Jokin meni vikaan -viesti tai -virhekoodi

Jos saat jokin meni vikaan-viesti tai virhekoodin, tässä muutamia kokeiltavia asioita:

Käynnistä HBO Max uudelleen
  • Puhelin, tabletti tai TV-laite: Sulje HBO Max -sovellus pakotetusti, avaa se sitten uudelleen ja yritä katsoa jotakin.
  • Tietokone: Sulje selaimesi, palaa takaisin osoitteeseen HBOMax.com ja yritä katsoa jotakin.
Toista jotakin muuta ohjelmaa tai elokuvaa

Yritä katsoa eri ohjelmia ja elokuvia, jotta näet, esiintyykö ongelma missä tahansa ohjelmassa tai elokuvassa vai vain tietyssä ohjelmassa tai elokuvassa. Jos virhe esiintyy vain tietyssä ohjelmassa tai elokuvassa, ota meihin yhteyttä ja ilmoita asiasta meille.

Päivitä HBO Max

Varmista, että käytössäsi on HBO Max -sovelluksen uusin versio. Voit tehdä tämän avaamalla laitteesi sovelluskaupan, hakemalla sanoilla HBO Max ja katsomalla, onko saatavana päivitys. Jos sovelluspäivitys on saatavana, lataa se ja yritä taas katsoa jotakin.

Tietokone: Yritä tehdä sivulle HBOMax.com nk. kova päivitys (sitä ei tehdä selaimen Lataa uudelleen -painikkeella). Löydät ohjeet tähän hakemalla Internetistä selaimesi nimellä + sanoilla ”kova päivitys” (esim. ”Chromen kova päivitys”).

Kirjaudu ulos ja käynnistä laite uudelleen
  1. Kirjaudu ulos HBO Maxista. Katso ohjeet kohdasta Kuinka kirjaudun ulos?
  2. Sammuta laite.
  3. Odota 10 sekuntia ja käynnistä se uudelleen.
  4. Avaa HBO Max ja kirjaudu sisään, yritä sitten taas katsoa jotakin.
Kokeile toista laitetta

Yritä katsoa HBO Maxia toisella tuetulla laitteella. Tämä auttaa määrittämään, rajoittuuko ongelma tiettyyn laitteeseen.

Tietokone: Kokeile toista tuettua selainta.

Kokeile laitteen vianmääritystä

Valitse käyttämäsi laite ja kokeile vianmääritysvaiheita:

Käynnistä verkkolaitteet uudelleen
  1. Irrota verkkolaitteiden (modeemi, reititin jne.) virtajohto.
  2. Odota 30 sekuntia.
  3. Kytke modeemiin virta uudelleen ja odota, että se muodostaa yhteyden Internetiin (noin 1 minuutti).
  4. Kytke reitittimeen virta uudelleen ja odota, että se muodostaa yhteyden Internetiin.
  5. Avaa HBO Max ja yritä katsoa taas jotakin.

Jos näistä asioista ei ole apua, kirjoita näytön virheilmoitus tai -koodi muistiin ja ilmoita se, kun otat meihin yhteyttä.