Fejlfinding af HBO Max på dit tv

Hvis du har andre app- eller streamingproblemer, kan du vælge din enhed nedenfor og prøve forslagene.

Vælg den enhed, du bruger

Android TV

Hvis du har problemer med at streame, kan du prøve følgende ting:

Opdater din software

1. På dit Android TV skal du markere HBO Max-feltet og derefter trykke på knappen Vælg og holde den nede. Vælg Vis detaljer og derefter Opdater (hvis det er muligt).
  2. Opdater dit Android TV. Det kan du gøre ved at gå til Indstillinger > System > Om > Systemopdatering > Søg efter opdatering.

Test din forbindelseshastighed

Hvis videoerne lagres i buffer eller er af dårlig kvalitet, kan det skyldes en langsom eller inkonsekvent netværksforbindelse.

Download en app til at teste internethastigheden fra Google Play Store, og test din forbindelseshastighed (eller test din downloadhastighed på en computer, der er tilsluttet det samme netværk som dit Android TV). Det kan du gøre ved at åbne en browser og søge efter 'Internethastighedstest').

Hvis du vil streame HD-video, skal du have en downloadhastighed på mindst 5 Mbps (50+ Mbps anbefales til 4K-video). Du kan få mere hjælp ved at se HBO Max holder pauser eller lagres i buffer.

Log ud, og genstart dine enheder

1. Log ud af HBO Max.
  2. På dit Android TV, gå til Indstillinger > Om > Genstart > Genstart.
  3. Åbn HBO Max, log ind, og prøv at streame igen.

Ryd app-cache og data

1. Gå til Indstillinger > Apps på dit Android TV.
  2. Vælg HBO Max på listen over apps.
  3. Vælg Ryd cache.
  4. Vælg Ryd data.
  5. Åbn HBO Max, log ind, og prøv at streame igen.

Afinstaller og geninstaller HBO Max

1. Gå til Indstillinger > Apps på dit Android TV, og vælg HBO Max.
  2. Vælg Afinstaller.
  3. Gå til Apps, og find HBO Max.
  4. Vælg HBO Max, og vælg derefter Installér.
  5. Åbn HBO Max, log ind, og prøv at streame igen.

Du kan få mere hjælp til dit Android TV ved at gå til Hjælp til Android TV.

Apple TV

Hvis du har problemer med at streame, kan du prøve følgende ting:

Opdater din software

1. Sørg for, at du har den nyeste version af HBO Max. Det kan du gøre ved at gå til App Store og søge efter HBO Max. Hvis der er en tilgængelig appopdatering, skal du vælge Opdater.
  2. Sørg for, at din Apple TV-software er opdateret ved at gå til Indstillinger > System > Softwareopdateringer > Opdater software..

Test din forbindelseshastighed

Hvis videoerne lagres i buffer eller er af dårlig kvalitet, kan det skyldes en langsom eller inkonsekvent netværksforbindelse.

Download en app til at teste internethastigheden fra Apple App Store, og test din forbindelseshastighed (eller test din downloadhastighed på en computer, der er tilsluttet det samme netværk som dit Apple TV). Det kan du gøre ved at åbne en browser og søge efter 'Internethastighedstest').

Hvis du vil streame HD-video, skal du have en downloadhastighed på mindst 5 Mbps (50+ Mbps anbefales til 4K-video). Du kan få mere hjælp ved at se HBO Max holder pauser eller lagres i buffer.

Log af, og genstart dit Apple TV

1. Log ud af HBO Max.
  2. Genstart dit Apple TV ved at gå til Indstillinger > System > Genstart.
  3. Åbn HBO Max, log ind, og prøv at streame igen.

Slet og geninstaller HBO Max

1. Marker HBO Max-appen på startskærmen.
  2. Tryk på Touch-overfladen i to sekunder, og hold den nede, og tryk derefter på knappen Afspil/Pause.
  3. Vælg Slet.
  4. Åbn App Store på dit Apple TV.
  5. Find HBO Max-appen, og vælg Installér.
  6. Åbn HBO Max, log ind, og prøv at streame igen.
LG Smart TV

Hvis du har problemer med at streame, kan du prøve følgende ting:

Opdater HBO Max

Se, om der er en opdatering til HBO Max. Sådan gør du:

1. Åbn LG Content Store på dit LG TV.
  2. Vælg Apps.
  3. Vælg Mine Apps.
  4. Find og vælg HBO Max, og vælg derefter Opdater.

