Fejl i tjenesten. Hvad skal jeg gøre?

Hvis der opstår en fejl i tjenesten, skal du prøve følgende trin:

Trin 1: Opdater HBO Max

Sørg for, at du har den nyeste version af HBO Max-appen. Det gør du ved at åbne app-butikken på din enhed, søge efter HBO Max og se, om der er en opdatering tilgængelig. Hvis der findes en app-opdatering, skal du downloade den og se, om problemet er løst.

Computer: Gå til HBOMax.com, og opdater siden. Du kan finde ud af, hvordan du gør det, ved at søge på internettet efter "hard refresh" + navnet på din browser (f.eks. "hard refresh Chrome").

Trin 2: Genstart din enhed

1. Sluk for din enhed.
  2. Vent 10 sekunder, og tænd den igen.
  3. Åbn HBO Max, og se, om problemet er løst.

Trin 3: Afspil en anden serie eller en anden film

Prøv at afspille forskellige serier og film for at se, om problemet opstår med alle serier eller film eller kun med en bestemt serie eller en bestemt film. Hvis fejlen kun opstår i forbindelse med en bestemt serie eller en bestemt film, skal du kontakte os og fortælle os det.

Hvis der opstår en fejl med en serie eller en film, skal du prøve det næste trin.

Trin 4: Prøv en anden enhed

Prøv at streame HBO Max på en anden understøttet enhed. Det vil hjælpe med at afgøre, om problemet er begrænset til en bestemt enhed. Hvis du oplever den samme fejl på en anden enhed, skal du springe videre til trin 6.

Computer: Prøv at bruge en anden understøttet browser.

Trin 5: Prøv fejlfinding af enheden

Vælg den enhed, du bruger, og prøv fejlfindingstrinnene:

Trin 6: Genstart dine netværksenheder

1. Afbryd strømmen til dine netværksenheder (modem, router osv.).
  2. Vent 30 sekunder.
  3. Tilslut strømmen til modemmet, og vent på, at det opretter forbindelse til internettet (ca. 1 minut).
  4. Tilslut strømmen til routeren, og vent på, at den opretter forbindelse til internettet.
  5. Åbn HBO Max, og se, om problemet er løst.