Feilsøke HBO Max på en telefon eller et nettbrett

Hvis videoer bufrer, kan du se HBO Max laster sakte, bufrer eller stopper.

Prøv følgende trinn hvis HBO Max ikke fungerer som forventet:

Trinn 1: Oppdater HBO Max

• Android: Åpne Play Butikk på Android-enheten din og søk etter HBO Max. Trykk på Oppdater hvis en appoppdatering er tilgjengelig.
  • iOS: Åpne App Store på iOS-enheten og søk etter HBO Max. Trykk på Oppdater hvis en appoppdatering er tilgjengelig.

Trinn 2: Test tilkoblingshastigheten

Dette er hvordan du tester tilkoblingshastigheten

• Android: Last ned en app for testing av tilkoblingshastigheten på Internett fra Google Play Butikk og test av tilkoblingshastigheten.
  • iOS: Last ned en app for testing av tilkoblingshastigheten på Internett fra Apple App Store og test tilkoblingshastigheten.

Nedlastingshastigheten din må være minst 5 Mbps. Hvis videoer bufrer, kan du se HBO Max laster sakte, bufrer eller stopper.

Mobiltilkobling? Om du benytter mobildatatilkobling kan du prøve å koble til et trådløst nettverk og se om problemet vedvarer.

Trinn 3: Start mobilen eller nettbrettet på nytt

1. Trykk ned av/på-knappen til du blir spurt om du vil slå av enheten (slå av enheten, i stedet for å sette det på dvalemodus).
  2. Vent 10 sekunder og skru så enheten på igjen.
  3. Åpne HBO Max og se om problemet er løst.

Trinn 4: Tøm hurtigbufferen og data

Gå videre hvis du bruker en iOS-enhet.

Telefon eller nettbrett med Android

Gjør følgende på en Android-mobil eller -nettbrett:

1. Gå til Innstillinger > Apper og varsler (på eldre Android-versjoner gå til Innstillinger > Programmer > Programadimistrasjon).
  2. Trykk på HBO Max på listen med apper.
  3. Trykk på Lagring.
  4. Trykk på Tøm lager (eller Tøm data).
  5. Trykk på Tøm bufferen.
  6. Åpne HBO Max, logg inn, og se om problemet er løst.

Trinn 5: Slett og installer HBO Max på nytt.

Slett HBO Max-appen på telefonen eller nettbrettet ditt, og installer den på nytt fra appbutikken.

Trinn 6: Oppdater programvaren på din enhet

Forsikre deg om at du har den nyeste programvaren enheten:

• Android: Åpne Innstillinger og trykk på System > Avansert > Systemoppdatering (hvis du ikke ser Avansert, trykker du på Om telefonen).
  • iOS: Åpne Innstillinger, trykk deretter på Generelt > Programvareoppdatering.