Feilsøke HBO Max på TV-en din+

Hvis du har andre app- eller strømmeproblemer, kan du velge enheten din nedenfor og prøve løsningsforslagene.

Velg enheten du bruker

Android TV

Prøv disse løsningsforslagene hvis du har problemer med å strømme:

Oppdater programvaren

1. Marker HBO Max-flisen og trykk og hold inne valgknappen på Android TV. Velg så Vis informasjon og Oppdater (hvis tilgjengelig).
  2. Oppdater Android TV, gå til Innstillinger > System > Om > Systemoppdatering > Se etter oppdatering.

Test tilkoblingshastigheten

Om videoene bufrer eller er av dårlig kvalitet, kan et tregt eller ustabilt nettverk være årsaken.

Last ned en app for testing av tilkoblingshastigheten på Internett fra Google Play-butikken og test av tilkoblingshastigheten (eller test nedlastingshastigheten på en datamaskin som er koblet til det samme nettverket som Android TV. Åpne en nettleser og søk etter "Internett-hastighetstest" for å gjøre dette).

Du må ha en minimum nedlastingshastighet på 5 Mbps for å strømme video i HD 50+ Mbps anbefales for strømming i 4K). Se HBO Max stopper eller bufrer for mer informasjon.

Logg ut og start enhetene dine på nytt

1. Logg av HBO Max.
  2. På Android TV, gå til Innstillinger > Om > Start på nytt > Start på nytt.
  3. Åpne HBO Max, logg inn, og prøv å strømme igjen.

Tøm appens hurtigbufffer og data

1. På Android TV, gå til Innstillinger > Apper.
  2. Velg HBO Max fra listen over apper.
  3. Velg Tøm hurtigbuffer.
  4. Velg Tøm data..
  5. Åpne HBO Max, logg inn, og prøv å strømme igjen.

Avinstaller HBO Max og installer programmet på nytt

1. På Android TV, gå til Innstillinger > Apper og velg HBO Max.
  2. Velg Avinstaller.
  3. Gå til Apper og finn HBO Max.
  4. Velg HBO Max og Installer.
  5. Åpne HBO Max, logg inn, og prøv å strømme igjen.

Gå til Hjelp til Android TV for å få mer hjelp til Android TV-en din.

Apple TV

Prøv disse løsningsforslagene hvis du har problemer med å strømme:

Oppdater programvaren

1. Forsikre deg om at du har den nyeste versjonen av HBO Max. Gå til App Store og søk etter HBO Max for å gjøre dette. Velg Oppdater hvis en appoppdatering er tilgjengelig.
  2. Forsikre deg om at Apple TV-programvaren er oppdatert ved å gå til Innstillinger > System > Porgramvareoppdateringer > Oppdater programvare.

Test tilkoblingshastigheten

Om videoene bufrer eller er av dårlig kvalitet, kan et tregt eller ustabilt nettverk være årsaken.

Last ned en app for testing av tilkoblingshastigheten på Internett fra Apple App Store og test tilkoblingshastigheten (eller test nedlastingshastigheten på en datamaskin som er koblet til det samme nettverket som Apple TV. Åpne en nettleser og søk etter "Internett-hastighetstest" for å gjøre dette).

Du må ha en minimum nedlastingshastighet på 5 Mbps for å strømme video i HD 50+ Mbps anbefales for strømming i 4K). Se HBO Max stopper eller bufrer for mer informasjon.

Logg av og start Apple TV på nytt

1. Logg av HBO Max.
  2. Start Apple TV på nytt ved å gå til Innstillinger > System > Start på nytt.
  3. Åpne HBO Max, logg inn, og prøv å strømme igjen.

Slett HBO Max og installer på nytt

1. Marker HBO Max-appen på startskjermen.
  2. Trykk og hold berøringsplaten i to sekunder og trykk så på Avspill/Pause-knappen.
  3. Velg Slett.
  4. Åpne App Store på Apple TV.
  5. Finn HBO Max-appen og velg Installer.
  6. Åpne HBO Max, logg inn, og prøv å strømme igjen.
LG smart-TV

Prøv disse løsningsforslagene hvis du har problemer med å strømme:

Oppdater HBO Max

Se om en oppdatering er tilgjengelig for HBO Max. Slik går du frem:

1. Åpne LG Content Store på LG TV.
  2. Velg Apper.
  3. Velg Mine programmer.
  4. Finn og velg HBO Max, og velg så Oppdater.

