HBO Maxin vianmääritys televisiossa

Jos sinulla on muita ongelmia, valitse laitteesi alta ja kokeile ohjeita.

Valitse käyttämäsi laite

Android TV

Jos HBO Max -sovellus ei toimi odotetulla tavalla, kokeile seuraavia vaiheita:

Vaihe 1: Päivitä ohjelmisto

1. Varmista, että laitteessasi on HBO Maxin uusin versio. Siirrä tätä varten Android TV:ssä valinta HBO Max -ruutuun ja pidä sitten valintapainiketta painettuna. Valitse sitten Näytä tiedot ja sitten Päivitä (jos käytettävissä).
  2. Varmista, että Android TV:ssäsi on uusimmat ohjelmistopäivitykset. Voit tehdä tämän siirtymällä kohtaan Asetukset > Järjestelmä > Tietoja > Järjestelmäpäivitys > Tarkista päivitykset.

Vaihe 2: Testaa yhteysnopeutesi

Jos videot puskuroituvat tai ovat huonolaatuisia, syynä voi olla hidas tai epävakaa verkkoyhteys.

Lataa Internetin nopeustestisovellus Google Play -kaupasta ja testaa yhteysnopeutesi (tai testaa latausnopeutesi tietokoneella, joka on liitetty samaan verkkoon kuin Android TV:si. Tee tämä avaamalla selain ja hakemalla sanoilla "Internetin nopeustesti").

HD-videon suoratoistoa varten tarvitset yhteyden, jonka latausnopeus on vähintään 5 Mbit/s. Katso lisäohjeita kohdasta Video latautuu hitaasti, keskeytyy tai puskuroituu.

Vaihe 3: Käynnistä laitteet uudelleen

1. Irrota virtajohto Android TV:stä.
  2. Irrota virtajohto verkkolaitteista (modeemi, reititin jne.).
  3. Odota 30 sekuntia.
  4. Kytke modeemiin virta uudelleen ja odota, että se muodostaa yhteyden Internetiin (noin minuutti).
  5. Kytke reitittimeen virta uudelleen ja odota, että se muodostaa yhteyden Internetiin.
  6. Liitä Android TV:n virtajohto takaisin.
  7. Avaa HBO Max ja katso, onko ongelma ratkaistu.

Vaihe 4: Tyhjennä sovelluksen välimuisti ja data

1. Siirry Android TV:ssäsi kohtaan Asetukset > Sovellukset.
  2. Valitse sovelluslistasta HBO Max.
  3. Valitse Tyhjennä välimuisti.
  4. Valitse Tyhjennä data.
  5. Avaa HBO Max, kirjaudu sisään ja katso, onko ongelma ratkaistu.

Vaihe 5: Poista HBO Max ja asenna se uudelleen

1. Siirry Android TV:ssäsi kohtaan Asetukset > Sovellukset ja valitse HBO Max.
  2. Valitse Poista asennus.
  3. Siirry kohtaan Sovellukset ja etsi HBO Max.
  4. Valitse HBO Max ja valitse sitten Asenna.
  5. Avaa HBO Max ja katso, onko ongelma ratkaistu.

Saat Android TV:tä koskevia lisäohjeita siirtymällä kohtaan Android TV:n ohje.

Apple TV

Jos HBO Max-sovellus ei toimi odotetulla tavalla, kokeile seuraavia vaiheita:

Vaihe 1: Päivitä ohjelmisto

1. Varmista, että laitteessasi on HBO Maxin uusin versio. Voit tehdä tämän siirtymällä App Storeen ja hakemalla sanoilla HBO Max. Joit tehdä tämän siirtymällä App Storeen ja hakemalla sanoilla Päivitä.
  2. Varmista, että Apple TV:si ohjelmisto on ajan tasalla, siirtymällä kohtaan Asetukset > Järjestelmä > Ohjelmistopäivitykset > Päivitä ohjelmistof.

Vaihe 2: Testaa yhteysnopeutesi

Jos videot puskuroituvat tai ovat huonolaatuisia, syynä voi olla hidas tai epävakaa verkkoyhteys.

Lataa Internetin nopeustestisovellus Apple App Storesta ja testaa yhteysnopeutesi (tai testaa latausnopeutesi tietokoneella, joka on liitetty samaan verkkoon kuin Apple TV:si. Tee tämä avaamalla selain ja hakemalla sanoilla "Internetin nopeustesti").

HD-videon suoratoistoa varten tarvitset yhteyden, jonka latausnopeus on vähintään 5 Mbit/s. Katso lisäohjeita kohdasta Video latautuu hitaasti, keskeytyy tai puskuroituu.

Vaihe 3: Käynnistä Apple TV uudelleen

Käynnistä Apple TV uudelleen siirtymällä kohtaan Asetukset > Järjestelmä > Käynnistä uudelleen.

