Често поставувани прашања за Max

Доаѓа Max. Еве што треба да знаеш:

Што е Max?

Max е достапна во Соединетите Американски Држави.

Max ги спојува сите содржини што ги сакаш од HBO Max со други омилени жанрови, како вистински крими-приказни, риалити шоуа, кулинарство и комедии – сѐ за истата одлична цена.

Кога Max ќе биде достапна во мојата земја?

Max е достапна во Соединетите Американски Држави. Планираме да ја лансираме Max во повеќе земји во 2024 година.

Засега, HBO Max ќе продолжи да биде достапна во твојата земја. Во иднина, проверувај тука за новости.