Test tilkoblingshastigheten

Om videoene bufrer eller er av dårlig kvalitet, kan et tregt eller ustabilt nettverk være årsaken. Test nedlastingshastigheten din på en datamaskin på samme nettverk som LG TV. Åpne en nettleser og søk etter "Internett-hastighetstest" for å gjøre dette.

Du må ha en minimum nedlastingshastighet på 5 Mbps for å strømme video i HD 50+ Mbps anbefales for strømming i 4K). Se HBO Max stopper eller bufrer for mer informasjon.

Logg ut og start smart-TV-en fra LG igjen.

1. Logg av HBO Max.
  2. Koble fra LG TV.
  3. Vent i 20 sekunder før du kobler til TV-en igjen.
  4. Åpne HBO Max, logg inn, og prøv å strømme igjen.

Oppdater LG smart-TV

Oppdater fastvaren fo LG TV. Slik går du frem:

1. Trykk på Innstillinger-knappen på fjernkontrollen til LG TV.
  2. Velg Alle instillinger > Generall > Om denne TV > Se etter oppdateringer. Følg trinnene for å laste ned og installere oppdateringen hvis denne er tilgjengelig.

Slett HBO Max og installer på nytt

1. Trykk på Hjem-knappen på fjernkontrollen til LG TV.
  2. Trykk og hold Plukke ut-knappen inne (i midten av D-pad) for å gå til redigeringsmodusen.
  3. Finn HBO Max, trykk opp på D-pad og velg X over appen.
  4. Velg Ja for å bekrefte.
  5. Installer HBO Max på nytt (åpne LG Content Store og installer HBO Max).
  6. Når appen er installert igjen, velger du Lansering logg så inn og prøv å strømme igjen.
PlayStation-konsoll

Prøv disse løsningsforslagene hvis du har problemer med å strømme:

Trinn 1: Oppdater programvaren

Forsikre deg om at du har den nyeste programvareoppdateringen på PlayStation-konsollen din. Gå til Innstillinger-menyen og velg Systemprogramvareoppdatering.

Test tilkoblingshastigheten

Om videoene bufrer eller er av dårlig kvalitet, kan et tregt eller ustabilt nettverk være årsaken.

• For å strømme video i HD trenger du en høyhastighetstilkobling med nedlastingshastighet på minst 5 Mbps.
    • På PlayStation 4 går du til Innstillinger > Nettverk > Internett-tilkoblingstest.
    • På PlayStation 5 går du til Innstillinger > Nettverk > Tilkoblingsstatus > Vis tilkoblingsstatus > Tilkoblingshastighet.
  • Kontroller statusen til PlayStation-tjenesten på statussiden til PlayStation.

Du må ha en minimum nedlastingshastighet på 5 Mbps for å strømme video i HD. Se Videoer lastes sakte inn, stopper eller bufrer for mer hjelp.

Logg av og start PlayStation-konsollen på nytt

1. Logg av HBO Max.
  2. Slå av PlayStation-konsollen.
  3. Vent i 20 sekunder før du slår på PlayStation igjen.
  4. Åpne HBO Max, logg inn, og prøv å strømme igjen.

Slett HBO Max og installer på nytt

PlayStation 4

1. Gå til TV/Videotjenester fra XMB-startmenyen.
  2. Marker HBO Max og trykk deretter på Alternativer-knappen på kontrolleren.
  3. Velg Slett.
  4. Installer HBO Max på nytt (gå til PlayStation Store og last ned HBO Max).
  5. Åpne HBO Max, logg inn, og prøv å strømme igjen.

