Fejlfinding af HBO Max på en telefon eller tablet

Hvis videoerne lagrer sig i bufferen, skal du se HBO Max indlæses langsomt.

Hvis HBO Max-appen ikke fungerer som forventet, kan du prøve følgende ting:

Opdater din software

Opdater HBO Max:

• Android: Åbn Play Store på din Android-enhed, og søg efter HBO Max. Hvis en app-opdatering er tilgængelig, skal du trykke på Opdater.
  • iOS: Åbn App Store på din iOS-enhed, og søg efter HBO Max. Hvis en app-opdatering er tilgængelig, skal du trykke på Opdater.

Opdater din enhedssoftware:

• Android: Åbn Indstillinger, og tryk derefter på System > Avanceret > Systemopdatering (hvis du ikke kan se Avanceret, skal du trykke på Om telefonen).
  • iOS: Åbn Indstillinger, og tryk derefter på Generelt > Softwareopdatering.
Test din forbindelseshastighed

Her kan du se, hvordan du tester din forbindelseshastighed:

• Android: Download en app til at teste internethastigheden fra Google Play Store, og test din forbindelseshastighed.
  • iOS: Download en app til at teste internethastigheden fra Apple App Store, og test din forbindelseshastighed.

Du skal have en downloadhastighed på mindst 5 Mbps. Hvis videoerne lagrer sig i bufferen, skal du se HBO Max indlæses langsomt.

Mobilforbindelse? Hvis du bruger en mobildataforbindelse, kan du prøve at oprette forbindelse til et trådløst netværk for at se, om problemet stadig opstår.

Log af, og genstart enheden
  1. Log ud af HBO Max. Det gør du ved at trykke på din profil (øverst til højre), på ikonet Indstillinger (tandhjul, øverst til højre) og derefter rulle nedad og trykke på Log ud.
  2. Hold tænd/sluk-knappen nede, indtil du bliver bedt om at slukke for enheden (sluk for enheden i stedet for at sætte den i dvaletilstand).
  3. Vent 10 sekunder, og tænd derefter for enheden igen.
  4. Åbn HBO Max, log ind, og prøv at streame igen.
Ryd cache og data

Spring videre, hvis du bruger en iOS-enhed.

Android-telefon eller -tablet

Gør følgende på din Android-telefon eller -tablet:

1. Gå til Indstillinger > Apps & notifikationer (eller på ældre Android-versioner til Indstillinger > Applikationer > Applikationsstyring).
  2. Tryk på HBO Max på listen over apps.
  3. Tryk på Lager.
  4. Tryk på Ryd lager (eller Ryd data).
  5. Tryk på Ryd cache.
  6. Åbn HBO Max, log ind, og prøv at streame igen.
Slet og geninstaller HBO Max

På din telefon eller tablet skal du slette HBO Max-appen og derefter installere den igen fra app-butikken.

Bemærk  Huawei-telefoner og -tablets understøttes ikke længere. Hvis du sletter HBO Max, vil du ikke kunne geninstallere HBO Max-appen på din Huawei-enhed.