Fortsett å se der du slapp

HBO Max sporer fremdriften din når du begynner å se på en tittel. Filmer og serier du ikke har sett ferdig, legges automatisk til i Fortsett å se. Hver profil har sin egen Fortsett å se-liste. Slik kan du enkelt fortsette å se på en film eller serie.

Hvordan kan jeg fortsette å se på en tittel?

  1. Finn Fortsett å se-raden på startskjermen. Rull til høyre og velg Se mer for å se flere titler. Du kan også gå til profilen din og velge Fortsett å se på telefonen, nettbrettet, PlayStation-konsollen eller datamaskinen din.
  2. Velg tittelen du vil se, og den spilles av automatisk fra der du slapp.

Merk  Hvis du ikke ser Fortsett å se, må du kontrollere at du er pålogget.

Hvordan bytter jeg episode?

Velg først en episode i Fortsett å se, og så:

  • TV: Trykk på Tilbake-knappen på fjernkontrollen din (Meny-knappen på Apple TV) og rull ned for å velge en annen sesong eller episode.
  • Telefon, nettbrett, datamaskin: Trykk eller klikk på seriens navn over episodetittelen. Rull så ned for å velge en annen sesong eller episode.

Finner du ikke en serie i Fortsett å se?

Du kan fortsatt begynne å se der du slapp. Slik går du frem:

  • TV: Rull til venstre og velg Serie-ikonet (langs venstre kant). Velg så serien du ser på.
  • Telefon, nettbrett eller datamaskin: Velg Meny-ikonet (øverst til venstre) Serie og så serien du ser på.
  • Velg søkeikonet, skriv inn navnet på serien og velg serien du ser på.

Den neste episoden vises øverst på skjermen. Rull ned for å se flere episoder og sesonger. Episoder du allerede har sett har en fremdriftslinje.

Hvordan fjerner jeg titler fra Fortsett å se?

  • Telefon eller nettbrett: Trykk på Profil-ikonet, og så på Fortsett å se og Rediger. Trykk på X-en ved siden av titlene du ønsker å fjerne, eller Fjern alle or å fjerne alt. Trykk på Ferdig når du er ferdig med å redigere.
  • Datamaskin: Velg profilikonet (øverst til høyre) og så Fortsett å se, og Rediger. Klikk på X-en på titlene du vil fjerne eller velg Fjern alle for å fjerne alle. Velg på Ferdig når du er ferdig med å redigere.
  • PlayStation: Velg profilikonet (øverst til høyre) og så Fortsett å se og Rediger. Velg tittelen eller titlene du vil fjerne, eller Fjern alle for å fjerne alle titlene.
  • Annen TV-enhet: Velg profilikonet ditt (øverst til venstre) og så Fortsett å se og Tøm Fortsett å se. Du kan ikke fjerne enkelte titler.
HBO Nordic- eller HBO España-abonnenter
Profilinnstillingene dine for HBO, deriblant Fortsett å se og Min liste, er ikke tilgjengelige på HBO Max.