Servicefeil. Hva bør jeg gjøre?

Du kan prøve følgende trinn hvis du får en servicefeil:

Trinn 1: Oppdater HBO Max

Forsikre deg om at du har den nyeste versjonen av HBO Max-appen. Åpne appbutikken på enheten din, søk etter HBO Max og se om en oppdatering er tilgjengelig. Last ned appoppdateringen hvis den er tilgjengelig, og se om det løser problemet.

Datamaskin: Gå til HBOMax.com og utfør en hard oppdatering av siden. Hvis du vil finne ut hvordan du gjør dette, søker du etter "hard oppdatering" og navnet på nettleseren din på Internett (f.eks. "hard oppdatering Chrome").

Trinn 2: Start enheten din på nytt

1. Slå av enheten din.
  2. Vent i 10 sekunder før du slår den på igjen.
  3. Åpne HBO Max og se om problemet er løst.

Trinn 3: Spill av en annen serie eller film

Prøv å spille av en annen serie eller film for å se om problemet oppstår med andre serier eller filmer, eller bare en bestemt serie eller film. Hvis feilen bare oppstår når du spiller av en bestemt serie eller film, kan du ta kontakt med oss for å gi oss beskjed.

Prøv neste trinn hvis du får en feil når du ser på alle serier eller filmer.

Trinn 4: Prøv en annen enhet

Prøv å strømme HBO Max på en annen støttet enhet. Dette hjelper til med å fastslå om problemet bare oppstår på en bestemt enhet. Hvis du får den samme feilen på en annen enhet, kan du gå videre til trinn 6.

Datamaskin: Prøv å bruke en annen støttet nettleser.

Trinn 5: Prøv å feilsøke enheten

Velg enheten du vil bruke og prøv feilsøkingstrinnene:

Trinn 6: Start nettverksenhetene dine på nytt

1. Trekk ut stikkontakten fra nettverksenhetene (modem, ruter osv.).
  2. Vent 30 sekunder.
  3. Koble til strømmen til modemet ditt og vent til det er koblet til Internett (omtrent ett minutt).
  4. Koble til strømmen til ruteren igjen, og vent til den kobler til Internett.
  5. Åpne HBO Max og se om problemet er løst.