Jatka katsomista siitä, mihin jäit

Kun alat katsella jotakin, HBO Max seuraa etenemistäsi. Elokuvat ja sarjat, joita et ole katsonut loppuun asti, lisätään automaattisesti Jatka katselua -listalle. Jokaisella profiililla on oma Jatka katselua -listansa. Sen ansiosta voit helposti jatkaa elokuvan tai sarjan katselua.

Kuinka jatkan jonkin katselua?

1. Etsi Jatka katselua -rivi aloitusnäytöstä. Jos haluat nähdä lisää nimikkeitä, vieritä oikealle ja valitse Katso lisää. Puhelimella, tabletilla, PlayStationilla tai tietokoneella voit myös siirtyä profiiliisi ja valita Jatka katselua.
  2. Valitse, mitä haluat katsella, niin toisto alkaa siitä, mihin jäit.

Huomaa  Jos et näe Jatka katselua -listaa, varmista, että olet kirjautunut sisään.

Kuinka vaihdan jaksoa?

Valitse ensin jakso Jatka katselua -listalta ja sitten:

• TV: Paina kaukosäätimen takaisin-painiketta (Apple TV:n valikkopainiketta) ja vieritä sitten alaspäin, jotta voit valita eri kauden tai jakson.
  • Puhelin, tabletti, tietokone: Napauta tai napsauta jakson nimen yläpuolelta sarjan nimeä. Vieritä sitten alaspäin, jotta voit valita eri kauden tai jakson.

Etkö löydä ohjelmaa Jatka katselua -listalta?

Voi silti aloittaa katsomisen siitä, mihin jäit. Tässä ohjeet:

• TV: Vieritä vasemmalle ja valitse sarjakuvake (vasemmassa reunassa). Valitse sitten sarja, jota katselet.
  • Puhelin, tabletti tai tietokone: alitse valikkokuvake (vasemmasta yläkulmasta), valitse Sarjat ja valitse sitten sarja, jota katselet.
  • Valitse hakukuvake, kirjoita sarjan nimi ja valitse sitten sarja, jota katselet.

Seuraava jaksosi näkyy näytön yläosassa. Vieritä alaspäin, niin näet muita jaksoja ja kausia. Jaksoissa, joita olet jo katsellut, on etenemispalkki.

Kuinka poistan nimikkeitä Jatka katselua -listalta?

• Puhelin tai tabletti: Napauta profiilikuvaketta, sitten Jatka katselua ja sitten Muokkaa. Napauta poistettavien nimikkeiden vieressä olevaa X-merkkiä tai kohtaa Tyhjennä kaikki jos haluat poistaa kaikki. Kun muokkaus on tehty, napauta Valmis.
  • Tietokone: Valitse profiilikuvakkeesi (oikeasta yläkulmasta), sitten Jatka katselua, ja sitten Muokkaa. Napsauta poistettavien nimikkeiden X-merkkiä tai valitse Tyhjennä kaikki, jos haluat poistaa kaikki. Kun muokkaus on tehty, valitse Valmis.
  • PlayStation: Valitse profiilikuvakkeesi (vasemmasta yläkulmasta), sitten Jatka katselua ja sitten Muokkaa. Valitse poistettava nimike (tai nimikkeet) tai valitse Tyhjennä kaikki jos haluat poistaa kaikki.
  • Muu TV-laite: Valitse profiilikuvakkeesi (vasemmasta yläkulmasta), sitten Jatka katselua ja sitten Tyhjennä Jatka katselua -lista. Et voi poistaa yksittäisiä nimikkeitä.
HBO Nordic- tai HBO España -tilaajat
HBO-profiilitietosi, kuten Jatka katselua -lista ja Oma lista, eivät ole käytettävissä HBO Maxissa.