Felsöka HBO Max på en telefon eller surfplatta

Om videor buffras så ska du läsa HBO Max laddas långsamt, buffrar eller pausar.

Här är ett par saker du kan prova om HBO Max-appen inte fungerar som förväntat:

Uppdatera din programvara

Uppdatera HBO Max:

• Android: Öppna Play Store på din Android-enhet och sök efter HBO Max. Om en uppdatering är tillgänglig så trycker du på Uppdatera.
  • iOS: Öppna App Store på din iOS-enhet och sök efter HBO Max. Om en uppdatering är tillgänglig så trycker du på Uppdatera.

Uppdatera enhetens programvara:

• Android: Öppna Inställningar och tryck sedan på System > Avancerat > Systemuppdatering (om du inte ser Avancerat, tryck på Om telefonen).
  • iOS: Öppna Inställningar och tryck sedan på Allmänt > Programuppdatering.
Testa din anslutningshastighet

Så här testar du din anslutningshastighet:

• Android: Ladda ner en app för att testa internethastigheten från Google Play Store och testa din anslutningshastighet.
  • iOS: Ladda ner en app för att testa internethastigheten från Apple App Store och testa din anslutningshastighet.

Du behöver en nedladdningshastighet på minst 5 Mbit/s. Om videor buffras så ska du läsa HBO Max laddas långsamt, buffrar eller pausar.

Mobilanslutning? Om du använder en mobil dataanslutning kan du försöka ansluta till ett trådlöst nätverk för att se om problemet fortfarande kvarstår.

Logga ut och starta om enheten
  1. Logga ut från HBO Max. Detta gör du genom att trycka på din profil (uppe till höger), på ikonen Inställningar (kugghjul, uppe till höger) och bläddra sedan nedåt och trycka på Logga ut.
  2. Håll in strömknappen tills du uppmanas att stänga av enheten (stäng av enheten i stället för att sätta den i viloläge).
  3. Vänta 10 sekunder och slå därefter på enheten igen.
  4. Öppna HBO Max, logga in, och prova att streama igen.
Rensa cacheminne och data

Hoppa vidare om du använder en iOS-enhet.

Android-telefon eller surfplatta

Gör följande på din Android-telefon eller surfplatta:

1. Gå till Inställningar > Appar och meddelanden (eller på äldre Android-versioner till Inställningar > Applikationer > Applikationshanteraren).
  2. Tryck på HBO Max i listan över appar.
  3. Tryck på Lagring.
  4. Tryck på Rensa lagring (eller Rensa data).
  5. Tryck på Rensa cacheminnet.
  6. Öppna HBO Max, logga in och prova att streama igen.
Radera och installera om HBO Max

Radera HBO Max-appen på din telefon eller surfplatta och installera den därefter igen från App Store.

Obs  Huawei-telefoner och surfplattor stöds inte längre. Om du tar bort HBO Max kommer du inte att kunna installera om HBO Max-appen på din Huawei-enhet.