Millä laitteilla HBO Max toimii?

HBO Max tukee seuraavia laitteita.

Valitse laitetyyppi

Seuraavia puhelimia ja tabletteja tuetaan:

• Apple iPhone, iPad ja iPod Touch (joissa on iOS 12.2 tai uudempi)
  • Android-puhelimet ja -tabletit (joissa on Android OS 5 tai uudempi)

Lataa HBO Max -sovellus puhelimeen tai tablettiin ja kirjaudu sisään. Tai jos sinun täytyy rekisteröityä, katso kohtaa Rekisteröityminen sovelluskaupan kautta.

Seuraavia tietokoneita ja selaimia tuetaan:

• PC, jossa on Windows 7 tai uudempi versio
  • Mac, jossa on macOS X 10.10 (Yosemite) tai uudempi versio
  • Google Chromebookit, joissa on Chrome-selaimen versio 95 tai uudempi

Seuraavia selaimia tuetaan:

• Chromen tai Firefoxin uusin versio
  • Microsoft Edgen Windows-version uusin versio
  • Safarin versio 12 tai uudempi

Jos haluat suoratoistaa tietokoneella, siirry osoitteeseen HBOMax.com ja kirjaudu sisään. Tai jos sinun täytyy rekisteröityä, katso kohtaa Kuinka rekisteröidyn?

Seuraavia TV-laitteita tuetaan:

Android TV
  • Android TV, jossa on Android OS 5 tai uudempi

Lataa HBO Max -sovellus Android TV:hen ja kirjaudu sisään. Tai jos sinun täytyy rekisteröityä, katso kohtaa Rekisteröityminen sovelluskaupan kautta.

Apple TV
  • Apple TV 4K tai Apple TV HD, jossa on uusin tvOS-ohjelmisto

Etkö ole varma mallistasi? Katso kohtaa Apple TV:n mallin tunnistaminen. Jos sinulla on Apple TV (2. tai 3. sukupolvi), katso kohtaa Muita tapoja suoratoistaa televisiosta.

Lataa HBO Max -sovellus Apple TV:hen ja kirjaudu sisään. Tai jos sinun täytyy rekisteröityä, katso kohtaa Rekisteröityminen sovelluskaupan kautta.

LG Smart TV
  • LG Smart TV, jossa on webOS 3.5 tai uudempi

Saat luettelon tuetuista LG Smart TV -malleista siirtymällä LG Content Storeen ja hakemalla sanoilla HBO Max. Valitse sitten Laitteen yhteensopivuus ja kirjaudu sisään LG-käyttäjätunnuksellasi, niin näet, onko televisiosi yhteensopiva.

Lataa HBO Max app LG Smart TV:hen ja kirjaudu sisään. Tai jos sinun täytyy rekisteröityä, katso kohtaa Kuinka rekisteröidyn?

PlayStation 4 ja PlayStation 5

Lataa HBO Max -sovellus PlayStation-konsoliin ja kirjaudu sisään. Tai jos sinun täytyy rekisteröityä, katso kohtaa Kuinka rekisteröidyn?

Samsung-televisio (vuoden 2016 mallit ja uudemmat)

Avaa Samsung Smart Hub puhelimella tai Samsung-televisio valitse Sovellukset, ja hakemalla sitten HBO Max. Jos HBO Max ei ole Samsung sovelluskaupan, Samsung TV -malliasi ei ehkä tueta.

Xbox One ja Xbox Series X|S

Lataa HBO Max -sovellus Xbox-konsoliin ja kirjaudu sisään. Tai jos sinun täytyy rekisteröityä, katso kohtaa Kuinka rekisteröidyn?

Muita tapoja suoratoistaa televisiosta

Jos sinulla ei ole mitään edellä luetelluista laitteista, tässä on muutamia muita tapoja suoratoistaa televisiosta: