Hoe zeg ik HBO Max op?

Goed om te weten
  • Je HBO Max-abonnement wordt automatisch verlengd totdat je het opzegt.
  • Zeg het 1-2 dagen voordat je volgende factuurperiode begint op (dit verschilt per provider).
  • Wanneer je je abonnement opzegt, kun je blijven streamen tot het einde van je factuurperiode.
  • Je abonnement wordt niet opgezegd als je de HBO Max-app verwijdert.

HBO Max-abonnementen zijn verkrijgbaar via veel providers en hoe je je abonnement kunt opzeggen, verschilt per betaalprovider. Je betaalprovider is de provider via wie je je abonnement hebt afgesloten of die je facturen stuurt voor HBO Max.

Wie stuurt mij facturen?

Doe het volgende om je betaalprovider te vinden:

1. Open HBO Max of log in op HBOMax.com op je computer. Kun je niet inloggen?
  2. Kies een van de volgende opties:
    • Telefoon of tablet: Tik op het profielicoon (onderrand op een telefoon, linkerrand op een tablet) en dan op het icoon Instellingen (linksboven). Kies Abonnement.
    • Tv-apparaat: Kies het pictogram Instellingen (linksonder) en kies dan Account.
    • Computer: Kies je profiel (rechtsboven) en kies dan Abonnement.
      Abonnementsgegevens zijn alleen beschikbaar bij Profielen voor volwassenen.
  3. Hier kun je zien wie jou facturen stuurt voor je abonnement.
  4. Kies je provider hieronder om te zien hoe je je abonnement kunt opzeggen.

Andere manieren om je betaalprovider te vinden:

• HBOMax.com/account: Ga naar HBOMax.com/account en log in op je account.
  • Bankafschrift: Controleer of de abonnementskosten voor HBO Max op je bankafschrift staan. (Als je abonnement onderdeel is van een televisiepakket of een mobiel abonnement, zie je mogelijk geen afzonderlijke kosten voor HBO Max.)

Je abonnement opzeggen

Zo zeg je je abonnement op als wij (HBO Nordic AB of HBO Europe, s.r.o.) je facturen sturen:

HBO Max-app

Doe het volgende op je telefoon of tablet:

1. Open HBO Max en tik op het profielicoon (onderrand op een telefoon, linkerrand op een tablet). Kun je niet inloggen?
  2. Tik op het icoon Instellingen (linksboven) en dan op Abonnement.
  3. Tik op Abonnement beheren. Als de optie 'Abonnement beheren' niet beschikbaar is, noteer dan wie jou facturen stuurt voor je abonnement en zoek die provider in de lijst Externe betaalproviders hieronder.
  4. Tik op Abonnement opzeggen.
  5. Bevestig je opzegging en noteer de vervaldatum. Je kunt blijven streamen totdat de factuurperiode van je abonnement afloopt.
Computer

Doe het volgende op je computer:

1. Ga naar HBOMax.com op je computer en log in (indien nodig). Kun je niet inloggen?
  2. Kies je profiel (rechtsboven) en kies dan Abonnement.
  3. Kies Abonnement beheren. Als de optie 'Abonnement beheren' niet beschikbaar is, noteer dan wie jou facturen stuurt voor je abonnement en zoek die provider in de lijst Externe betaalproviders hieronder.
  4. Kies Abonnement opzeggen.
  5. Bevestig je opzegging en noteer de vervaldatum. Je kunt blijven streamen totdat de factuurperiode van je abonnement afloopt.

Externe betaalproviders

Hoe je je abonnement kunt opzeggen, verschilt per betaalprovider. Zoek je betaalprovider hieronder om te zien hoe je je abonnement kunt opzeggen.

Heb je een vraag over een factuur? Zie onze Veelgestelde vragen over facturen.

Ik kan niet inloggen en wil mijn abonnement opzeggen

Reset je wachtwoord of log in op een ander apparaat als je niet kunt inloggen. Je kunt ook controleren of de abonnementskosten voor HBO Max op je bankafschrift staan. Zie wie jou facturen stuurt en zoek die provider dan hierboven in de lijst. Als je abonnement onderdeel is van een televisiepakket of een mobiel abonnement, zie je mogelijk geen afzonderlijke kosten voor HBO Max.