Pogosta vprašanja o podjetju Warner Bros. Discovery

WarnerMedia in Discovery se združujeta v eno podjetje, imenovano Warner Bros. Discovery. Tukaj je nekaj odgovorov na tvoja morebitna vprašanja:

Kaj je Warner Bros. Discovery?

Warner Bros. Discovery je vodilno svetovno podjetje za medije in zabavništvo, ki gledalcem ponuja najbolj raznoliko in popolno zbirko vsebin, blagovnih znamk in franšiz na področju televizije, filma, spletnega predvajanja in igranja iger. Novo podjetje združuje vrhunske zabavne vsebine, šport in novice podjetja WarnerMedia ter vodilne dokumentarne in resničnostne oddaje, mednarodne zabavne in športne vsebine, ki jih prinaša Discovery.

Ali bo prišlo do kakršnih koli sprememb cene?

Cena tvoje naročnine na HBO Max ali način obračunavanja se ne bo spremenil takoj. Smo na začetku nove pustolovščine, zato trenutno niso na voljo še nobene podrobnosti o cenah. O morebitnih prihodnjih spremembah cene te bomo obvestili vnaprej. V prihodnjih mesecih bodo na tej strani objavljene posodobitve, zato te vabimo, da nas znova obiščeš.

Ali bosta storitvi HBO Max in discovery+ združeni v paket?

Smo na začetku nove pustolovščine in pripravljamo novo ponudbo, s katero želimo navdušiti ljubitelje obeh storitev predvajanja. Trenutno nimamo še nobenih informacij o paketu. V prihodnjih mesecih bodo na tej strani objavljene posodobitve, zato te vabimo, da nas znova obiščeš.

Ali bo vsebina programa Discovery na voljo v storitvi HBO Max?

Knjižnice vsebin HBO Max in discovery+ se ne bodo takoj spremenile. Ko se bosta naši dve podjetji združili v Warner Bros. Discovery, bomo začeli pripravljati novo ponudbo, s katero želimo navdušiti oboževalce obeh platform za predvajanje. V prihodnjih mesecih bodo na tej strani objavljene posodobitve, zato te vabimo, da nas znova obiščeš.

Ali bo na voljo nova aplikacija Warner Bros. Discovery?

Smo v začetni fazi nove pustolovščine, ki bo morda vključevala združeno aplikacijo discovery+ in HBO Max. Aplikacija HBO Max ali discovery+ se trenutno še ne bo spremenila. O morebitnih prihodnjih spremembah izdelka tes bomo obvestili vnaprej. V prihodnjih mesecih bodo na tej strani objavljene posodobitve, zato te vabimo, da nas znova obiščeš.

Kaj se zgodi, če se naročim tako na HBO Max kot tudi na discovery+?

Cena vaše naročnine na HBO Max in discovery+ ali način obračunavanja se ne bo spremenil takoj. Ko se bosta naši dve podjetji združili v Warner Bros. Discovery, bomo začeli pripravljati nove ponudbe. O morebitnih prihodnjih spremembah ali ponudbah te bomo obvestili. Posodobitve v prihodnjih mesecih pa lahko poiščeš tudi na tej strani.

Ali moram kaj narediti kot obstoječi naročnik na HBO Max?

Ne, narediti ti ni treba ničesar. Cena tvoje naročnine na HBO Max ali način obračunavanja se ne bo spremenil takoj. Smo v začetni fazi nove pustolovščine, o morebitnih prihodnjih spremembah ali ponudbah pa te bomo obvestili. Posodobitve v prihodnjih mesecih pa lahko poiščeš tudi na tej strani.

Kje najdem več informacij o podjetju Warner Bros. Discovery?

Posodobitve v prihodnjih mesecih lahko poiščeš na tej strani.