HBO Maxin vianmääritys televisiossa

Jos sinulla on muita sovellukseen tai suoratoistoon liittyviä ongelmia, valitse laitteesi alta ja kokeile ehdotuksia.

Valitse käyttämäsi laite

Android TV

Jos sinulla on ongelmia suoratoistossa, tässä muutamia kokeiltavia asioita:

Päivitä ohjelmisto

1. Korosta HBO Max -ruutu Android TV:ssä ja pidä sitten valintapainiketta painettuna. Valitse sitten Näytä tiedot ja sitten Päivitä (jos käytettävissä).
  2. Päivitä Android TV. Voit tehdä tämän siirtymällä kohtaan Asetukset > Järjestelmä > Tietoja > Järjestelmäpäivitys > Tarkista päivitykset.

Testaa yhteysnopeutesi

Jos videot puskuroituvat tai ovat huonolaatuisia, syynä voi olla hidas tai epävakaa verkkoyhteys.

Lataa Internetin nopeustestisovellus Google Play -kaupasta ja testaa yhteysnopeutesi (tai testaa latausnopeutesi tietokoneella, joka on liitetty samaan verkkoon kuin Android TV:si. Tee tämä avaamalla selain ja hakemalla sanoilla "Internetin nopeustesti").

HD-videon suoratoistoa varten tarvitset yhteyden, jonka latausnopeus on vähintään 5 Mbit/s (4K-videon suoratoistoon suositeltava nopeus on vähintään 50 Mbit/s). Katso lisäohjeita kohdasta HBO Max keskeytyy tai puskuroituu.

Kirjaudu ulos ja käynnistä laitteet uudelleen

1. Kirjaudu ulos HBO Max.
  2. Android TV:ssä Asetukset > Tietoja > Käynnistä uudelleen > Käynnistä uudelleen.
  3. Avaa HBO Max, kirjaudu sisään, ja yritä suoratoistaa uudelleen.

Tyhjennä sovelluksen välimuisti ja data

1. Siirry Android TV:ssäsi kohtaan Asetukset > Sovellukset.
  2. Valitse sovelluslistasta HBO Max.
  3. Valitse Tyhjennä välimuisti.
  4. Valitse Tyhjennä data.
  5. Avaa HBO Max, kirjaudu sisään, ja yritä suoratoistaa uudelleen.

Poista HBO Max ja asenna se uudelleen

1. Siirry Android TV:ssäsi kohtaan Asetukset > Sovellukset ja valitse HBO Max.
  2. Valitse Poista asennus.
  3. Siirry kohtaan Sovellukset ja etsi HBO Max.
  4. Valitse HBO Max ja valitse sitten Asenna.
  5. Avaa HBO Max, kirjaudu sisään, ja yritä suoratoistaa uudelleen.

Saat Android TV:tä koskevia lisäohjeita siirtymällä kohtaan Android TV:n ohje.

Apple TV

Jos sinulla on ongelmia suoratoistossa, tässä muutamia kokeiltavia asioita:

Päivitä ohjelmisto

1. Varmista, että laitteessasi on HBO Maxin uusin versio. Voit tehdä tämän siirtymällä App Storeen ja hakemalla sanoilla HBO Max. Joit tehdä tämän siirtymällä App Storeen ja hakemalla sanoilla Päivitä.
  2. Varmista, että Apple TV:si ohjelmisto on ajan tasalla, siirtymällä kohtaan Asetukset > Järjestelmä > Ohjelmistopäivitykset > Päivitä ohjelmistof.

Testaa yhteysnopeutesi

Jos videot puskuroituvat tai ovat huonolaatuisia, syynä voi olla hidas tai epävakaa verkkoyhteys.

Lataa Internetin nopeustestisovellus Apple App Storesta ja testaa yhteysnopeutesi (tai testaa latausnopeutesi tietokoneella, joka on liitetty samaan verkkoon kuin Apple TV:si. Tee tämä avaamalla selain ja hakemalla sanoilla "Internetin nopeustesti").

HD-videon suoratoistoa varten tarvitset yhteyden, jonka latausnopeus on vähintään 5 Mbit/s (4K-videon suoratoistoon suositeltava nopeus on vähintään 50 Mbit/s). Katso lisäohjeita kohdasta HBO Max keskeytyy tai puskuroituu.

Kirjaudu ulos ja käynnistä Apple TV uudelleen

1. Kirjaudu ulos HBO Maxista.
  2. Käynnistä Apple TV uudelleen siirtymällä kohtaan Asetukset > Järjestelmä > Käynnistä uudelleen.
  3. Avaa HBO Max, kirjaudu sisään, ja yritä suoratoistaa uudelleen.

Poista HBO Max ja asenna se uudelleen

1. Siirrä aloitusnäytöstä valinta HBO Max -sovellukseen.
  2. Pidä Touch-kosketuspintaa painettuna kahden sekunnin ajan ja paina sitten Toisto/keskeytys-painiketta.
  3. Valitse Poista.
  4. Avaa App Store Apple TV:ssä.
  5. Etsi HBO Max-sovellus ja valitse Asenna.
  6. Avaa HBO Max, kirjaudu sisään, ja yritä suoratoistaa uudelleen.
LG Smart TV

Jos sinulla on ongelmia suoratoistossa, tässä muutamia kokeiltavia asioita:

Päivitä HBO Max

Katso, onko HBO Maxille päivitys. Tässä ohjeet:

1. Avaa LG Content Store LG-televisiossa.
  2. Valitse Sovellukset.
  3. Valitse Omat sovellukseni.
  4. Etsi ja valitse HBO Max, valitse sitten Päivitä.

Testaa yhteysnopeutesi

Jos videot puskuroituvat tai ovat huonolaatuisia, syynä voi olla hidas tai epävakaa verkkoyhteys. Testaa latausnopeus tietokoneelta, joka on samassa verkossa kuin LG-televisiosi. Tee tämä avaamalla selain ja hakemalla sanoilla "Internetin nopeustesti".

HD-videon suoratoistoa varten tarvitset yhteyden, jonka latausnopeus on vähintään 5 Mbit/s (4K-videon suoratoistoon suositeltava nopeus on vähintään 50 Mbit/s). Katso lisäohjeita kohdasta HBO Max keskeytyy tai puskuroituu.

Kirjaudu ulos ja käynnistä LG Smart TV uudelleen

1. Kirjaudu ulos HBO Maxista.
  2. Irrota LG-television virtajohto.
  3. Odota 20 sekuntia ja liitä television virtajohto takaisin.
  4. Avaa HBO Max, kirjaudu sisään, ja yritä suoratoistaa uudelleen.

Päivitä LG Smart TV

Päivitä LG-television laiteohjelmisto. Tässä ohjeet:

1. Paina LG-television kaukosäätimen Asetukset -painiketta.
  2. Valitse Kaikki asetukset > Yleistä > Tietoja tästä televisiosta > Tarkista päivitykset. Jos saatavana on päivitys, lataa ja asenna se ohjeiden mukaisesti.

Poista HBO Max ja asenna se uudelleen

1. Paina LG-television kaukosäätimen Koti -painiketta.
  2. Siirry muokkaustilaan pitämällä Valitse -painiketta (suuntapainikkeiden keskeltä) painettuna.
  3. Etsi HBO Max, paina suuntapainikkeilla ylöspäin ja valitse sovelluksen yläpuolella oleva X.
  4. Vahvista valitsemalla Kyllä.
  5. Asenna HBO Max uudelleen (avaa LG Content Store ja asenna HBO Max).
  6. Uudelleenasennuksen jälkeen valitse Käynnistä, kirjaudu sisään sisään ja yritä suoratoistaa uudelleen.
PlayStation-konsoli

JJos sinulla on ongelmia suoratoistossa, tässä muutamia kokeiltavia asioita:

Päivitä ohjelmisto

Varmista, että PlayStation-konsolissa on uusimmat ohjelmistopäivitykset. Voit tehdä tämän siirtymällä Settings (Asetukset) -valikkoon ja valitsemalla Järjestelmän ohjelmistopäivitys.

Testaa yhteysnopeutesi

Jos videot puskuroituvat tai ovat huonolaatuisia, syynä voi olla hidas tai epävakaa verkkoyhteys.

• HD-videon suoratoistoa varten tarvitset nopean yhteyden, jonka latausnopeus on vähintään 5 Mbit/s.
    • Siirry PlayStation 4:ssä kohtaan Asetukset > Verkko > Internet Connection Test.
    • Siirry PlayStation 5:ssä kohtaan Asetukset > Verkko > Yhteyden tila > Näytä yhteyden tila > Yhteysnopeus.
  • Tarkista PlayStation-palvelun tila PlayStationin tilasivulta.

HD-videon suoratoistoa varten tarvitset yhteyden, jonka latausnopeus on vähintään 5 Mbit/s. Katso lisäohjeita kohdasta Video latautuu hitaasti, keskeytyy tai puskuroituu.

Kirjaudu ulos ja käynnistä PlayStation-konsoli uudelleen

1. Kirjaudu ulos HBO Maxista.
  2. Sammuta PlayStation-konsoli.
  3. Odota 20 sekuntia ja käynnistä PlayStation uudelleen.
  4. Avaa HBO Max, kirjaudu sisään, ja yritä suoratoistaa uudelleen.

Poista HBO Max ja asenna se uudelleen

PlayStation 4

1. Siirry PlayStationin XMB-kotivalikosta kohtaan TV-/videopalvelut.
  2. Korosta HBO Maxja paina sitten ohjaimen Asetukset -painiketta.
  3. Valitse Poista.
  4. Asenna HBO Max uudelleen (siirry PlayStation Storeen ja lataa HBO Max).
  5. Avaa HBO Max, kirjaudu sisään, ja yritä suoratoistaa uudelleen.

