Waarom zie ik elke maand meerdere afschrijvingen?

Als je elke maand meerdere afschrijvingen ziet, heb je mogelijk meerdere accounts (met elk een lopend abonnement).

Om meerdere accounts te vinden...

Zo zie je of je meer dan één account hebt:

1. Open HBO Max op elk apparaat dat je gebruikt (telefoon, tablet, televisie, computer).
  2. Kies een van de volgende opties:
    • Telefoon of tablet: Tik op je profiel (rechtsboven), dan op het icoon Instellingen (tandwiel, rechtsboven) en zoek of tik op Account.
    • Computer: Kies je profiel (rechtsboven), dan Instellingen en zoek Account.
    • Tv-apparaat: Kies het icoon Instellingen (tandwiel, linksonder) en kies dan Account.
  3. Noteer het e-mailadres van je account.

Ben je ingelogd met meerdere e-mailadressen?

Als je meer dan één e-mailadres vindt, heb je meerdere HBO Max-accounts. Zie voor elk account onder Abonnement wie jou facturen stuurt (zie Wie stuurt mij facturen?) om dit op te lossen.

Zodra je weet wie jou facturen stuurt, kun je beslissen welk abonnement je wilt opzeggen (zie Hoe zeg ik mijn abonnement op?).

Vind je slechts één account?

Als je met hetzelfde account bent ingelogd op alle apparaten en je ziet elke maand meerdere afschrijvingen, neem dan contact met ons op en geef ons de volgende informatie:

• Het e-mailadres van je HBO Max-account
  • Info over afschrijvingen op de rekening van je creditcard of PayPal