Fortsæt med at se, hvor du slap

Når du begynder at se noget, holder HBO Max styr på, hvor langt du er nået. Film og serier, som du ikke er færdig med at se, tilføjes automatisk til Fortsæt med at se. Hver profil har sin egen Fortsæt med at se. På denne måde kan du nemt fortsætte med at se en film eller serie.

Vodafone TV TiVo-boks: HBO Max-appen på Vodafone TV TiVo-boksen understøtter ikke Fortsæt med at se.

Hvordan kan jeg fortsætte med at se noget?
  1. Find rækken Fortsæt med at se på startskærmen (sørg for, at du er logget ind).
  2. Vælg det, du vil se, og afspilningen starter der, hvor du slap.

På de fleste enheder kan du også vælge din profil og derefter vælge Fortsæt med at se.

Hvordan skifter jeg mellem episoder?

Vælg først en episode fra Fortsæt med at se, og derefter:

• Xbox: Tryk på A-knappen for at få vist afspilningsmenuen, gå derefter nedad og vælg Flere episoder.
  • Andet tv-apparat: Tryk på knappen Tilbage på din fjernbetjening (Menu-knappen på Apple TV), og rul derefter nedad for at vælge en anden sæson eller en anden episode.
  • Telefon, tablet, computer: Tryk eller klik på seriens navn over titlen på episoden. Rul derefter ned for at vælge en anden sæson eller en anden episode.
Kan du ikke finde noget på Fortsæt med at se?

Du kan stadig begynde at se, hvor du slap. Sådan gør du:

• Tv-apparat: Rul til venstre, og vælg ikonet Serier (langs venstre kant). Vælg derefter den serie, du vil se.
  • Telefon, tablet eller computer: Vælg ikonet Menu (øverst til venstre), vælg Serier, og vælg derefter den serie, du ser.
  • Vælg ikonet Søg, skriv seriens navn, og vælg derefter den serie, du er ved at se.

Den næste episode vises øverst på skærmen. Rul ned for at se flere episoder og sæsoner. Episoder, som du allerede har set, har en statuslinje.

Hvordan fjerner jeg indhold?
  • Telefon eller tablet: Tryk på ikonet Profil, derefter på Fortsæt med at se og derefter på Rediger. Tryk på X ud for det element, du vil fjerne, eller på Ryd alt for at fjerne alt. Når du er færdig med at redigere, skal du trykke på Færdig.
  • Computer: Vælg dit profilikon (øverst til højre), vælg Fortsæt med at se, og vælg Rediger. Klik på X på de elementer, du vil fjerne, eller vælg Ryd alt for at fjerne alt. Når du er færdig med at redigere, skal du vælge Færdig.
  • Tv-apparat: Vælg dit profilikon (øverst til venstre), vælg Fortsæt med at se, og vælg derefter Rediger. Vælg de(t) element(er), du vil fjerne, eller Ryd alt for at fjerne alt.

Se også: Opret en liste over, hvad du vil se

Abonnenter på HBO Nordic eller HBO España
Dine HBO-profiloplysninger, såsom Fortsæt med at se og Min liste, er ikke tilgængelige i HBO Max.