PlayStation 5

1. Korosta PlayStation 5:n Media-kotivalikosta HBO Max ja paina sitten ohjaimen Asetukset -painiketta.
  2. Valitse Poista ja sitten OK.
  3. Asenna HBO Max uudelleen (siirry kohtaan Kaikki sovellukset ja lataa HBO Max).
  4. Avaa HBO Max, kirjaudu sisään, ja yritä suoratoistaa uudelleen.
Samsung-televisio

Jos sinulla on ongelmia suoratoistossa, tässä muutamia kokeiltavia asioita:

Päivitä HBO Max

Katso, onko HBO Maxille sovelluspäivitys. Tässä ohjeet:

1. Avaa Samsung-television Smart Hub.
  2. Valitse Sovellukset.
  3. Valitse asetuskuvake (oikeassa yläkulmassa).
  4. Valitse Päivitykset.
  5. Etsi ja valitse HBO Max, valitse sitten Päivitä.

Testaa yhteysnopeutesi

Jos videot puskuroituvat tai ovat huonolaatuisia, syynä voi olla hidas tai epävakaa verkkoyhteys. Testaa latausnopeus tietokoneelta, joka on samassa verkossa kuin Samsung-televisiosi. Tee tämä avaamalla selain ja hakemalla sanoilla "Internetin nopeustesti".

HD-videon suoratoistoa varten tarvitset yhteyden, jonka latausnopeus on vähintään 5 Mbit/s (4K-videon suoratoistoon suositeltava nopeus on vähintään 50 Mbit/s). Katso lisäohjeita kohdasta HBO Max keskeytyy tai puskuroituu.

Kirjaudu ulos ja käynnistä Samsung-televisio uudelleen

1. Kirjaudu ulos HBO Maxista.
  2. Irrota Samsung-television virtajohto.
  3. Odota 20 sekuntia ja liitä television virtajohto takaisin.
  4. Avaa HBO Max, kirjaudu sisään, ja yritä suoratoistaa uudelleen.

Päivitä Samsung-televisio

Päivitä Samsung-television laiteohjelmisto. Tässä ohjeet:

1. Paina Samsung-television kaukosäätimen Valikko -painiketta.
  2. Valitse Asetukset > Tuki > Ohjelmistopäivitys > Päivitä nyt. Televisio käynnistyy uudelleen, ja näet viestin, kun päivitys on valmis.

Kun päivitys on valmis, päivitä Smart Hub:

1. Avaa Smart Hub ja siirry Sovellukset -sivulle.
  2. Pysy Sovellukset -sivulla 5 minuuttia.
  3. Avaa HBO Max uudelleen ja yritä suoratoistaa uudelleen.

Poista HBO Max ja asenna se uudelleen

1. Avaa Smart Hub.
  2. Korosta HBO Max kaukosäätimen siirtymisnäppäimillä.
  3. Tee yksi seuraavista televisiostasi riippuen:
    • Pidä Enter-painiketta painettuna kaukosäätimestä, valitse Poista ja vahvista sitten valitsemalla Kyllä.
    • Paina kaukosäätimestä Alas -painiketta, valitse Poista ja vahvista sitten valitsemalla Poista uudelleen.
  4. Hae sanoilla HBO Max.
  5. Asenna sovellus uudelleen valitsemalla HBO Max.
  6. Asennuksen jälkeen valitse Suorita ja yritä suoratoistaa uudelleen.
Xbox-konsoli

Jos sinulla on ongelmia suoratoistossa, tässä muutamia kokeiltavia asioita:

Tarkista Xbox-palvelun tila

Tarkista HBO Maxin ja Xbox-palvelun tila Xboxin tilasivulta.

Päivitä ohjelmisto

Varmista, että Xbox-konsolissasi on uusin ohjelmisto. Voit tehdä tämän siirtymällä kohtaan Asetukset > Järjestelmä > Päivitykset > Päivitä konsoli, josta näet, onko Xbox-konsolillesi päivityksiä.

Testaa yhteysnopeutesi

Voit testata yhteysnopeuden siirtymällä Xboxin Yhteyden vianmääritykseen ja suorittamalla Xboxin nopeustestin.

HD-videon suoratoistoa varten tarvitset yhteyden, jonka latausnopeus on vähintään 5 Mbit/s (4K-videon suoratoistoon suositeltava nopeus on vähintään 50 Mbit/s). Katso lisäohjeita kohdasta HBO Max keskeytyy tai puskuroituu.

Kirjaudu ulos ja käynnistä konsoli uudelleen

1. Kirjaudu ulos HBO Maxista.
  2. Paina ohjaimen Xbox-painiketta ja valitse Käynnistä konsoli uudelleen > Käynnistä uudelleen.
  3. Avaa HBO Max, kirjaudu sisään, ja yritä suoratoistaa uudelleen.

Poista HBO Max ja asenna se uudelleen

1. Siirry kohtaan Omat pelit ja sovellukset.
  2. Korosta HBO Max ja paina sitten ohjaimen valikkopainiketta.
  3. Valitse Poista asennus.
  4. Asenna HBO Max uudelleen (siirry kohtaan Sovellukset ja lataa HBO Max).
  5. Avaa HBO Max ja katso, onko ongelma ratkaistu.
4K HDR
Osaa elokuvista voi suoratoistaa 4K-tekniikalla tietyillä laitteilla. Katso lisätietoja kohdasta Katso 4K HDR -tekniikalla.