meihin yhteyttä, jos haluat pyytää hyvitystä.
    • Muu palveluntarjoaja: Ota yhteyttä laskutuspalvelun tarjoajaasi mahdollisissa veloitusten hyvityspyynnöissä.

Liittyvät aiheet