Je streamt op te veel apparaten tegelijk

Je kunt op verschillende apparaten inloggen op HBO Max, maar om veiligheidsredenen is er een limiet aan het aantal apparaten dat tegelijkertijd kan streamen.

Nederland Met een basisabonnement kun je op één apparaat tegelijk streamen. Met een standaardabonnement kun je op drie apparaten tegelijk streamen. Ga voor meer informatie naar Standaard- en basisabonnement.

Wat te doen

Doe het volgende als je een melding krijgt dat je op te veel apparaten tegelijk streamt:

1. Log in op HBO Max op je telefoon, tablet of computer.
  2. Kies een van de volgende opties:
    • Telefoon of tablet: Tik op het profielpictogram en dan op het pictogram Instellingen (linksboven).
    • Computer: Kies je profielpictogram rechtsboven in de hoek.
  3. Kies Apparaten beheren. Je vindt een lijst van apparaten die je onlangs hebt gebruikt onder Andere apparaten.
    Belangrijk
    Als je een apparaat niet herkent, zie dan Voorkom dat iemand je account gebruikt.
  4. Noteer alle apparaten die onlangs zijn gebruikt.
  5. Stop met streamen op een apparaat dat onlangs is gebruikt om te streamen op een ander apparaat. Als je stopt met streamen op een apparaat, duurt het mogelijk een aantal minuten voordat je kunt streamen op een ander apparaat.

Je kunt ervoor kiezen om op een of meer apparaten uit te loggen. Ga voor meer informatie naar Uitloggen op een ander apparaat.

Deel het e-mailadres en wachtwoord van je account niet met iemand buiten je huishouden. Als je vermoedt dat je account zonder je toestemming wordt gebruikt, zie dan Voorkom dat iemand je account gebruikt.