Het vernieuwde HBO Max is beschikbaar in juni

In juni is het vernieuwde HBO Max beschikbaar.

Hier vind je alles wat je moet weten:

Wat is het vernieuwde HBO Max?

Met het vernieuwde HBO Max heb je toegang tot al je favorieten van HBO Max, zoals HBO, Max Orginals en films van Warner Bros. Verder kun je ook kijken naar live-sportwedstrijden, real-life series van Discovery en TLC. en andere favorieten. Nog een voordeel is dat je met elk HBO Max-abonnement kan genieten van de Olympische Spelen 2024 in Parijs.

Ontdek wat je allemaal kunt kijken op HBOMax.com.

Waarin verschilt het vernieuwde HBO Max van het huidige HBO Max?

Het vernieuwde HBO Max heeft nieuwe functies zoals verbeterde personalisatie en zoekfuncties .Op HBO Max vind je straks ook een uitgebreid aanbod met documentaires, true crime, reality-programma’s en live-sportevenementen.

Op het vernieuwde HBO Max vind je onder andere:

• Het beste van HBO Max: Stream iconische series, hitfilms en meer van HBO, Warner Bros., Cartoon Network en Adult Swim.
  • Discovery-favorieten: De beste real-life shows van je favoriete tv-kanalen: Discovery, TLC, ID en meer.

Dit gaat er veranderen:

• Verbeterde personalisatie en een verbeterde zoekfunctie
  • Verbeterde prestaties
  • Eenvoudiger aanmelden en streamen
  • Profiel met pincode voor volwassenen en kinderprofielen
  • Nieuwe hubs en genres
Verandert de prijs voor bestaande abonnees?

Als je een HBO Max-abonnement hebt via ons of via een appstore, verandert er tot minimaal 60 dagen na de introductie van het vernieuwde HBO Max niets aan je abonnementsprijs. Bij je volgende verlengingsdatum, op of na 23 juli, verandert de prijs van je abonnement in de dan geldende prijs voor een Standaard-abonnement. Naarmate de verandering nadert, zullen we je op de hoogte houden van meer details.

Als je een abonnement hebt via je internet-, tv-, of mobiele aanbieder, informeert deze je over eventuele prijswijzigingen.

De prijzen voor HBO Max verschillen per provider en per abonnement. Ga voor meer informatie over de prijzen naar HBOMax.com.

Vinden er abonnementswijzigingen plaats?

Als je een HBO Max-abonnement hebt via ons of via een appstore, behoud je de huidige functionaliteiten van je abonnement. We laten je tijdig weten of er in de toekomst veranderingen nodig zijn aan je abonnementsfeatures.

Als je een abonnement hebt via je internet-, tv-, of mobiele aanbieder informeert deze je over eventuele abonnementswijzigingen.

We introduceren ook 3 nieuwe basisabonnementen:

• Basic met reclame:
    • Stream op 2 apparaten tegelijk
    • Full HD 1080-resolutie
    • Alles van de Olympische Spelen 2024 in Parijs
  • Standaard:
    • Stream op 2 apparaten tegelijk
    • Full HD 1080-resolutie
    • Alles van de Olympische Spelen 2024 in Parijs
    • 30 downloads
  • Premium:
    • Stream op 4 apparaten tegelijk
    • Stream in 4K UHD en Dolby Atmos (indien beschikbaar)
    • Alles van de Olympische Spelen 2024 in Parijs
    • 100 downloads (beperkingen van toepassing)

Tv zenders en live-uitzendingen in elk abonnement bevatten reclames. Niet alle content is beschikbaar bij het Basic met reclame-abonnement. On demand-content kan sponsoring en productplacement bevatten.

We introduceren ook een nieuwe Sport add-on die je aan elk kernabonnement kunt toevoegen:

• Sport add-on* (kernabonnement vereist)
    • Stream Eurosport 1 en Eurosport 2
    • Kijk live wielrennen, UFC en meer
    • Inclusief Roland-Garros 2024 en Tour de France 2024

*Beperkt tot 2 van je beschikbare streams

Heb je een abonnement via Apple? Als je sport wilt kijken via HBO Max, kies je voor het Premium & Sport-abonnement.

De prijzen voor HBO Max verschillen per provider en per abonnement. Ga voor meer informatie over de prijzen naar HBOMax.com.

Moet ik iets doen als HBO Max-abonnee?

Zodra het vernieuwde HBO Max beschikbaar is, wordt de bestaande HBO Max-app in de appstores vervangen.

Houd de komende weken je mailbox in de gaten voor meer informatie over het vernieuwde HBO Max.

Op welke apparaten is de vernieuwde HBO Max-app beschikbaar?

De vernieuwde HBO Max-app is beschikbaar op telefoons, tablets, computers, tv's, streamingapparaten, settopboxes en gameconsoles.

iPhone of iPad: Werk de software op je apparaat bij

Werk de software op je iPhone of iPad bij naar de nieuwste versie voor een optimale streamingervaring. Dat werkt als volgt:

• Open Instellingen op je Apple device, kies Algemeen Softwareupdate. Ga voor meer informatie naar het artikel van Apple over het bijwerken van je iPhone of iPad.
  • Als je je iPhone, iPad of iPod Touch niet kunt bijwerken naar iOS 14 of nieuwer, probeer dan een ander ondersteund apparaat voor een betere ervaring.
Kan ik mijn HBO Max-profielen en instellingen behouden?

Ja. Je profielen, kijkgeschiedenis en je HBO Max-instellingen zijn allemaal beschikbaar in op het vernieuwde HBO Max. Zodra het vernieuwde HBO Max beschikbaar is, moet je wel opnieuw je series en films downloaden.

Aangepaste profielfoto's zijn op dit moment niet beschikbaar op het vernieuwde HBO Max.

Kan ik de Olympische Spelen van Parijs 2024 kijken op het vernieuwde HBO Max?

Ja. De Olympische Spelen van Parijs 2024 zijn inbegrepen bij elk abonnement.

Heb je nog meer vragen?

Hier vind je een stapsgewijze uitleg over het vernieuwde HBO Max.