Logga in på HBO Max

Har du redan ett HBO Max-konto (eller ett HBO Nordic- eller HBO España-konto med ett aktivt abonnemang)? Bra! Så här loggar du in.

TV- eller mobilleverantör?
Om du inte har ett konto och abonnerar på HBO Max via en TV- eller mobilleverantör, se Registrera via leverantör.

Vilken enhet använder du?

Välj din TV-enhet:

Android TV, Apple TV eller PlayStation

Så här loggar du in:

1. Öppna HBO Max på din TV och välj Logga in (eller välj en serie eller film och därefter Logga in).
  2. Välj Logga in.
  3. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt HBO Max-konto (eller ditt HBO Nordic- eller HBO España-konto) och välj sedan Logga in. Behöver du hjälp? Se Kan inte logga in.
    TV- eller mobilleverantör?
    Om du inte har ett konto och du får HBO Max via en TV- eller mobilleverantör, se Registrera via leverantör.
  4. Välj din profil och du är redo att streama.
Samsung TV

Så här loggar du in:

1. Öppna HBO Max på din TV och välj Logga in (eller välj en serie eller film och därefter Logga in).
  2. Välj Logga in. Stanna kvar på skärmen med koden på 6 tecken medan du hämtar din telefon eller dator.
  3. På din telefon eller dator, gå till hbomax.com/tvsignin (eller skriv https://hbomax.com/tvsignin i din webbläsares adressfält). Du ska nu se Ange kod-sidan.
  4. Ange koden på 6 tecken som visas på din TV och välj därefter Nästa. Fungerar inte koden?
  5. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt HBO Max-konto (eller ditt HBO Nordic- eller HBO España-konto) och välj sedan Logga in. Behöver du hjälp? Se Kan inte logga in.
    TV- eller mobilleverantör?
    Om du inte har ett konto och får HBO Max via en TV- eller mobilleverantör, se Registrera via leverantör.
  6. När din TV har uppdaterats (det kan ta en minut) är du redo att streama.
Annan TV-enhet

LG Smart TV eller Xbox

Så här loggar du in:

1. Öppna HBO Max på din TV och välj Logga in (eller välj en serie eller film och därefter Logga in).
  2. Välj Logga in. Stanna kvar på skärmen med koden på 6 tecken medan du hämtar din telefon eller dator.
  3. På din telefon eller dator, gå till hbomax.com/tvsignin (eller skriv https://hbomax.com/tvsignin i din webbläsares adressfält). Du ska nu se Ange kod-sidan.
    Xbox-konsoler
    Du kan använda din telefon för att skanna QR-koden på din TV.
  4. Ange koden på 6 tecken som visas på din TV och välj därefter Nästa. Fungerar inte koden?
  5. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt HBO Max-konto (eller ditt HBO Nordic- eller HBO España-konto) och välj sedan Logga in. Behöver du hjälp? Se Kan inte logga in.
    TV- eller mobilleverantör?
    Om du inte har ett konto och får HBO Max via en TV- eller mobilleverantör, se Registrera via leverantör.
  6. När din TV har uppdaterats (det kan ta en minut) är du redo att streama.

Felsökning

Var skriver jag in koden?<

På din telefon eller dator går du till hbomax.com/tvsignin (eller skriver in https://hbomax.com/tvsignin i din webbläsares adressfält). Du bör se en Ange kod-sida där du anger koden på 6 tecken från din TV (https://www.hbomax.com/activate).

Koden fungerar inte eller är ogiltig<

Prova följande:

1. Se till att du är på rätt sida (https://www.hbomax.com/activate) i Steg 3 ovan. Välj den här länken: hbomax.com/activate och ange därefter koden från din TV.
  2. Prova att använda en annan webbläsare som stöds: Chrome, FireFox, Microsoft Edge eller Safari.
  3. Begär en ny kod. För detta går du tillbaka och väljer Logga in igen på din TV.
  4. Prova att använda en dator (istället för en telefon). På din dator går du till hbomax.com/activate och anger koden från din TV.
  5. Rensa dina webbläsardata. Gör så här:
    • iPhone: På din iOS-enhet går du till Inställningar > Safari och bläddrar nedåt och klickar därefter på Rensa historik och webbläsardata. För mer information, gå till Rensa Safari.
    • Android-telefon: Prova att rensa dina Chrome-surfdata på din Android-enhet. För att få reda på hur du gör detta, se Rensa cacheminne och kakor
Kan du inte lösa Captcha-pusslet?

Ibland ber vi dig att lösa ett pussel för att skydda ditt konto. Om du har problem med att lösa Captcha-uppgiften kan du välja Prova ett annat pussel eller Starta om för att börja på nytt med uppgiften.

Du kan också välja Ljudutmaning för att säkra ditt konto på ett annat sätt.

Så här loggar du in på din telefon eller surfplatta:

1. Öppna HBO Max och tryck sedan på ikonen Profil (person, uppe till höger).
    Om du redan är inloggad trycker du på ikonen Inställningar (kugghjul, uppe till höger), bläddrar sedan nedåt och väljer Logga ut.
  2. Tryck på Logga in på ditt konto.
  3. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt HBO Max-konto (eller ditt HBO Nordic- eller HBO España-konto) och välj sedan Logga in. Behöver du hjälp? Se Kan inte logga in.
    TV- eller mobilleverantör?
    Om du inte har ett konto och får HBO Max via en TV- eller mobilleverantör, se Registrera via leverantör.
  4. Välj din profil och du är redo att streama.

Kan du inte lösa Captcha-pusslet?

Ibland ber vi dig att lösa ett pussel för att skydda ditt konto. Om du har problem med att lösa Captcha-uppgiften kan du välja Prova ett annat pussel eller Starta om för att börja på nytt med uppgiften.

Du kan också välja Ljudutmaning för att säkra ditt konto på ett annat sätt.

Så här loggar du in på HBOMax.com:

1. Gå till HBOMax.com på din dator och välj Logga in (uppe till höger).
    Om du redan är inloggad väljer du din profil (uppe till höger) och därefter Logga ut.
  2. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt HBO Max-konto (eller ditt HBO Nordic- eller HBO España-konto) och välj sedan Logga in. Behöver du hjälp? Se Kan inte logga in.
    TV- eller mobilleverantör?
    Om du inte har ett konto och får HBO Max via en TV- eller mobilleverantör, se Registrera via leverantör.
  3. Välj din profil och du är redo att streama.

Kan du inte lösa Captcha-pusslet?

Ibland ber vi dig att lösa ett pussel för att skydda ditt konto. Om du har problem med att lösa Captcha-uppgiften kan du välja Prova ett annat pussel eller Starta om för att börja på nytt med uppgiften.

Du kan också välja Ljudutmaning för att säkra ditt konto på ett annat sätt.

HBO Nordic eller HBO España
Dina HBO-inställningar (t.ex. din bevakningslista och nyligen visade lista) kommer inte att vara tillgängliga i HBO Max.