HBO Maxin vianmääritys puhelimella tai tabletilla

Jos videot puskuroituvat, katso kohtaa HBO Max atautuu hitaasti, puskuroituu tai keskeytyy.

Jos HBO Max -sovellus ei toimi odotetulla tavalla, kokeile seuraavia vaiheita:

Päivitä ohjelmisto

Päivitä HBO Max:

• Android: Avaa Play-kauppa Android-laitteessa ja hae sanoilla HBO Max. Jos sovelluspäivitys on saatavana, napauta Päivitä.
  • iOS: Avaa App Store iOS-laitteessa ja hae sanoilla HBO Max. Jos sovelluspäivitys on saatavana, napauta Päivitä.

Päivitä laitteen ohjelmisto:

• Android: Avaa Asetukset, ja napauta sitten Järjestelmä > Lisäasetukset > Järjestelmäpäivitys (jos et näe kohtaa Lisäasetukset, napauta kohtaa Tietoja puhelimesta).
  • iOS: Avaa Asetukset, ja napauta sitten Yleistä > Ohjelmistopäivitys.
Testaa yhteysnopeutesi

Tässä ohjeet yhteysnopeutesi testaamiseen:

• Android: Lataa Internetin nopeustestisovellus Google Play -kaupasta ja testaa yhteysnopeutesi.
  • iOS: Lataa Internetin nopeustestisovellus Apple App Storesta ja testaa yhteysnopeutesi.

Latausnopeuden on oltava vähintään 5 Mbit/s. Jos videot puskuroituvat, katso kohtaa HBO Max latautuu hitaasti, puskuroituu tai keskeytyy.

Matkapuhelinyhteys? Jos käytät matkapuhelinverkon datayhteyttä, yritä muodostaa yhteys langattomaan verkkoon ja katso, onko ongelma edelleen olemassa.

Kirjaudu ulos ja käynnistä laite uudelleen
  1. Kirjaudu ulos HBO Maxista. Voit tehdä tämän napauttamalla profiiliasi (oikeassa yläkulmassa) ja Asetukset-kuvaketta (hammasratas, oikea yläkulma) ja vierittämällä sitten alaspäin ja napauttamalla Kirjaudu ulos.
  2. Pidä virtapainiketta painettuna, kunnes sinua pyydetään katkaisemaan laitteesta virta (katkaise laitteesta virta, älä aseta sitä lepotilaan).
  3. Odota 10 sekuntia ja käynnistä laite sitten uudelleen.
  4. Avaa HBO Max, kirjaudu sisään ja yritä suoratoistaa uudelleen.
Tyhjennä välimuisti ja data

Ohita, jos käytät iOS-laitetta.

Android-puhelin tai -tabletti

Tee Android-puhelimella tai -tabletilla seuraavasti:

1. Siirry kohtaan Asetukset > Sovellukset ja ilmoitukset (tai vanhemmissa Android-versioissa kohtaan Asetukset > Sovellukset > Sovellusten hallinta).
  2. Napauta sovelluslistasta kohtaa HBO Max.
  3. Napauta Tallennustila.
  4. Napauta Tyhjennä tallennustila (tai Tyhjennä data).
  5. Napauta Tyhjennä välimuisti.
  6. Avaa HBO Max, kirjaudu sisään ja yritä suoratoistaa uudelleen.
Poista HBO Max ja asenna se uudelleen

Poista HBO Max -sovellus puhelimeltasi tai tabletiltasi ja asenna se sitten uudelleen sovelluskaupasta.

Huomaa  Huawein puhelimia ja tabletteja ei enää tueta. Jos poistat HBO Maxin, et voi enää asentaa HBO Max -sovellusta uudelleen Huawei-laitteellesi.