Fortsett å se der du slapp

HBO Max sporer fremdriften din når du begynner å se på en tittel. Filmer og serier du ikke har sett ferdig, legges automatisk til i Fortsett å se. Hver profil har sin egen Fortsett å se-liste. Slik kan du enkelt fortsette å se på en film eller serie.

Vodafone TV TiVo-mottaker: HBO Max-appen på Vodafone TV TiVo-mottakeren støtter ikke Fortsett å se.

Hvordan kan jeg fortsette å se på en tittel?
  1. Finn Fortsett å se-raden på startskjermen (kontroller at du er logget på).
  2. Velg tittelen du vil se, og den spilles av automatisk fra der du slapp.

Du kan også velge profilen din og så Fortsett å se.

Hvordan bytter jeg episode?

Velg først en episode i Fortsett å se, og så:

• Xbox: Trykk på A-knappen for å åpne avspillingsmenyen, rull ned og velg Flere episoder.
  • Andre TV-er: Trykk på Tilbake-knappen på fjernkontrollen din (Meny-knappen på Apple TV) og rull ned for å velge en annen sesong eller episode.
  • Telefon, nettbrett, datamaskin: Velg Flere episoder, og bla deretter ned for å velge en annen sesong eller episode.
Finner du ikke en tittel i Fortsett å se?

Du kan fortsatt begynne å se der du slapp fra en serieside. Slik går du frem:

1. Gjør ett av følgende:
    • TV: Rull til venstre på startskjermen og velg Serie-ikonet (TV, nederst).
    • Telefon eller nettbrett: Velg Serie-ikonet (TV, venstre kant).
    • Datamaskin: Velg Serie (øverst til venstre)
    • Velg søkeikonet (forstørrelsesglass) og skriv inn navnet på serien.
  2. Velg serien du følger med på.

Den neste episoden vises øverst på skjermen. Rull ned for å se ytterligere episoder og sesonger. Episoder du allerede har sett, har en fremdriftslinje.

Hvordan fjerner jeg elementer?
  • Telefon eller nettbrett: Trykk på profilen din (øverst til høyre) og på Fortsett å se. Sveip til venstre på elementet du vil fjerne og trykk på X. Trykk på Rediger-ikonet (papir og blyant) for å fjerne flere elementer. Trykk på X-en ved siden av elementet du vil fjerne, eller på Slett alt for å fjerne alle. Trykk på Ferdig når du er ferdig med å redigere.
  • Datamaskin: Velg profilen din (øverst til høyre), deretter Mine ting > Fortsett å se > Rediger. Klikk på X-en på titlene du vil fjerne eller velg Fjern alle for å fjerne alle. Når du er ferdig med endringene, trykker du på Ferdig.
  • TV: Velg profilen din (øverst til venstre) og så Fortsett å se og Rediger. Velg tittelen eller titlene du vil fjerne, eller Fjern alle for å fjerne alle titlene.

Se også: Lag en liste med titler du vil se

HBO Nordic- eller HBO España-abonnenter
Profilinnstillingene dine for HBO, deriblant Fortsett å se og Min liste, er ikke tilgjengelige på HBO Max.