Kan jeg få en refusjon?

Retningslinjer for refusjoner varierer avhengig av faktureringsleverandør. Faktureringsleverandøren er den som tar betalt for HBO Max-abonnementet ditt.

Først må du finne ut av hvem abonnementet ditt faktureres gjennom:

1. Åpne HBO Max eller logg inn på HBOMax.com på en datamaskin. Kan du ikke logge inn?
  2. Gjør ett av følgende:
    • Telefon eller nettbrett: Trykk på profilen din (øverst til høyre), Innstillinger-ikonet (tannhjul, øverst til høyre), og trykk på eller bla deretter til Abonnement.
    • TV-enhet: Velg Innstillinger-ikonet (tannhjul, nederst til venstre), og velg Konto.
    • Datamaskin: Velg profilen din (øverst til høyre) og velg Innstillinger og finn Abonnement.
      Informasjon om abonnementer er bare tilgjengelig med voksenprofiler.
  3. Her ser du hvem abonnementet faktureres gjennom:
    • HBO Nordic AB: Med mindre det kreves av gjeldende lov, gjelder ingen retningslinjer for refusjoner for abonnementer som belastes direkte av HBO Nordic AB. Kontakt oss hvis du har blitt feilbelastet eller har faktureringsproblemer.
    • Apple iTunes eller App Store: Se Apples side Be om refusjon.
    • Google Play: Se Googles side Finn ut mer om refusjoner på Google Play.
    • Samsung: Ta kontakt med oss vedrørende eventuelle refusjoner.
    • Andre leverandører: Ta kontakt med faktureringsleverandøren din i forbindelse med refusjonsforespørsler eller belastninger.

Hva hvis jeg blir belastet et annet beløp enn forventet?

Hvis du blir belastet et annet beløp enn forventet, kan det ha en av følgende årsaker:

• Gjeldende merverdiavgift er lagt til abonnementsprisen (denne beregnes ut ifra den nåværende plasseringen din).
  • Du har en annen faktureringsperiode enn du trodde (årlig eller månedlig).
  • Tilbuds- eller rabattperioden din har utløpt slik at du er belastet den vanlige abonnementsprisen.

Kontakt oss hvis ingen av disse årsakene er relevante og du faktureres av oss (HBO Nordic AB). Hvis du faktureres av et annet selskap, må du kontakte dette.

Relaterte emner