Max kommer i maj

HBO Max blir Max den 21 maj 2024.

Här är allt du behöver veta:

Vad är Max?

Max ger dig allt du älskar från HBO Max tillsammans med livesport du inte får missa och välkända svenska och internationella favoriter. Du kan även se varje ögonblick från OS i Paris 2024 med alla Max-abonnemang!

Ta reda på vad som kommer på max.com.

Hur skiljer sig Max från HBO Max?

Max ger dig ett utökat bibliotek med true crime, dokumentärer, reality, mat, familj och hem plus livesport:

Max kommer att innehålla:

• Det bästa från HBO Max: Streama ikoniska serier, succéfilmer och mycket mer från HBO, Warner Bros., Cartoon Network och DC:s universum.
  • Favoriter från Discovery: Välkända svenska serier som Wahlgrens värld, Över Atlanten och Sommaren med släkten.

Förändringar vi gör:

• utökad anpassning och breddad sökning
  • optimerad prestanda
  • enklare in- och utloggning
  • PIN-skyddade vuxen- och barnprofiler
  • nya hubbar och genrer.
Förändras priset för nuvarande abonnenter?

Registrerar du dig för HBO Max via en appbutik eller direkt via oss (på HBOMax.com) meddelar vi dig om prissättningen när lanseringen av Max närmar sig.

Registrerar du dig via en internet-, mobil- eller tv-leverantör meddelar leverantören dig om eventuella prisändringar.

Håll ögonen öppna efter fler uppdateringar.

Kommer abonnemangen att förändras?

Registrerar du dig för HBO Max via en appbutik eller direkt via oss (på HBOMax.com) ger vi dig information om abonnemangen när lanseringen av Max närmar sig.

Registrerar du dig via en internet-, mobil- eller tv-leverantör meddelar leverantören dig om eventuella abonnemangsförändringar.

Vi introducerar även 3 abonnemang:

• Basic med reklam:
    • streama på 2 enheter samtidigt
    • full HD 1080-upplösning
    • full tillgång till sändningarna från OS i Paris 2024
  • Standard:
    • streama på 2 enheter samtidigt
    • full HD 1080-upplösning
    • full tillgång till sändningarna från OS i Paris 2024
    • upp till 30 nedladdningar
  • Premium:
    • streama på 4 enheter samtidigt
    • streama i 4K UHD och Dolby Atmos (när tillgängligt)
    • full tillgång till sändningarna från OS i Paris 2024
    • upp till 100 nedladdningar (begränsningar gäller)

Kanaler och liveinnehåll som ingår i ett abonnemang innehåller reklam. Allt innehåll kommer inte att vara tillgängligt för Basic med reklam. On demand-innehåll kan innehålla sponsring och produktplacering.

Vi introducerar även det nya abonnemangstillägget Sport som du kan lägga till för alla abonnemang:

• Abonnemangstillägget Sport* (grundabonnemang krävs):
    • streama Eurosport 1 och Eurosport 2
    • cykling, tennis och mycket mer live
    • inkluderar årets Roland-Garros och Tour de France

*Begränsat till 2 av dina tillgängliga streams för grundabonnemanget

Faktureras ditt abonnemang via Apple? Vill du titta på sport på Max kan du välja abonnemanget Premium med Sport.

Max priser varierar beroende på leverantör och abonnemang. Håll ett öga på den här sidan för mer information om abonnemangs- och tilläggspriser.

Måste jag som HBO Max-abonnent göra något?

När Max blir tillgänglig i maj kommer Max-appen att ersätta HBO Max i appbutikerna.

Håll utkik i din inkorg efter mer information om Max under veckorna som kommer.

Vilka enheter kommer Max att finnas på?

Max kommer kunna användas på telefoner, surfplattor, datorer, tv-apparater, streamingspelare, digitalboxar och spelkonsoler.

Kan jag behålla mina HBO Max-profiler och -inställningar?

Ja. Dina profiler, din streaminghistorik och dina HBO Max-inställningar kommer att finnas på Max. Du måste dock ladda ner dina nedladdade serier och filmer igen när Max lanseras.

Anpassade profilbilder är för närvarande inte tillgängliga på Max.

Har du fler frågor?

Få en guidad tur av Max.