Test din forbindelseshastighed

Hvis videoerne lagres i buffer eller er af dårlig kvalitet, kan det skyldes en langsom eller inkonsekvent netværksforbindelse. Test din downloadhastighed fra en computer på det samme netværk som dit Samsung TV. Det kan du gøre ved at åbne en browser og søge efter 'Internethastighedstest.'

Hvis du vil streame HD-video, skal du have en downloadhastighed på mindst 5 Mbps (50+ Mbps anbefales til 4K-video). Du kan få mere hjælp ved at se HBO Max holder pauser eller lagres i buffer.

Log af, og genstart dit LG Smart TV

1. Log ud af HBO Max.
  2. Tag stikket ud af stikkontakten til dit LG TV.
  3. Vent 20 sekunder, og tilslut tv'et i igen.
  4. Åbn HBO Max, log ind, og prøv at streame igen.

Opdater dit LG Smart TV

Opdater din LG TV-firmware. Sådan gør du:

1. Tryk på knappen Indstillinger på fjernbetjeningen til dit LG TV.
  2. Vælg Alle indstillinger > Generelt > Om dette tv > Tjek for opdateringer. Hvis der er en opdatering tilgængelig, skal du følge trinnene for at downloade og installere den.

Slet og geninstaller HBO Max

1. Tryk på knappen Hjem på din LG-fjernbetjening.
  2. Tryk på knappen Vælg (D-pad midt) og hold den nede for at gå ind i redigeringstilstand.
  3. Find HBO Max, tryk derefter D-pad opad, og vælg X'et over appen.
  4. Vælg Ja for at bekræfte.
  5. Geninstaller HBO Max (åbn LG Content Store, og installer HBO Max).
  6. Når den er geninstalleret, skal du vælge Start, l Log derefter ind, og prøv at streame igen..
PlayStation-konsol

Hvis du har problemer med at streame, kan du prøve følgende ting:

Opdater din software

Sørg for, at du har de seneste softwareopdateringer på din PlayStation-konsol. Det kan du gøre ved at gå til menuen Indstillinger og vælge Opdatering af systemsoftware..

Test din forbindelseshastighed

Hvis videoerne lagres i buffer eller er af dårlig kvalitet, kan det skyldes en langsom eller inkonsekvent netværksforbindelse.

• Hvis du vil streame HD-video, skal du have en højhastighedsforbindelse med en downloadhastighed på mindst 5 Mbps.
    • På din PlayStation 4 skal du gå til Indstillinger > Netværk > Test af internetforbindelse.
    • På din PlayStation 5 skal du gå til Indstillinger > Netværk > Forbindelsesstatus > Vis forbindelsesstatus > Forbindelseshastighed.
  • Kontroller status for PlayStation-tjenesten på PlayStation-statussiden.

Hvis du vil streame HD-video, skal du have en downloadhastighed på mindst 5 Mbps. Du kan få mere hjælp ved at se Videoen indlæses langsomt, holder pauser eller lagres i buffer.

Log af, og genstart din PlayStation-konsol

1. Log ud af HBO Max.
  2. Sluk for din PlayStation-konsol.
  3. Vent 20 sekunder, og tænd igen for din PlayStation.
  4. Åbn HBO Max, log ind, og prøv at streame igen.

Slet og geninstaller HBO Max

PlayStation 4

1. FGå til TV/Videotjenester i XMB-menuen på din PlayStation.
  2. Markér HBO Max, og tryk derefter på knappen Vælg på din controller.
  3. Vælg Slet.
  4. Geninstaller HBO Max (gå til PlayStation Store, og download HBO Max).
  5. Åbn HBO Max, log ind, og prøv at streame igen.

