Max kommer i mai

HBO Max blir Max 21. mai 2024.

Her er det du trenger å vite:

Hva er Max?

Med Max får du alt du elsker fra HBO Max, kombinert med direktesendt sport og kjente og kjære norske og utenlandske favoritter fra discovery+. I tillegg kan du få med deg alt fra OL i Paris 2024, uansett hvilket Max-abonnement du har.

Finn ut hva som kommer på max.com.

Hva skiller Max fra HBO Max?

Max kommer til å inkludere et utvidet bibliotek med innhold som true crime, dokumentarer og programmer innen reality, mat og familie/hjem, samt direktesendt sport:

Dette får du med Max:

• Det beste fra HBO Max: Strøm ikoniske serier, populære filmer og mer fra HBO, Warner Bros., Cartoon Network og DC-universet.
  • Discovery+-favoritter: Kjente norske serier som Neste sommer, Kongen befaler og 71 grader nord.

Dette endrer vi:

• Forbedret personlig tilpasning og forbedret søk
  • Forbedret ytelse
  • Enklere pålogging og bruk
  • Profil-PIN-kode for voksen- og barneprofiler
  • Nye hubs, inkludert sjangere
Blir det noen prisendringer for nåværende abonnenter?

Hvis du abonnerer på HBO Max via en appbutikk eller direkte gjennom oss (på HBOMax.com), gir vi deg beskjed om prisdetaljer når Max-lanseringen nærmer seg.

Hvis du abonnerer via en internett-, mobil- eller TV-leverandør, får du beskjed om eventuelle prisendringer fra leverandøren.

Mer informasjon kommer fortløpende.

Blir det noen endringer i abonnementet?

Hvis du abonnerer på HBO Max via en appbutikk eller direkte gjennom oss (på HBOMax.com), gir vi deg beskjed om abonnementsdetaljer når Max-lanseringen nærmer seg.

Hvis du abonnerer via en internett-, mobil- eller TV-leverandør, får du beskjed om eventuelle endringer i abonnementet fra leverandøren.

Vi introduserer også tre abonnementstyper:

• Basis med reklame:
    • Strøm på to enheter samtidig
    • Full HD 1080-oppløsning
    • Full dekning av OL i Paris 2024
  • Standard:
    • Strøm på to enheter samtidig
    • Full HD 1080-oppløsning
    • Full dekning av OL i Paris 2024
    • Opptil 30 nedlastinger til bruk uten nett
  • Premium:
    • Strøm på fire enheter samtidig
    • Strøm i 4K UHD og Dolby Atmos (der det er tilgjengelig)
    • Full dekning av OL i Paris 2024
    • Opptil 100 nedlastinger til bruk uten nett (grenser gjelder)

Kanaler og direktesendt innhold som er inkludert i et abonnement, inneholder annonser. Ikke alt innhold er tilgjengelig i Basis med reklame. On Demand-innhold kan inkludere sponsing og produktplassering.

Vi introduserer også et nytt sportstillegg som du kan legge til hvilket som helst av de andre abonnementstypene:

• Sportstillegg* (grunnabonnement kreves):
    • Strøm Eurosport 1 og Eurosport Norge
    • Direktesendt sykling og tennis
    • Inkluderer årets Roland-Garros og Tour de France

*Begrenset til to av de tilgjengelige strømmene på grunnabonnementet ditt.

Abonnere du via App? Hvis du vil se sport på Max, kan du legge tilleggsabonnementet Sport til grunnabonnementet ditt.

Prisene på Max varierer etter leverandør og abonnement. Detaljer om abonnement og tilleggspriser oppdateres her fortløpende.

Er det noe jeg som HBO Max-abonnent må gjøre?

Når Max blir tilgjengelig i mai, erstattes HBO Max-appen av Max-appen i appbutikker.

Sjekk innboksen de neste ukene for mer info om Max.

Hvilke enheter blir Max tilgjengelig på?

Max blir tilgjengelig på telefoner, nettbrett, datamaskiner, TV-er, strømmespillere, set-top-bokser og spillkonsoller.

Kan jeg beholde HBO Max-profilene og -innstillingene mine?

Ja. Profilene dine, seerloggen og HBO Max-innstillingene blir tilgjengelig i Max. Når Max er tilgjengelig, må du laste ned programmene og filmene på nytt på Max.

Egendefinerte profilbilder er for øyeblikket ikke tilgjengelig på Max.

Har du flere spørsmål?

Få en guidet gjennomgang av Max.