HBO Maxin vianmääritys puhelimella tai tabletilla

Jos videot puskuroituvat, katso kohtaa HBO Max atautuu hitaasti, puskuroituu tai keskeytyy.

Jos HBO Max -sovellus ei toimi odotetulla tavalla, kokeile seuraavia vaiheita:

Vaihe 1: Päivitä HBO Max

• Android: Avaa Play-kauppa Android-laitteessa ja hae sanoilla HBO Max. Jos sovelluspäivitys on saatavana, napauta Päivitä.
  • iOS: Avaa App Store iOS-laitteessa ja hae sanoilla HBO Max. Jos sovelluspäivitys on saatavana, napauta Päivitä.

Vaihe 2: Testaa yhteysnopeutesi

Tässä ohjeet yhteysnopeutesi testaamiseen:

• Android: Lataa Internetin nopeustestisovellus Google Play -kaupasta ja testaa yhteysnopeutesi.
  • iOS: Lataa Internetin nopeustestisovellus Apple App Storesta ja testaa yhteysnopeutesi.

Latausnopeuden on oltava vähintään 5 Mbit/s. Jos videot puskuroituvat, katso kohtaa HBO Max latautuu hitaasti, puskuroituu tai keskeytyy.

Matkapuhelinyhteys? Jos käytät matkapuhelinverkon datayhteyttä, yritä muodostaa yhteys langattomaan verkkoon ja katso, onko ongelma edelleen olemassa.

Vaihe 3: Käynnistä puhelin tai tabletti uudelleen

1. Pidä virtapainiketta painettuna, kunnes sinua pyydetään katkaisemaan laitteesta virta (katkaise laitteesta virta, älä aseta sitä lepotilaan).
  2. Odota 10 sekuntia ja käynnistä laite sitten uudelleen.
  3. Avaa HBO Max ja katso, onko ongelma ratkaistu.

Vaihe 4: Tyhjennä välimuisti ja data

Ohita, jos käytät iOS-laitetta.

Android-puhelin tai -tabletti

Tee Android-puhelimella tai -tabletilla seuraavasti:

1. Siirry kohtaan Asetukset > Sovellukset ja ilmoitukset (tai vanhemmissa Android-versioissa kohtaan Asetukset > Sovellukset > Sovellusten hallinta).
  2. Napauta sovelluslistasta kohtaa HBO Max.
  3. Napauta Tallennustila.
  4. Napauta Tyhjennä tallennustila (tai Tyhjennä data).
  5. Napauta Tyhjennä välimuisti.
  6. Avaa HBO Max, kirjaudu sisään ja katso, onko ongelma ratkaistu.

Vaihe 5: Poista HBO Max ja asenna se uudelleen.

Poista HBO Max -sovellus puhelimeltasi tai tabletiltasi ja asenna se sitten uudelleen sovelluskaupasta.

Vaihe 6: Päivitä laitteen ohjelmisto

Varmista, että laitteessasi on uusin ohjelmisto:

• Android: Avaa Asetukset, ja napauta sitten Järjestelmä > Lisäasetukset > Järjestelmäpäivitys (jos et näe kohtaa Lisäasetukset, napauta kohtaa Tietoja puhelimesta).
  • iOS: Avaa Asetukset, ja napauta sitten Yleistä > Ohjelmistopäivitys.