Vaihe 4: Poista HBO Max ja asenna se uudelleen

1. Siirrä aloitusnäytöstä valinta HBO Max -sovellukseen.
  2. Pidä Touch-kosketuspintaa painettuna kahden sekunnin ajan ja paina sitten Toisto/keskeytys-painiketta.
  3. Valitse Poista.
  4. Avaa App Store Apple TV:ssä.
  5. Etsi HBO Max-sovellus ja valitse Asenna.
  6. Avaa HBO Max, kirjaudu sisään ja katso, onko ongelma ratkaistu.
LG Smart TV

Jos HBO Max ei toimi odotetulla tavalla, kokeile seuraavia vaiheita:

Vaihe 1: Päivitä HBO Max

Katso, onko HBO Maxille päivitys. Tässä ohjeet:

1. Avaa LG Content Store LG-televisiossa.
  2. Valitse Sovellukset.
  3. Valitse Omat sovellukseni.
  4. Etsi ja valitse HBO Max, valitse sitten Päivitä.

Vaihe 2: Testaa yhteysnopeutesi

Jos videot puskuroituvat tai ovat huonolaatuisia, syynä voi olla hidas tai epävakaa verkkoyhteys. Testaa latausnopeus tietokoneelta, joka on samassa verkossa kuin LG-televisiosi. Tee tämä avaamalla selain ja hakemalla sanoilla "Internetin nopeustesti".

HD-videon suoratoistoa varten tarvitset yhteyden, jonka latausnopeus on vähintään 5 Mbit/s. Katso lisäohjeita kohdasta Video latautuu hitaasti, keskeytyy tai puskuroituu.

Vaihe 3: Käynnistä LG Smart TV uudelleen

1. Irrota LG-television virtajohto.
  2. Odota 20 sekuntia ja liitä television virtajohto takaisin.
  3. Avaa HBO Max uudelleen ja katso, onko ongelma ratkaistu.

Vaihe 4: Päivitä LG Smart TV

Päivitä LG-television laiteohjelmisto. Tässä ohjeet:

1. Paina LG-television kaukosäätimen Asetukset -painiketta.
  2. Valitse Kaikki asetukset > Yleistä > Tietoja tästä televisiosta > Tarkista päivitykset. Jos saatavana on päivitys, lataa ja asenna se ohjeiden mukaisesti.

Vaihe 5: Poista HBO Max ja asenna se uudelleen

1. Paina LG-television kaukosäätimen Koti -painiketta.
  2. Siirry muokkaustilaan pitämällä Valitse -painiketta (suuntapainikkeiden keskeltä) painettuna.
  3. Etsi HBO Max, paina suuntapainikkeilla ylöspäin ja valitse sovelluksen yläpuolella oleva X.
  4. Vahvista valitsemalla Kyllä.
  5. Asenna HBO Max uudelleen (avaa LG Content Store ja asenna HBO Max).
  6. Uudelleenasennuksen jälkeen valitse Käynnistä ja katso, onko ongelma ratkaistu.
PlayStation-konsoli

Jos HBO Max-sovellus ei toimi odotetulla tavalla, kokeile seuraavia vaiheita:

Vaihe 1: Päivitä ohjelmisto

Varmista, että PlayStation-konsolissa on uusimmat ohjelmistopäivitykset. Voit tehdä tämän siirtymällä Settings (Asetukset) -valikkoon ja valitsemalla Järjestelmän ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2: Testaa yhteysnopeutesi

Jos videot puskuroituvat tai ovat huonolaatuisia, syynä voi olla hidas tai epävakaa verkkoyhteys.

• HD-videon suoratoistoa varten tarvitset nopean yhteyden, jonka latausnopeus on vähintään 5 Mbit/s.
    • Siirry PlayStation 4:ssä kohtaan Asetukset > Verkko > Internet Connection Test.
    • Siirry PlayStation 5:ssä kohtaan Asetukset > Verkko > Yhteyden tila > Näytä yhteyden tila > Yhteysnopeus.
  • Tarkista PlayStation-palvelun tila PlayStationin tilasivulta.

HD-videon suoratoistoa varten tarvitset yhteyden, jonka latausnopeus on vähintään 5 Mbit/s. Katso lisäohjeita kohdasta Video latautuu hitaasti, keskeytyy tai puskuroituu.

Vaihe 3: Käynnistä PlayStation-konsoli uudelleen

1. Sammuta PlayStation-konsoli.
  2. Odota 20 sekuntia ja käynnistä PlayStation uudelleen.
  3. Avaa HBO Max uudelleen ja katso, onko ongelma ratkaistu.

Vaihe 4: Poista HBO Max ja asenna se uudelleen

PlayStation 4

1. Siirry PlayStationin XMB-kotivalikosta kohtaan TV-/videopalvelut.
  2. Korosta HBO Maxja paina sitten ohjaimen Asetukset -painiketta.
  3. Valitse Poista.
  4. Asenna HBO Max uudelleen (siirry PlayStation Storeen ja lataa HBO Max).
  5. Avaa HBO Max ja katso, onko ongelma ratkaistu.

PlayStation 5

1. Korosta PlayStation 5:n Media-kotivalikosta HBO Max ja paina sitten ohjaimen Asetukset -painiketta.
  2. Valitse Poista ja sitten OK.
  3. Asenna HBO Max uudelleen (siirry kohtaan Kaikki sovellukset ja lataa HBO Max).
  4. Avaa HBO Max ja katso, onko ongelma ratkaistu.
Samsung-televisio

Jos HBO Max-sovellus ei toimi odotetulla tavalla, kokeile seuraavia vaiheita:

Vaihe 1: Päivitä HBO Max

Katso, onko HBO Maxille sovelluspäivitys. Tässä ohjeet:

1. Avaa Samsung-television Smart Hub.
  2. Valitse Sovellukset.
  3. Valitse asetuskuvake (oikeassa yläkulmassa).
  4. Valitse Päivitykset.
  5. Etsi ja valitse HBO Max, valitse sitten Päivitä.

Vaihe 2: Testaa yhteysnopeutesi

Jos videot puskuroituvat tai ovat huonolaatuisia, syynä voi olla hidas tai epävakaa verkkoyhteys. Testaa latausnopeus tietokoneelta, joka on samassa verkossa kuin Samsung-televisiosi. Tee tämä avaamalla selain ja hakemalla sanoilla "Internetin nopeustesti".

HD-videon suoratoistoa varten tarvitset yhteyden, jonka latausnopeus on vähintään 5 Mbit/s. Katso lisäohjeita kohdasta Video latautuu hitaasti, keskeytyy tai puskuroituu.

Vaihe 3: Käynnistä Samsung-televisio uudelleen

1. Irrota Samsung-television virtajohto.
  2. Odota 20 sekuntia ja liitä television virtajohto takaisin.
  3. Avaa HBO Max uudelleen ja katso, onko ongelma ratkaistu.

Vaihe 4: Päivitä Samsung-televisio

Päivitä Samsung-television laiteohjelmisto. Tässä ohjeet:

1. Paina Samsung-television kaukosäätimen Valikko -painiketta.
  2. Valitse Asetukset > Tuki > Ohjelmistopäivitys > Päivitä nyt. Televisio käynnistyy uudelleen, ja näet viestin, kun päivitys on valmis.

Kun päivitys on valmis, päivitä Smart Hub:

1. Avaa Smart Hub ja siirry Sovellukset -sivulle.
  2. Pysy Sovellukset -sivulla 5 minuuttia.
  3. Avaa HBO Max uudelleen ja katso, onko ongelma ratkaistu.

Vaihe 5: Poista HBO Max ja asenna se uudelleen

1. Avaa Smart Hub.
  2. Korosta HBO Max kaukosäätimen siirtymisnäppäimillä.
  3. Tee yksi seuraavista televisiostasi riippuen:
    • Pidä Enter-painiketta painettuna kaukosäätimestä, valitse Poista ja vahvista sitten valitsemalla Kyllä.
    • Paina kaukosäätimestä Alas -painiketta, valitse Poista ja vahvista sitten valitsemalla Poista uudelleen.
  4. Hae sanoilla HBO Max.
  5. Asenna sovellus uudelleen valitsemalla HBO Max.
  6. Asennuksen jälkeen valitse Suorita ja katso, onko ongelma ratkaistu.
Xbox-konsoli

Jos HBO Max Z-sovellus ei toimi odotetulla tavalla, kokeile seuraavia vaiheita:

Vaihe 1: Tarkista Xbox-palvelun tila

Tarkista HBO Maxin ja Xbox-palvelun tila Xboxin tilasivulta.

Vaihe 2: Päivitä ohjelmisto

Varmista, että Xbox-konsolissasi on uusin ohjelmisto. Voit tehdä tämän siirtymällä kohtaan Asetukset > Järjestelmä > Päivitykset > Päivitä konsoli, josta näet, onko Xbox-konsolillesi päivityksiä.

Vaihe 3: Testaa yhteysnopeutesi

Voit testata yhteysnopeuden siirtymällä Xboxin Yhteyden vianmääritykseen ja suorittamalla Xboxin nopeustestin. Katso lisäohjeita kohdasta Video latautuu hitaasti, keskeytyy tai puskuroituu.

Vaihe 4: Poista HBO Max ja asenna se uudelleen

1. Siirry kohtaan Omat pelit ja sovellukset.
  2. Korosta HBO Max ja paina sitten ohjaimen valikkopainiketta.
  3. Valitse Poista asennus.
  4. Asenna HBO Max uudelleen (siirry kohtaan Sovellukset ja lataa HBO Max).
  5. Avaa HBO Max ja katso, onko ongelma ratkaistu.
4K HDR
Osaa elokuvista voi suoratoistaa 4K-tekniikalla tietyillä laitteilla. Katso lisätietoja kohdasta Katso 4K HDR -tekniikalla.