Warner Bros. Discovery Najčešća pitanja

WarnerMedia i Discovery nastupaju zajedno kao jedna kompanija pod nazivom Warner Bros. Discovery. U nastavku slede neki odgovori na pitanja koja možda imate:

Šta je Warner Bros. Discovery?

Warner Bros. Discovery, vodeća svetska kompanija za medije i zabavni program, u ponudi ima najraznovrsniji potrfolio proizvoda na svetu, uz brendove i franšize u oblasti televizije filma, striming usluga i igara. Nova kompanija predstavlja kombinaciju ponuda kompanije WarnerMedia koja donosi vrhunski sadržaj, sport i vesti, uz vodeći dokumentarni i međunarodni zabavni i sportski sadržaj kompanije Discovery.

Da li će biti nekih promena u ceni?

Neće odmah doći do promena u pretplati za HBO Max, odnosno naplati za uslugu. Na početku smo nove avanture i još uvek nema informacija o cenama. Unapred ćemo te obavestiti o svim budućim promenama cene. U narednim mesecima ovde možeš pronaći sve novosti.

Da li će HBO Max i discovery+ biti zajedno u paketu?

Na početku smo nove avanture i radimo na novoj ponudi da bismo obradovali ljubitelje obe platforme za gledanje. Trenutno nema informacija o spajanju. U narednim mesecima ovde možeš pronaći sve novosti.

Da li će sadržaj discovery+ biti dostupan na HBO Max

Neće odmah doći do promena u sadržaju kolekcija HBO Max i discovery+. S obzirom da se naše dve kompanije spajaju u jednu kompaniju Warner Bros. Discovery, počećemo da radimo na novoj ponudi kako bismo obradovali obožavatelje obe platforme za gledanje. U narednim mesecima ovde možeš pronaći sve novosti.

Da li će postojati nova aplikacija Warner Bros. Discovery?

U ranim smo fazama nove avanture i može doći do kombinovanja aplikacija discovery+ i HBO Max. Za sada, neće doći odmah do promena u aplikacijama za HBO Max ili discovery+. Unapred ćemo te obavestiti o svim budućim promenama proizvoda. U narednim mesecima ovde možeš pronaći sve novosti.

Šta se dešava ako se pretplatim i, za HBO Max i za discovery+?

Neće odmah doći do promena u pretplatama za HBO Max i discovery+, odnosno naplati za uslugu. S obzirom da se naše dve kompanije spajaju u jednu kompaniju Warner Bros. Discovery, počećemo da radimo na novim ponudama. Obaveštavaćemo te o svim budućim promenama ili ponudama. U narednim mesecima ovde možeš pronaći sve novosti.

Da li moram nešto da uradim kao postojeći pretplatnik usluge HBO Max?

Ne, ništa ne treba da uradiš. Neće doći odmah do promena u pretplati za HBO Max, odnosno naplati za uslugu. U ranim smo fazama nove avanture, i obaveštavaćemo te o svim budućim promenama ili ponudama. U narednim mesecima ovde možeš pronaći sve novosti.

Gde mogu da saznam više o Warner Bros. Discovery?

U narednim mesecima ovde možeš pronaći sve novosti