Saanko hyvityksen?

Hyvityskäytännöt vaihtelevat laskutuspalvelun tarjoajan mukaan. Laskutuspalvelun tarjoajasi on se, jolle maksat HBO Max -tilauksestasi.

Selvitä ensin, minkä palveluntarjoajan kautta tilauksesi laskutetaan:

1. Avaa HBO Max tai kirjaudu sisään osoitteeseen HBOMax.com tietokoneella. Etkö pääse kirjautumaan sisään?
  2. Tee yksi seuraavista:
    • Puhelin tai tabletti: Napauta profiilikuvaketta (puhelimissa alareunassa, tableteissa vasemmassa reunassa) ja sitten asetuskuvaketta (vasemmassa yläkulmassa). Valitse Tilaus.
    • PlayStation: Valitse asetuskuvake (vasemmasta alakulmasta) ja valitse sitten Tili.
    • Muu TV-laite: Valitse profiilisi (vasemmasta yläkulmasta) ja valitse sitten Tili.
    • Tietokone: Valitse profiilisi (oikeasta yläkulmasta) ja valitse sitten Tilaus.
      Tilaustiedot ovat saatavilla vain Aikuisten profiileilla.
  3. Tästä näet, minkä palveluntarjoajan kautta tilauksesi laskutetaan:
    • HBO Nordic AB: Ellei sovellettava lainsäädäntö niin edellytä, suoraan HBO Nordic AB:n kautta laskutettaviin tilauksiin ei sovelleta hyvityskäytäntöä
    • Apple iTunes tai App Store: Katso Applen Pyydä hyvitystä -sivua.
    • Google Play: Katso Googlen Lue lisää Google Playn hyvityksistä -sivua.
    • Muu palveluntarjoaja: Ota yhteyttä laskutuspalvelun tarjoajaasi mahdollisissa veloitusten hyvityspyynnöissä.

Liittyvät aiheet