Feilsøke HBO Max på TV-en din+

Velg enheten din nedenfor og prøv trinnene for andre problemer.

Velg enheten du bruker

Android TV

Prøv disse trinnene hvis HBO Max-appen ikke fungerer som forventet:

Trinn 1: Oppdater programvaren

1. Forsikre deg om at du har den nyeste versjonen av HBO Max. For å gjøre dette, flytter du utvalget til HBO Max-flisen på Android TV og trykker og holder inne valgknappen. Velg så Vis informasjon og Oppdater (hvis tilgjengelig).
  2. Forsikre deg om at du har de nyeste oppdateringene for Android-TV: For dette, gå til Innstillinger > System > Om > Systemoppdatering > Se etter oppdatering.

Trinn 2: Test tilkoblingshastigheten

Om videoene bufrer eller er av dårlig kvalitet, kan et tregt eller ustabilt nettverk være årsaken.

Last ned en app for testing av tilkoblingshastigheten på Internett fra Google Play-butikken og test av tilkoblingshastigheten (eller test nedlastingshastigheten på en datamaskin som er koblet til det samme nettverket som Android TV. Åpne en nettleser og søk etter "Internett-hastighetstest" for å gjøre dette).

Du må ha en minimum nedlastingshastighet på 5 Mbps for å strømme video i HD. Se Videoer lastes sakte inn, stopper eller bufrer for mer hjelp.

Trinn 3: Start enhetene på nytt

1. Trekk ut stikkontakten fra Android TV.
  2. Trekk ut stikkontakten fra nettverksenhetene (modem, ruter osv.).
  3. Vent 30 sekunder.
  4. Koble til strømmen til modemet igjen og vent til det kobler til Internett (omtrent ett minutt).
  5. Koble til strømmen til ruteren igjen, og vent til den kobler til Internett.
  6. Koble til Androit TV igjen.
  7. Åpne HBO Max og se om problemet er løst.

Trinn 4: Tøm appens hurtigbufffer og data

1. På Android TV, gå til Innstillinger > Apper.
  2. Velg HBO Max fra listen over apper.
  3. Velg Tøm hurtigbuffer.
  4. Velg Tøm data..
  5. Åpne HBO Max, logg inn, og se om problemet er løst.

Trinn 5: Avinstaller HBO Max og installer programmet på nytt

1. På Android TV, gå til Innstillinger > Apper og velg HBO Max.
  2. Velg Avinstaller.
  3. Gå til Apper og finn HBO Max.
  4. Velg HBO Max og Installer.
  5. Åpne HBO Max og se om problemet er løst.

Gå til Hjelp til Android TV for å få mer hjelp til Android TV-en din.

Apple TV

Prøv disse trinnene hvis HBO Max-appen ikke fungerer som forventet:

Trinn 1: Oppdater programvaren

1. Forsikre deg om at du har den nyeste versjonen av HBO Max. Gå til App Store og søk etter HBO Max for å gjøre dette. Velg Oppdater hvis en appoppdatering er tilgjengelig.
  2. Forsikre deg om at Apple TV-programvaren er oppdatert ved å gå til Innstillinger > System > Porgramvareoppdateringer > Oppdater programvare.

Trinn 2: Test tilkoblingshastigheten

Om videoene bufrer eller er av dårlig kvalitet, kan et tregt eller ustabilt nettverk være årsaken.

Last ned en app for testing av tilkoblingshastigheten på Internett fra Apple App Store og test tilkoblingshastigheten (eller test nedlastingshastigheten på en datamaskin som er koblet til det samme nettverket som Apple TV. Åpne en nettleser og søk etter "Internett-hastighetstest" for å gjøre dette).

Du må ha en minimum nedlastingshastighet på 5 Mbps for å strømme video i HD. Se Videoer lastes sakte inn, stopper eller bufrer for mer hjelp.

Trinn 3: Start Apple TV på nytt

Start Apple TV på nytt ved å gå til Innstillinger > System > Start på nytt.