PlayStation 5

1. Gå til startmenyen på PlayStation 5, marker HBO Max og trykk på Alternativer-knappen på kontrolleren.
  2. Velg Slett og OK.
  3. Installer HBO Max på nytt (gå til Alle apper og last ned HBO Max).
  4. Åpne HBO Max, logg inn, og prøv å strømme igjen.
Samsung TV

Prøv disse løsningsforslagene hvis du har problemer med å strømme:

Oppdater HBO Max

Se om en appoppdatering er tilgjengelig for HBO Max. Slik går du frem:

1. Åpne Smart Hub på Samsung TV.
  2. Velg Apper.
  3. Velg Innstillinger-ikonet (øverst til høyre).
  4. Velg Oppdateringer.
  5. Finn og velg HBO Max, og velg så Oppdater.

Test tilkoblingshastigheten

Om videoene bufrer eller er av dårlig kvalitet, kan et tregt eller ustabilt nettverk være årsaken. Test nedlastingshastigheten din på en datamaskin på samme nettverk som Samsung TV. Åpne en nettleser og søk etter "Internett-hastighetstest" for å gjøre dette.

Du må ha en minimum nedlastingshastighet på 5 Mbps for å strømme video i HD 50+ Mbps anbefales for strømming i 4K). Se HBO Max stopper eller bufrer for mer informasjon.

Logg ut og start Samsung TV på nytt

1. Logg av HBO Max.
  2. Koble fra Samsung TV.
  3. Vent i 20 sekunder før du kobler til TV-en igjen.
  4. Åpne HBO Max, logg inn, og prøv å strømme igjen.

Oppdater Samsung TV

Oppdater fastvaren til Samsung TV. Slik går du frem:

1. Trykk på Meny-knappen på fjernkontrollen til Samsung TV-en.
  2. Velg Innstillinger > Støtte > Programvareoppdatering > Oppdater nå. TV-en din startes på nytt og du ser en melding når oppdateringen er fullført.

Når oppdateringen er fullført oppdaterer du Smart Hub:

1. Åpne Smart Hub og gå til Apper-siden.
  2. Bli på Apper-siden i 5 minutter.
  3. Åpne HBO Max på nytt og prøv å strømme igjen.

Slett HBO Max og installer på nytt

1. Åpne Smart Hub.
  2. Bruk navigasjonstastene på fjernkontrollen til å markere HBO Max.
  3. Gjør ett av følgende avhengig av TV-en din:
    • Trykk og hold nede Enter-tasten på fjernkontrollen din, velg Slett, og trykk på Ja for å bekrefte.
    • Trykk på Ned på fjernkontrollen din, velg Fjern og Fjern igjen for å bekrefte.
  4. Søk etter HBO Max.
  5. Velg HBO Max for å installere appen på nytt.
  6. Velg Kjør, logg inn og prøv å strømme igjen når installasjonen er fullført.
Xbox-konsoll

Prøv disse løsningsforslagene hvis du har problemer med å strømme:

Sjekk Xbox service-status

Sjekk status på HBO Max og Xbox service på Xbox Status-siden.

Oppdater programvaren

Forsikre deg om at du har den nyeste programvaren for Xbox-konsollen. For dette, gå til Innstillinger > System > Oppdateringer > Oppdater konsoll for å se om det finnes oppdateringer til din Xbox.

Test tilkoblingshastigheten

For å teste tilkoblingshastigheten, gå til Feilsøk tilkobling på Xbox-en og kjør Xbox speed test.

Du må ha en minimum nedlastingshastighet på 5 Mbps for å strømme video i HD 50+ Mbps anbefales for strømming i 4K). Se HBO Max stopper eller bufrer for mer informasjon.

Logg av og start konsollen på nytt

1. Logg av HBO Max.
  2. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren og velg Start konsollen på nytt > Start på nytt.
  3. Åpne HBO Max, logg inn, og prøv å strømme igjen.

Slett HBO Max og installer på nytt

1. Gå til Mine spill og apper.
  2. Marker HBO Max og tryss deretter på Meny-knappen på din håndkontroll.
  3. Velg Avinstaller.
  4. Installer HBO Max på nytt (gå til Apper og last ned HBO Max).
  5. Åpne HBO Max og se om problemet er løst.
4K HDR
Noen filmer og serier kan strømmes i 4K på utvalgte enheter. Finn ut mer på Se i 4K HDR.