'Er is iets fout gegaan'-bericht of -foutmelding

Doe het volgende als je een 'Er is iets fout gegaan' foutmelding of HBO Max foutcode krijgt:

Wat te doen

Probeer, indien nodig, meer dan één van deze oplossingen om het probleem op te lossen.

Start HBO Max opnieuw op
  • Telefoon, tablet of televisie: Sluit de HBO Max-app helemaal af, open de app opnieuw en probeer te streamen.
  • Computer: Sluit je browser en open deze opnieuw. Ga dan terug naar HBOMax.com en probeer te streamen.
Speel een andere serie of film af

Stream verschillende series en films om te zien of het probleem voorkomt bij elke serie of film of alleen bij een bepaalde serie of film. Als de fout alleen bij een bepaalde serie of film optreedt, neem dan contact met ons op en laat het ons weten.

Werk HBO Max bij

Zorg dat je de nieuwste versie van de HBO Max-app hebt. Open de App Store op je apparaat, zoek naar HBO Max en kijk of er een update beschikbaar is. Download de update als die beschikbaar is en probeer opnieuw te streamen.

Computer: Ga naar HBOMax.com en voer een 'hard refresh' van de pagina uit (dit is niet heftzelfde als de knop Vernieuwen in je browser). Zoek op internet naar 'hard refresh' + de naam van je browser (bijvoorbeeld 'hard refresh Chrome') om te zien hoe je dit doet.

Log uit en start je apparaat opnieuw op
  1. Log uit bij HBO Max. Voor hulp, zie Hoe log ik uit?
  2. Zet je apparaat uit.
  3. Wacht 10 seconden en zet het weer aan.
  4. Open HBO Max, log in en probeer opnieuw te streamen.
Gebruik een ander apparaat

Stream HBO Max op een ander ondersteund apparaat. Zo weet je of het probleem alleen voorkomt op een specifiek apparaat.

Computer: Gebruik een andere ondersteunde browser.

Los problemen met het apparaat op

Kies een apparaat en volg de stappen om problemen op te lossen:

Start je netwerkapparaten opnieuw op
  1. Schakel de stroom naar je netwerkapparaten (modem, router, enzovoorts) uit.
  2. Wacht 30 seconden.
  3. Schakel de stroom naar je modem weer in en wacht tot die verbinding maakt met het internet (ongeveer 1 minuut).
  4. Schakel de stroom naar je router weer in en wacht tot die verbinding maakt met het internet.
  5. Open HBO Max en probeer opnieuw te streamen.

Heb je nog hulp nodig?

Noteer de foutmelding of code die op het scherm staat (indien van toepassing) en geef deze door wanneer je contact met ons opneemt.