Kan jeg få en refusjon?

Retningslinjer for refusjoner varierer avhengig av faktureringsleverandør. Faktureringsleverandøren er den som tar betalt for HBO Max-abonnementet ditt.

Først må du finne ut av hvem abonnementet ditt faktureres gjennom:

1. Åpne HBO Max eller logg inn på HBOMax.com på en datamaskin. Kan du ikke logge inn?
  2. Gjør ett av følgende:
    • Telefon eller nettbrett: Trykk på Profil-ikonet (nedre kant på telefoner, venstre kant på nettbrett) og på Innstillinger-ikonet (øverst til venstre). Velg Abonnement.
    • PlayStation: Velg Innstillinger-ikonet (nederst til venstre), og velg Konto.
    • Andre TV-enheter: Velg profilen din (øverst til venstre) og velg Konto.
    • Datamaskin: Velg profilen din (øverst til høyre) og velg Abonnement.
      Informasjon om abonnementer er bare tilgjengelig med voksenprofiler.
  3. Her ser du hvem abonnementet faktureres gjennom:
    • HBO Nordic AB: Med mindre det kreves av gjeldende lov, gjelder ingen retningslinjer for refusjoner for abonnementer som belastes direkte av HBO Nordic AB.
    • Apple iTunes eller App Store: Se Apples side Be om refusjon.
    • Google Play: Se Googles side Finn ut mer om refusjoner på Google Play.
    • Andre leverandører: Ta kontakt med faktureringsleverandøren din i forbindelse med refusjonsforespørsler eller belastninger.

Relaterte emner