PlayStation 5

1. Fra mediemenuen på din PlayStation 5 skal du markere HBO Max og derefter trykke på knappen Vælg på din controller.
  2. Vælg Slet og derefter OK.
  3. Geninstaller HBO Max (gå til Alle apps, og download HBO Max).
  4. Åbn HBO Max, log ind, og prøv at streame igen.
Samsung TV

Hvis du har problemer med at streame, kan du prøve følgende ting:

Opdater HBO Max

Se, om der er en app-opdatering til HBO Max. Sådan gør du:

1. Åbn Smart Hub på dit Samsung TV.
  2. Vælg Apps.
  3. Vælg ikonet Indstillinger (øverste højre hjørne).
  4. Vælg Opdateringer.
  5. Find og vælg HBO Max, og vælg derefter Opdater.

Test din forbindelseshastighed

Hvis videoerne lagres i buffer eller er af dårlig kvalitet, kan det skyldes en langsom eller inkonsekvent netværksforbindelse. Test your download speed from a computer on the same network as your Samsung TV. To do this, open a browser and search for 'Internet speed test.'

Hvis du vil streame HD-video, skal du have en downloadhastighed på mindst 5 Mbps (50+ Mbps anbefales til 4K-video). Du kan få mere hjælp ved at se HBO Max holder pauser eller lagres i buffer.

Log af, og genstart dit Samsung TV

1. Log ud af HBO Max.
  2. Tag stikket ud af stikkontakten til dit Samsung TV.
  3. Vent 20 sekunder, og tilslut tv'et i igen.
  4. Åbn HBO Max, log ind, og prøv at streame igen.

Opdater dit Samsung TV

Opdater din Samsung TV-firmware. Sådan gør du:

1. Tryk på knappen Menu på fjernbetjeningen til dit Samsung TV.
  2. Vælg Indstillinger > Support > Softwareopdatering > Opdater nu. Dit tv genstarter, og du vil se en meddelelse, når opdateringen er fuldført.

Du skal opdatere din Smart Hub, når opdateringen er afsluttet:

1. Åbn Smart Hub, og gå til siden Apps.
  2. Bliv på siden Apps i 5 minutter.
  3. Åbn HBO Max igen, og se, og prøv at streame igen.

Slet og geninstaller HBO Max

1. Åbn Smart Hub.
  2. Brug navigationstasterne på din fjernbetjening til at markere HBO Max.
  3. Gør en af følgende ting afhængigt af dit tv:
    • Tryk på Enter på fjernbetjeningen og hold den nede, vælg Slet, og vælg derefter Ja for at bekræfte.
    • Tryk på Ned på fjernbetjeningen, vælg Fjern og derefter Fjern igen for at bekræfte.
  4. Søg efter HBO Max.
  5. Vælg HBO Max for at geninstallere appen.
  6. Når den er installeret, skal du vælge Kør log ind, og prøv at streame igen.
Xbox-konsol

Hvis du har problemer med at streame, kan du prøve følgende ting:

Kontroller Xbox-tjenestens status

Kontroller status for HBO Max og Xbox-tjenesten på siden Xbox-status.

Opdater din software

Sørg for, at du har den nyeste software til din Xbox-konsol. Det gør du ved at gå til Indstillinger > System > Opdateringer > Opdater konsol for at se, om der er opdateringer til din Xbox-konsol.

Test din forbindelseshastighed

Hvis du vil teste din forbindelseshastighed, skal du gå til Xbox' Fejlfinding af forbindelse og køre Xbox-hastighedstesten.

Hvis du vil streame HD-video, skal du have en downloadhastighed på mindst 5 Mbps (50+ Mbps anbefales til 4K-video). Du kan få mere hjælp ved at se HBO Max holder pauser eller lagres i buffer.

Sign out and restart your console

1. Log ud af HBO Max.
  2. Tryk på Xbox-knappen på din controller, og vælg Genstart konsollen > Genstart.
  3. Åbn HBO Max, log ind, og prøv at streame igen.

Slet og geninstaller HBO Max

1. Gå til Mine spil og apps.
  2. Markér HBO Max, og tryk derefter på knappen Menu på din controller.
  3. Vælg Afinstaller.
  4. Geninstaller HBO Max (gå til Apps, og download HBO Max).
  5. Åbn HBO Max, log ind, og prøv at streame igen.
4K HDR
Nogle film kan streames i 4K på udvalgte enheder. Få mere at vide på Se i 4K HDR.