Trinn 4: Slett HBO Max og installer på nytt

1. Fra startskjermen, gå til HBO Max-appen.
  2. Trykk og hold berøringsplaten i to sekunder og trykk så på Avspill/Pause-knappen.
  3. Velg Slett.
  4. Åpne App Store på Apple TV.
  5. Finn HBO Max-appen og velg Installer.
  6. Åpne HBO Max, logg inn, og se om problemet er løst.
LG smart-TV

Prøv disse trinnene hvis HBO Max ikke fungerer som forventet:

Trinn 1: Oppdater HBO Max

Se om en oppdatering er tilgjengelig for HBO Max. Slik går du frem:

1. Åpne LG Content Store på LG TV.
  2. Velg Apper.
  3. Velg Mine programmer.
  4. Finn og velg HBO Max, og velg så Oppdater.

Trinn 2: Test tilkoblingshastigheten

Om videoene bufrer eller er av dårlig kvalitet, kan et tregt eller ustabilt nettverk være årsaken. Test nedlastingshastigheten din på en datamaskin på samme nettverk som LG TV. Åpne en nettleser og søk etter "Internett-hastighetstest" for å gjøre dette.

Du må ha en minimum nedlastingshastighet på 5 Mbps for å strømme video i HD. Se Videoer lastes sakte inn, stopper eller bufrer for mer hjelp.

Trinn 3: Start LG smart-TV-en på nytt

1. Koble fra LG TV.
  2. Vent i 20 sekunder før du kobler til TV-en igjen.
  3. Åpne HBO Max og se om problemet er løst.

Trinn 4: Oppdater LG smart-TV

Oppdater fastvaren fo LG TV. Slik går du frem:

1. Trykk på Innstillinger-knappen på fjernkontrollen til LG TV.
  2. Velg Alle instillinger > Generall > Om denne TV > Se etter oppdateringer. Følg trinnene for å laste ned og installere oppdateringen hvis denne er tilgjengelig.

Trinn 5: Slett HBO Max og installer på nytt

1. Trykk på Hjem-knappen på fjernkontrollen til LG TV.
  2. Trykk og hold Plukke ut-knappen inne (i midten av D-pad) for å gå til redigeringsmodusen.
  3. Finn HBO Max, trykk opp på D-pad og velg X over appen.
  4. Velg Ja for å bekrefte.
  5. Installer HBO Max på nytt (åpne LG Content Store og installer HBO Max).
  6. Når appen er installert igjen, velger du Lansering og ser om problemet er løst.
PlayStation-konsoll

Prøv disse trinnene hvis HBO Max-appen ikke fungerer som forventet:

Trinn 1: Oppdater programvaren

Forsikre deg om at du har den nyeste programvareoppdateringen på PlayStation-konsollen din. Gå til Innstillinger-menyen og velg Systemprogramvareoppdatering.

Trinn 2: Test tilkoblingshastigheten

Om videoene bufrer eller er av dårlig kvalitet, kan et tregt eller ustabilt nettverk være årsaken.

• For å strømme video i HD trenger du en høyhastighetstilkobling med nedlastingshastighet på minst 5 Mbps.
    • På PlayStation 4 går du til Innstillinger > Nettverk > Internett-tilkoblingstest.
    • På PlayStation 5 går du til Innstillinger > Nettverk > Tilkoblingsstatus > Vis tilkoblingsstatus > Tilkoblingshastighet.
  • Kontroller statusen til PlayStation-tjenesten på statussiden til PlayStation.

Du må ha en minimum nedlastingshastighet på 5 Mbps for å strømme video i HD. Se Videoer lastes sakte inn, stopper eller bufrer for mer hjelp.

Trinn 3: Start PlayStation-konsollen på nytt

1. Slå av PlayStation-konsollen.
  2. Vent i 20 sekunder før du slår på PlayStation igjen.
  3. Åpne HBO Max på nytt og se om problemet er løst.

Trinn 4: Slett HBO Max og installer på nytt

PlayStation 4

1. Gå til TV/Videotjenester fra XMB-startmenyen.
  2. Marker HBO Max og trykk deretter på Alternativer-knappen på kontrolleren.
  3. Velg Slett.
  4. Installer HBO Max på nytt (gå til PlayStation Store og last ned HBO Max).
  5. Åpne HBO Max og se om problemet er løst.

