Fortsett å se der du slapp

HBO Max sporer fremdriften din når du begynner å se på en tittel. Filmer og serier du ikke har sett ferdig, legges automatisk til i Fortsett å se. Hver profil har sin egen Fortsett å se-liste. Slik kan du enkelt fortsette å se på en film eller serie.

Vodafone TV TiVo-mottaker: HBO Max-appen på Vodafone TV TiVo-mottakeren støtter ikke Fortsett å se.

Hvordan kan jeg fortsette å se på en tittel?
  1. Finn Fortsett å se-raden på startskjermen (kontroller at du er logget på).
  2. Velg tittelen du vil se, og den spilles av automatisk fra der du slapp.

På de fleste enheter kan du også velge profilen din og så Fortsett å se.

Hvordan bytter jeg episode?

Velg først en episode i Fortsett å se, og så:

• Xbox: Trykk på A-knappen for å åpne avspillingsmenyen, rull ned og velg Flere episoder.
  • Andre TV-er: Trykk på Tilbake-knappen på fjernkontrollen din (Meny-knappen på Apple TV) og rull ned for å velge en annen sesong eller episode.
  • Telefon, nettbrett, datamaskin: Trykk eller klikk på seriens navn over episodetittelen. Rull så ned for å velge en annen sesong eller episode.
Finner du ikke en tittel i Fortsett å se?

Du kan fortsatt begynne å se der du slapp. Slik går du frem:

• TV: Rull til venstre og velg Serie-ikonet (langs venstre kant). Velg så serien du ser på.
  • Telefon, nettbrett eller datamaskin: Velg Meny-ikonet (øverst til venstre), Serie og så serien du ser på.
  • Velg søkeikonet, skriv inn navnet på serien og velg serien du ser på.

Den neste episoden vises øverst på skjermen. Rull ned for å se ytterligere episoder og sesonger. Episoder du allerede har sett, har en fremdriftslinje.

Hvordan fjerner jeg titler?
  • Telefon eller nettbrett: Trykk på Profil-ikonet, og så på Fortsett å se og Rediger. Trykk på X-en ved siden av det du ønsker å fjerne, eller Fjern alle for å fjerne alle. Når du er ferdig med endringene, trykker du på Ferdig.
  • Datamaskin: Velg profilikonet ditt (øverst til høyre) og så Fortsett å se og Rediger. Klikk på X-en på titlene du vil fjerne eller velg Fjern alle for å fjerne alle. Når du er ferdig med endringene, trykker du på Ferdig.
  • TV: Velg profilikonet ditt (øverst til venstre) og så Fortsett å se og Rediger. Velg tittelen eller titlene du vil fjerne, eller Fjern alle for å fjerne alle titlene.

Se også: Lag en liste med titler du vil se

HBO Nordic- eller HBO España-abonnenter
Profilinnstillingene dine for HBO, deriblant Fortsett å se og Min liste, er ikke tilgjengelige på HBO Max.