Hur avbryter jag HBO Max?

Saker att veta
  • Ditt HBO Max-abonnemang förnyas automatiskt tills du avbryter det.
  • Avbryt 1-2 dagar före din nästa faktureringscykel startar (detta varierar beroende på leverantör).
  • När du avbrutit ditt abonnemang kan du fortsätta streama till slutet av din faktureringsperiod.
  • Att ta bort HBO Max-appen avbryter inte ditt abonnemang.

HBO Max-abonnemang är tillgängliga via många leverantörer och annulleringsstegen varierar beroende på faktureringsleverantör. Din faktureringsleverantör är den du registrerade dig genom eller som fakturerar dig för HBO Max.

Vem fakturerar mig?

Gör följande för att hitta din faktureringsleverantör:

1. Öppna HBO Max eller logga in på HBOMax.com på din dator. Kan du inte logga in?
  2. Gör något av följande:
    • Telefon eller surfplatta: Tryck på profilikonen (nedre kanten på telefoner, vänster kant på surfplattor) och därefter på ikonen för inställningar (uppe till vänster). Välj Abonnemang.
    • Android TV, Apple TV, eller Xbox: Välj din profil (uppe till vänster), därefter välj Konto.
    • Annan TV-enhet: Välj ikonen för inställningar (nere till vänster) och därefter Konto.
    • Dator: Välj din profil (uppe till höger) och därefter Abonnemang.
      Abonnemangsinformation är endast tillgänglig för Vuxenprofiler.
  3. Här kan du se vem ditt abonnemang faktureras genom.
  4. För att få reda på hur du avbryter ditt abonnemang, välj din leverantör nedan.

Andra sätt att hitta din faktureringsleverantör:

• HBOMax.com/account: Gå till HBOMax.com/account och logga in på ditt konto.
  • Kontoutdrag: Granska ditt kontoutdrag för en HBO Max-abonnemangsdebitering. (Om ditt abonnemang är en del av ett TV-paket eller mobilabonnemang kanske du inte ser en individuell debitering för HBO Max.)

Avbryt ditt abonnemang

Om du faktureras via oss (HBO Nordic AB), kan du avbryta på följande sätt:

HBO Max-mobilapp

Gör följande på din telefon eller surfplatta:

1. Öppna HBO Max och tryck därefter på profilikonen (nedre kanten på telefoner, vänster kant på surfplattor). Kan du inte logga in?
  2. Tryck på ikonen för inställningar (uppe till vänster) och därefter på Abonnemang.
  3. Tryck på Hantera abonnemang. Om du inte har alternativet Hantera abonnemang ska du notera genom vem ditt abonnemang faktureras och hitta dem i avsnittet Tredjeparts faktureringsleverantörer nedan.
  4. Tryck på Avbryt abonnemang.
  5. Bekräfta din annullering och notera ditt utgångsdatum. Du kan fortsätta streama tills ditt abonnemang går ut i slutet av din faktureringsperiod.
Dator

Gör följande på din dator:

1. Gå till HBOMax.com på din dator och logga in (om så behövs). Kan du inte logga in?
  2. Välj din profil (uppe till höger) och därefter Abonnemang.
  3. Välj Hantera abonnemang. Om du inte har alternativet Hantera abonnemang ska du notera genom vem ditt abonnemang faktureras och hitta dem i avsnittet Tredjeparts faktureringsleverantörer nedan.
  4. Välj Avbryt abonnemang.
  5. Bekräfta din annullering och notera ditt utgångsdatum. Du kan fortsätta streama tills ditt abonnemang går ut i slutet av din faktureringsperiod
Årliga abonnemang
Om du ändrar ditt abonnemang från årlig betalning till månadsbetalning kommer ändringen inte att synas före ditt nästa betalningsdatum (i slutet av den årliga faktureringsperioden). Vill du göra ändringar under din årliga faktureringsperiod vänligen kontakta oss.

Tredjeparts faktureringsleverantörer

Annulleringssteg varierar beroende på faktureringsleverantör. Hitta din faktureringsleverantör nedan för att få reda på hur du avbryter ditt abonnemang:

• Apple iTunes eller App Store
  • Google Play
  • TV- eller mobilleverantör: Logga in på din TV-leverantörs webbplats och gå till din leverantörs hjälpcenter eller kontakta din TV-leverantör.
  • Annan leverantör: Gå till din leverantörs hjälpcenter eller kontakta din leverantör.

Om du har frågor om fakturering, se Frågor och svar om fakturering.

Kan inte logga in och vill avbryta

Om du inte kan logga in, prova att återställa ditt lösenord och logga in på en annan enhet. Du kan även granska ditt kontoutdrag för en HBO Max-abonnemangsdebitering. När du vet vem som fakturerar dig, hitta dem i listan ovan. Om ditt abonnemang är en del av ett TV-paket eller mobilabonnemang kan det hända att du inte ser en individuell debitering för HBO Max.