Toegankelijkheidsfuncties op HBO Max

Je kunt toegankelijkheidsfuncties gebruiken om door de HBO Max-app te navigeren en om programma's en films te kijken op HBO Max. HBO Max ondersteunt de volgende functies:

Vaste ondertitels

De meeste programma's en films op HBO Max kunnen worden bekeken met Engelse vaste ondertitels. Als vaste ondertitels zijn ingeschakeld, wordt audio als tekst op het scherm weergegeven (spraak en geluiden worden in tekst omgezet).

Tijdens het afspelen kun je de vaste ondertitels in- of uitschakelen met de knop Audio en ondertiteling (tekstballon). Zie Ondertiteling en alternatieve audio voor meer informatie.

Schermlezers

Met schermlezers kun je titels vinden en afspelen op HBO Max. De volgende schermlezers worden ondersteund door HBO Max.

Mobiele apparaten

HBO Max ondersteunt de volgende schermlezers:

Computer

HBO Max ondersteunt de volgende schermlezers:

Televisie

HBO Max biedt gedeeltelijke ondersteuning voor de volgende schermlezers:

We werken aan een betere ondersteuning voor schermlezers op alle ondersteunde TV-apparaten.

Afspelen met sneltoetsen

Op een computer kun je sneltoetsen op je toetsenbord gebruiken om afspeelfuncties te selecteren. Zo doe je dat:

1. Speel een programma of film af op een computer, druk op de spatiebalk of op p om het afspeelmenu te openen.
  2. Druk op de tab-toets om tussen items te navigeren.
  3. Druk op de Enter-toets om het geselecteerde item te kiezen.

Dicteren met Siri

Je kunt de dicteerfunctie gebruiken om programma's of films te zoeken op je Apple TV.

1. Open HBO Max op je Apple TV en kies het icoon Zoeken.
  2. Houd de microfoon op je afstandsbediening ingedrukt.
  3. Spreek je zoekterm in de afstandsbediening.

Op HBO Max kun je o.a. zoeken op titel, genre en acteur. Zie Bladeren en zoeken op HBO Max voor een lijst met manieren om te zoeken op HBO Max.