Verder kijken vanaf waar je gebleven was

HBO Max houdt bij waar je bent gebleven wanneer je een titel kijkt. Films en programma's die je nog niet af hebt gekeken, worden automatisch toegevoegd aan je lijst Verder kijken. Elk profiel heeft een eigen lijst Verder kijken. Zo kun je films en series gemakkelijk verder kijken.

Hoe kan ik een titel verder kijken?
  1. Zoek de rij Verder kijken op het startscherm (zorg dat je bent ingelogd).
  2. Kies welke titel je wilt kijken. Die speelt dan af vanaf waar je gebleven was.

Je kunt op de meeste apparaten ook je profiel kiezen en dan Verder kijken selecteren.

Hoe wissel ik van aflevering?

Kies eerst een aflevering uit Verder Kijken en dan:

• Xbox: Druk op de knop A om het afspeelmenu te zien. Ga dan naar beneden en kies Meer afleveringen.
  • Andere televisie: Druk op de knop Terug op je afstandsbediening (of de knop Menu op een Apple TV). Scrol dan naar beneden en kies een ander seizoen of een andere aflevering.
  • Telefoon, tablet, computer: Tik of klik op de naam van de serie boven de titel van de aflevering. Scrol dan naar beneden en kies een ander seizoen of een andere aflevering.
Kun je een titel niet vinden in de lijst Verder kijken?

Je kunt nog steeds verder kijken vanaf waar je gebleven was. Zo doe je dat:

• Televisie: Scrol naar links en kies het icoon Series (in de linkerrand). Selecteer de serie die je aan het kijken bent.
  • Telefoon, tablet of computer: Kies het icoon Menu (linksboven in de hoek), kies Series en selecteer dan de serie die je aan het kijken bent.
  • Kies het icoon Zoeken, typ de naam van de serie in en kies de serie die je aan het kijken bent.

Je volgende aflevering staat bovenaan je scherm. Scrol naar beneden om meer afleveringen en seizoenen te zien. Bij de afleveringen die je al hebt gekeken staat een voortgangsbalk.

Hoe verwijder ik titels uit Verder kijken?
  • Telefoon of tablet: Tik op het profielicoon, dan op Verder kijken en dan op Bewerken. Tik op de X naast het item dat je wilt verwijderen of tik op Wis alles om alle items te verwijderen. Tik op Klaar als je klaar bent met bewerken.
  • Computer: Kies je profielicoon (rechtsboven), kies Verder kijken en dan Bewerken. Klik op de X op de items die je wilt verwijderen of kies Wis alles om alle items te verwijderen. Klik op Klaar als je klaar bent met bewerken.
  • Televisie: Kies je profielicoon (linksboven), kies Verder kijken en dan Bewerken. Selecteer de items die je wilt verwijderen of selecteer Wis alles om alle items te verwijderen.

Zie ook: Maak een lijst van wat je wilt kijken

HBO GO- of HBO Portugal-abonnees
De informatie van je HBO-profiel, zoals Verder kijken en Mijn lijst, zijn niet beschikbaar op HBO Max.