Fortsæt med at se, hvor du slap

Når du begynder at se noget, holder HBO Max styr på, hvor langt du er nået. Film og serier, som du ikke er færdig med at se, tilføjes automatisk til Fortsæt med at se. Hver profil har sin egen Fortsæt med at se. På denne måde kan du nemt fortsætte med at se en film eller serie.

Hvordan kan jeg fortsætte med at se noget?

  1. Find linjen Fortsæt med at se på startskærmen. Hvis du vil se flere titler, skal du rulle til højre og vælge Se mere. På din telefon, tablet, PlayStation eller computer kan du også gå til din profil og vælge Fortsæt med at se.
  2. Vælg det, du vil se, og afspilningen starter der, hvor du slap.

Bemærk  Hvis du ikke kan se Fortsæt med at se, skal du sikre dig, at du er logget ind.

Hvordan skifter jeg mellem episoder?

Vælg først en episode fra Fortsæt med at se, og derefter:

  • TV: Tryk på knappen Tilbage på din fjernbetjening (Menu-knappen på Apple TV), og rul derefter nedad for at vælge en anden sæson eller en anden episode.
  • Telefon, tablet, computer: Tryk eller klik på seriens navn over titlen på episoden. Rul derefter ned for at vælge en anden sæson eller en anden episode.

Jeg kan ikke finde en serie på Fortsæt med at se

Du kan stadig begynde at se, hvor du slap. Sådan gør du:

  • TV: Rul til venstre, og vælg ikonet Serier (langs venstre kant). Vælg derefter den serie, du vil se.
  • Telefon, tablet eller computer: Vælg ikonet Menu (øverst til venstre), vælg Serier, og vælg derefter den serie, du ser.
  • Vælg ikonet Søg, skriv seriens navn, og vælg derefter den serie, du er ved at se.

Den næste episode vises øverst på skærmen. Rul ned for at se flere episoder og sæsoner. Episoder, som du allerede har set, har en statuslinje.

Hvordan fjerner jeg indhold fra Fortsæt med at se?

  • Telefon eller tablet: Tryk på ikonet Profil, derefter på Fortsæt med at se, aog derefter på Rediger. Tryk på X ud for de elementer, du vil fjerne, eller på Ryd alt for at fjerne alt. Når du er færdig med at redigere, skal du trykke på Færdig.
  • Computer: Vælg dit profilikon (øverst til højre), vælg ortsæt med at se, og vælg Rediger. Klik på X på de elementer, du vil fjerne, eller vælg Ryd alt for at fjerne alt. Når du er færdig med at redigere, skal du vælge Færdig.
  • PlayStation: Vælg dit profilikon (øverst til venstre), vælg Fortsæt med at se, og vælg derefter Rediger. Vælg de(t) element(er), du vil fjerne, eller, or Ryd alt for at fjerne alt.
  • Andet tv-apparat: Vælg dit profilikon (øverst til venstre), vælg Fortsæt med at se og derefter Ryd Fortsæt med at se. Du kan ikke fjerne enkelte elementer.
Abonnenter på HBO Nordic eller HBO España
Dine HBO-profiloplysninger, såsom Fortsæt med at se og Min liste, er ikke tilgængelige i HBO Max.