Palveluvirhe. Mitä minun pitäisi tehdä?

Jos saat ilmoituksen palveluvirheestä, kokeile seuraavia vaiheita:

Vaihe 1: Päivitä HBO Max

Varmista, että käytössäsi on HBO Max -sovelluksen uusin versio. Voit tehdä tämän avaamalla laitteesi sovelluskaupan, hakemalla sanoilla HBO Max ja katsomalla, onko saatavana päivitys. Jos sovelluspäivitys on saatavana, lataa se ja katso, onko ongelma ratkaistu.

Tietokone: Siirry osoitteeseen HBOMax.com ja tee sivulle nk. kova päivitys. Löydät ohjeet tähän hakemalla Internetistä sanoilla "kova päivitys" + selaimesi nimi (esim. "kova päivitys Chrome").

Vaihe 2: Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta laite.
  2. Odota 10 sekuntia ja käynnistä se uudelleen.
  3. Avaa HBO Max ja katso, onko ongelma ratkaistu.

Vaihe 3: Toista jotakin muuta ohjelmaa tai elokuvaa

Kokeile toistaa eri ohjelmia ja elokuvia, jotta näet, esiintyykö ongelma missä tahansa ohjelmassa tai elokuvassa vai vain tietyssä ohjelmassa tai elokuvassa. Jos virhe esiintyy vain tietyssä ohjelmassa tai elokuvassa, ota meihin yhteyttä ja ilmoita asiasta meille.

Jos saat virheilmoituksen missä tahansa ohjelmassa tai elokuvassa, kokeile seuraavaa vaihetta.

Vaihe 4: Kokeile toista laitetta

Yritä suoratoistaa HBO Maxia toisella tuetulla laitteella. Tämä auttaa määrittämään, rajoittuuko ongelma tiettyyn laitteeseen. Jos huomaat saman virheen toisella laitteella, siirry vaiheeseen 6.

Tietokone: Kokeile toista tuettua selainta.

Vaihe 5: Kokeile laitteen vianmääritystä

Valitse käyttämäsi laite ja kokeile vianmääritysvaiheita:

Vaihe 6: Käynnistä verkkolaitteet uudelleen

1. Irrota virtajohto verkkolaitteista (modeemi, reititin jne.).
  2. Odota 30 sekuntia.
  3. Kytke modeemiin virta uudelleen ja odota, että se muodostaa yhteyden Internetiin (noin 1 minuutti).
  4. Kytke reitittimeen virta uudelleen ja odota, että se muodostaa yhteyden Internetiin.
  5. Avaa HBO Max ja katso, onko ongelma ratkaistu.