Fejlfinding af HBO Max på en telefon eller tablet

Hvis videoerne lagrer sig i bufferen, skal du se HBO Max indlæses langsomt.

Hvis HBO Max-appen ikke fungerer som forventet, kan du prøve følgende trin:

Trin 1: Opdater HBO Max

• Android: Åbn Play Store på din Android-enhed, og søg efter HBO Max. Hvis en app-opdatering er tilgængelig, skal du trykke på Opdater.
  • iOS: Åbn App Store på din iOS-enhed, og søg efter HBO Max. Hvis en app-opdatering er tilgængelig, skal du trykke på Opdater.

Trin 2: Test din forbindelseshastighed

Her kan du se, hvordan du tester din forbindelseshastighed:

• Android: Download en app til at teste internethastigheden fra Google Play Store, og test din forbindelseshastighed.
  • iOS: Download en app til at teste internethastigheden fra Apple App Store, og test din forbindelseshastighed.

Du skal have en downloadhastighed på mindst 5 Mbps. Hvis videoerne lagrer sig i bufferen, skal du se HBO Max indlæses langsomt.

Mobilforbindelse? Hvis du bruger en mobildataforbindelse, kan du prøve at oprette forbindelse til et trådløst netværk for at se, om problemet stadig opstår.

Trin 3: Genstart din telefon eller tablet

1. Hold tænd/sluk-knappen nede, indtil du bliver bedt om at slukke for enheden (sluk for enheden i stedet for at sætte den i dvaletilstand).
  2. Vent 10 sekunder, og tænd derefter for enheden igen.
  3. Åbn HBO Max, og se, om problemet er løst.

Trin 4: Ryd cache og data

Spring videre, hvis du bruger en iOS-enhed.

Android-telefon eller -tablet

Gør følgende på din Android-telefon eller -tablet:

1. Gå til Indstillinger > Apps & notifikationer (eller på ældre Android-versioner til Indstillinger > Applikationer > Applikationsstyring).
  2. Tryk på HBO Max på listen over apps.
  3. Tryk på Lager.
  4. Tryk på Ryd lager (eller Ryd data).
  5. Tryk på Ryd cache.
  6. Åbn HBO Max, log ind, og se, om problemet er løst.

Trin 5: Slet og geninstaller HBO Max.

På din telefon eller tablet skal du slette HBO Max-appen og derefter installere den igen fra app-butikken.

Trin 6: Opdater din enhedssoftware

Sørg for, at du har den nyeste software på din enhed:

• Android: Åbn Indstillinger, og tryk derefter på System > Avanceret > Systemopdatering (hvis du ikke kan se Avanceret, skal du trykke på Om telefonen).
  • iOS: Åbn Indstillinger, og tryk derefter på Generelt > Softwareopdatering.