PlayStation 5

1. Gå til startmenyen på PlayStation 5, marker HBO Max og trykk på Alternativer-knappen på kontrolleren.
  2. Velg Slett og OK.
  3. Installer HBO Max på nytt (gå til Alle apper og last ned HBO Max).
  4. Åpne HBO Max og se om problemet er løst.
Samsung TV

Prøv disse trinnene hvis HBO Max-appen ikke fungerer som forventet:

Trinn 1: Oppdater HBO Max

Se om en appoppdatering er tilgjengelig for HBO Max. Slik går du frem:

1. Åpne Smart Hub på Samsung TV.
  2. Velg Apper.
  3. Velg Innstillinger-ikonet (øverst til høyre).
  4. Velg Oppdateringer.
  5. Finn og velg HBO Max, og velg så Oppdater.

Trinn 2: Test tilkoblingshastigheten

Om videoene bufrer eller er av dårlig kvalitet, kan et tregt eller ustabilt nettverk være årsaken. Test nedlastingshastigheten din på en datamaskin på samme nettverk som Samsung TV. Åpne en nettleser og søk etter "Internett-hastighetstest" for å gjøre dette.

Du må ha en minimum nedlastingshastighet på 5 Mbps for å strømme video i HD. Se Videoer lastes sakte inn, stopper eller bufrer for mer hjelp.

Trinn 3: Start Samsung TV på nytt

1. Koble fra Samsung TV.
  2. Vent i 20 sekunder før du kobler til TV-en igjen.
  3. Åpne HBO Max på nytt og se om problemet er løst.

Trinn 4: Oppdater Samsung TV

Oppdater fastvaren til Samsung TV. Slik går du frem:

1. Trykk på Meny-knappen på fjernkontrollen til Samsung TV-en.
  2. Velg Innstillinger > Støtte > Programvareoppdatering > Oppdater nå. TV-en din startes på nytt og du ser en melding når oppdateringen er fullført.

Når oppdateringen er fullført oppdaterer du Smart Hub:

1. Åpne Smart Hub og gå til Apper-siden.
  2. Bli på Apper-siden i 5 minutter.
  3. Åpne HBO Max på nytt og se om problemet er løst.

Trinn 5: Slett HBO Max og installer på nytt

1. Åpne Smart Hub.
  2. Bruk navigasjonstastene på fjernkontrollen til å markere HBO Max.
  3. Gjør ett av følgende avhengig av TV-en din:
    • Trykk og hold nede Enter-tasten på fjernkontrollen din, velg Slett, og trykk på Ja for å bekrefte.
    • Trykk på Ned på fjernkontrollen din, velg Fjern og Fjern igjen for å bekrefte.
  4. Søk etter HBO Max.
  5. Velg HBO Max for å installere appen på nytt.
  6. Når den er installert, velger du Kjør og ser om problemet er løst.
Xbox-konsoll

Prøv disse trinnene hvis HBO Max-appen ikke fungerer som forventet:

Trinn 1: Sjekk Xbox service-status

Sjekk status på HBO Max og Xbox service på Xbox Status-siden.

Trinn 2: Oppdater programvaren

Forsikre deg om at du har den nyeste programvaren for Xbox-konsollen. For dette, gå til Innstillinger > System > Oppdateringer > Oppdater konsoll for å se om det finnes oppdateringer til din Xbox.

Trinn 3: Test tilkoblingshastigheten

For å teste tilkoblingshastigheten, gå til Feilsøk tilkobling på Xbox-en og kjør Xbox speed test. Se Videoer lastes sakte inn, stopper eller bufrer for mer hjelp.

Trinn 4: Slett HBO Max og installer på nytt

1. Gå til Mine spill og apper.
  2. Marker HBO Max og tryss deretter på Meny-knappen på din håndkontroll.
  3. Velg Avinstaller.
  4. Installer HBO Max på nytt (gå til Apper og last ned HBO Max).
  5. Åpne HBO Max og se om problemet er løst.
4K HDR
Noen filmer og serier kan strømmes i 4K på utvalgte enheter. Finn ut mer på Se i 4K HDR.