Felsöka HBO Max på en telefon eller surfplatta

Om videor buffras så ska du läsa HBO Max laddas långsamt, buffrar eller pausar.

Om HBO Max-appen inte fungerar som förväntat kan du prova följande steg:

Steg 1: Uppdatera HBO Max

• Android: Öppna Play Store på din Android-enhet och sök efter HBO Max. Om en uppdatering är tillgänglig så trycker du på Uppdatera.
  • iOS: Öppna App Store på din iOS-enhet och sök efter HBO Max. Om en uppdatering är tillgänglig så trycker du på Uppdatera.

Steg 2: Testa din anslutningshastighet

Så här testar du din anslutningshastighet:

• Android: Ladda ner en app för att testa internethastigheten från Google Play Store och testa din anslutningshastighet.
  • iOS: Ladda ner en app för att testa internethastigheten från Apple App Store och testa din anslutningshastighet.

Du behöver en nedladdningshastighet på minst 5 Mbit/s. Om videor buffras så ska du läsa HBO Max laddas långsamt, buffrar eller pausar.

Mobilanslutning? Om du använder en mobil dataanslutning kan du försöka ansluta till ett trådlöst nätverk för att se om problemet fortfarande kvarstår.

Steg 3: Starta om telefonen eller surfplattan

1. Håll in strömknappen tills du uppmanas att stänga av enheten (stäng av enheten i stället för att sätta den i viloläge).
  2. WVänta 10 sekunder och slå sedan på enheten igen.
  3. Öppna HBO Max och se om problemet är löst.

Steg 4: Rensa cacheminne och data

Hoppa vidare om du använder en iOS-enhet.

Android-telefon eller surfplatta

Gör följande på din Android-telefon eller surfplatta:

1. Gå till Inställningar > Appar och meddelanden (eller på äldre Android-versioner till Inställningar > Applikationer > Applikationshanteraren).
  2. Tryck på HBO Max i listan över appar.
  3. Tryck på Lagring.
  4. Tryck på Rensa lagring (eller Rensa data).
  5. Tryck på Rensa cacheminnet.
  6. Öppna HBO Max, logga in och se om problemet är löst.

Steg 5: Radera och installera om HBO Max.

Radera HBO Max-appen på din telefon eller surfplatta och installera den därefter igen från App Store.

Steg 6: Uppdatera enhetens programvara

Se till att du har den senaste programvaran på din enhet:

• Android: Öppna Inställningar och tryck sedan på System > Avancerat > Systemuppdatering (om du inte ser Avancerat, tryck på Om telefonen).
  • iOS: Öppna Inställningar och tryck sedan på Allmänt > Programuppdatering.