Continuă vizionarea de unde ai rămas

Când începi să vizionezi ceva, HBO Max monitorizează progresul vizionării. Filmele și producțiile pe care nu le-ai terminat de vizionat sunt adăugate automat în secțiunea Continuă vizionarea. Fiecare profil are propria listă Continuă vizionarea. În acest fel, poți continua cu ușurință vizionarea unui film sau a unui serial.

Cum pot continua vizionarea?
  1. Caută rândul Continuă vizionarea pe ecranul principal (asigură-te că te-ai autentificat).
  2. Selectează ce dorești să vizionezi, iar redarea va începe de unde ai rămas.

De asemenea, pe majoritatea dispozitivelor poți alege profilul tău și poți selecta Continuă vizionarea.

Cum pot schimba episoadele?

Mai întâi, selectează un episod din lista Continuă vizionarea și apoi:

  • Xbox: apasă butonul A pentru afișarea meniului de redare, apoi derulează în jos și alege Mai multe episoade.
  • Alte dispozitive TV: apasă butonul Înapoi de pe telecomandă (butonul Meniu pentru Apple TV), apoi derulează în jos pentru a alege un alt sezon sau episod.
  • Telefon, tabletă, computer: deasupra titlului episodului, apasă ușor sau fă clic pe numele serialului. Apoi, derulează în jos pentru a alege un alt sezon sau episod.
Nu găsești ceva în lista Continuă vizionarea?

Tot poți începe să vizionezi de unde ai rămas. Iată cum:

  • Dispozitiv TV: derulează spre stânga și selectează pictograma Seriale (în partea din stânga). Selectează apoi serialul pe care îl urmărești.
  • Telefon, tabletă sau computer: selectează pictograma Meniu (în stânga sus), alege Seriale, apoi selectează serialul pe care îl urmărești.
  • Selectează pictograma Căutare, introdu numele serialului, apoi alege serialul pe care îl urmărești.

Următorul episod apare în partea de sus a ecranului. Derulează în jos pentru episoadele și sezoanele suplimentare. Episoadele pe care le-ai vizionat deja au o bară de progres.

Cum pot elimina elemente?
  • Telefon sau tabletă: apasă pictograma Profil, apoi Continuă vizionarea și apoi Editare. Apasă semnul X de lângă elementul pe care dorești să îl ștergi sau Șterge tot pentru a șterge tot conținutul secțiunii. După finalizarea editării, apasă Finalizat.
  • Computer: selectează pictograma profilului tău (în dreapta sus), apoi Continuă vizionarea și apoi Editare. Fă clic pe semnul X pe titlurile pe care dorești să le ștergi sau selectează Șterge tot pentru a șterge tot conținutul secțiunii. După ce ai terminat de editat, selectează Finalizat.
  • Dispozitiv TV: selectează pictograma profilului tău (în stânga sus), apoi Continuă vizionarea și apoi alege Editare. Selectează titlurile pe care dorești să le ștergi sau Șterge tot pentru a șterge tot.

Vezi și: Creează o listă cu ceea ce dorești să vizionezi

Abonați HBO GO sau HBO Portugalia
Informațiile din profilul tău HBO, cum ar fi lista Continuă vizionarea și Lista mea, nu sunt disponibile în HBO Max.