Lähettäminen televisioon Chromecastin avulla

Voit Chromecastin avulla lähettää HBO Maxin tietokoneesta, puhelimesta tai tabletista televisioon.

Huomaa:  jos sinulla on Chromecast with Google TV -laite, voit katsoa sisältöjä HBO Max -sovelluksella.

Millä laitteella suoratoistat?

Voit lähettää sisällön puhelimesta tai tabletista (iOS tai Android) televisioon. Tässä ohjeet:

1. Määritä Chromecast Android- tai iOS-laitteellesi (siirry Googlen artikkeliin Chromecast-laitteen käyttöönotto ja valitse Android tai iPhone ja iPad).
  2. Varmista, että Chromecast ja puhelimesi tai tablettisi on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon.
  3. Avaa HBO Max puhelimella tai tabletilla ja ala katsoa jotakin.
  4. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Googlen Cast-painiketta (suorakaide ja Wi-Fi-yhteyden symboli).
    Ei Cast-painiketta? Katso kohtaa iOS: Ei Cast-painiketta tai Android: Näytön striimaus Google Home -sovelluksesta.
  5. Napauta laitetta, johon haluat lähettää sisällön.

Kun yhteys on muodostettu, HBO Maxin pitäisi toistua televisiosta. Lopeta lähettäminen napauttamalla Cast-painiketta uudelleen ja napauttamalla sitten Katkaise yhteys.

Jos tarvitset apua, siirry Googlen artikkeliin Chromecast Ohjeet – Ongelman vianetsintä.

Tässä ohjeet osoitteen HBOMax.com sisällön lähettämiseen tietokoneelta televisioon:

1. Määritä Chromecast Android- tai iOS-laitteella.
  2. Varmista, että Chromecast ja tietokoneesi on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon.
  3. Avaa Chrome-selain tietokoneelta ja siirry osoitteeseen HBOMax.com.
  4. Ala katsella jotakin ja napsauta sitten näytön oikeasta alakulmasta Googlen Cast-painiketta (suorakaide ja Wi-Fi-yhteyden symboli).
  5. Valitse laite, johon haluat lähettää sisällön.

Kun yhteys on muodostettu, HBO Maxin pitäisi toistua televisiosta. Lopeta lähettäminen valitsemalla Cast-painike uudelleen ja valitsemalla sitten laite, johon lähetät sisältöä.

Saat lisätietoja siirtymällä Googlen artikkeliin Chromecast Ohjeet.

iOS: Ei Cast-painiketta?

Jos Googlen Cast-painike (suorakaide ja Wi-Fi-yhteyden symboli) puuttuu, sinun on ehkä muutettava iOS-asetuksia. Tässä ohjeet:

1. Siirry iPhonessa tai iPadissa kohtaan Asetukset, vieritä sitten alas ja valitse HBO Max.
  2. Varmista, että sekä Bluetooth että Lähiverkko ovat käytössä.
  3. Sulje HBO Max ja avaa sovellus uudelleen.

Saattaa kestää hetken, ennen kuin Cast-painike tulee näkyviin.

Lähettäminen Google Home -sovelluksesta (Android)

Kokeile lähettämistä Google Home -sovelluksen avulla Android-laitteella. Tässä ohjeet:

1. Varmista, että Chromecast ja Android-laitteesi on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon.
  2. Avaa Google Home -sovellus puhelimella tai tabletilla.
  3. Napauta laitetta, johon haluat lähettää sisällön.
  4. Napauta Lähetä näyttöni > Lähetä näyttö.
  5. Kun näyttö näkyy televisiossa, avaa HBO Max ja aloita suoratoisto.

Jos haluat lisätietoja tai ohjeita, siirry Chromecastin ohjeisiin: