Download serier og film

Du kan downloade serier og film på din telefon eller tablet og se dem senere, når du er offline.

Hvordan downloader jeg en serie eller en film?

For at downloade noget skal du bruge:

Sådan downloader du:

1. Åbn HBO Max-appen på din telefon eller tablet.
  2. Sørg for, at du er logget ind og er forbundet til et wi-fi-netværk. Som standard er appen indstillet til, at man kun kan downloade via wi-fi. Du kan se, hvordan man ændrer denne indstilling, under Download via et mobilnetværk.
  3. Vælg et afsnit eller en film, som du vil downloade. De fleste serier og film kan downloades.
  4. Tryk på ikonet Download (pilen peger nedad).
  5. Cirklen viser, hvor langt du er nået med at downloade. Du kan trykke på dette ikon for at sætte download på pause og genoptage den igen. Du kan også se status for din download ved at trykke på ikonet Profil og derefter på Downloads.

Din konto kan have op til 30 downloads på én gang (udløbne downloads tæller ikke med). Dette gælder i alt for alle profiler og enheder.

Når du begynder at se en download, har du 48 timer til at se den færdig, inden den udløber. Når den er udløbet, kan du forny eller slette den.

• Lyd og undertekster. Du kan vælge sprog for lyd og undertekster, når du begynder at se. For nogle serier og film skal du muligvis vælge et sprog, før du downloader dem.
  • Kopier. Din konto kan have op til 5 kopier af den samme serie eller film (i alt på alle profiler og enheder).
  • Lagring på SD-kort. Titler, som du downloader, gemmes på enhedens interne lagerplads (downloads kan ikke gemmes på et SD-kort).
Hvor er mine downloads?

Sådan får du vist dine downloads:

• Tryk på ikonet Profil (nederst i skærmbilledet på telefoner, til venstre i skærmbilledet på tablets), og tryk derefter på Downloads (du skal være logget ind for at se/afspille dine downloads).

Sådan ser du en download:

• Tryk på ikonet Profil, tryk på Downloads, og tryk derefter på ikonet Afspil (trekant) på en af dine downloads.

Når du rejser til andre lande, kan du afspille serier og film, som du har downloadet. Du kan få mere at vide under Stream HBO Max, mens du rejser.

• Hvor mange? Din konto kan have op til 30 downloads (i alt på alle profiler og enheder). Når din konto har 30 downloads, skal du slette downloads på en enhed, før du kan downloade mere. Hvis du vil se, hvilke mobile enheder der har brugt din konto, skal du gå til din profil og vælge Administrer enheder.
  • Udløb. Downloads, der ikke er blevet set, udløber efter 30 dage , og de udløber 48 timer efter, at du begynder at se dem (eller når serien eller filmen ikke længere tilbydes via HBO Max-tjenesten). Når en download er udløbet, kan du forny eller slette den.
  • Låseikon. Når du går til Downloads, vises alle downloads på din enhed, uanset hvilken profil der har startet downloadet. Børneprofiler kan ikke se downloads, der er begrænset af forældrekontrol (disse downloads vises med et låseikon).
Kan du ikke afspille en download?

Hvis du har problemer med at afspille en download, kan du prøve følgende:

1. Mens du har forbindelse til internettet, skal du trykke på ikonet Profil for at sikre dig, at du er logget ind.
  2. Luk HBO Max-appen.
  3. På din telefon eller tablet skal du slå flytilstand til eller slå wi-fi fra.
  4. Åbn HBO Max. Du vil blive ført til siden Downloads.
  5. Tryk på ikonet Afspil (trekant) på en af dine downloads.
Kan jeg ændre downloadkvaliteten?

Som standard downloades serier og film med den højeste kvalitet til din enhed.

Sådan ændrer du din downloadkvalitet:

1. Tryk på ikonet Profil og derefter på ikonet Indstillinger (øverst til venstre).
  2. Tryk på Videoindstillinger.
  3. Tryk på Downloadkvalitet, og vælg derefter:
    • Højeste kvalitet: Download den højeste kvalitet (større filer tager længere tid at downloade).
    • Hurtigste download: Download en lavere kvalitet (mindre filer tager mindre tid at downloade).
Indstillingen Downloadkvalitet gælder for alle profiler på din telefon eller tablet. Den højeste downloadkvalitet er 1080p.
Hvordan fornyer jeg en download?

Hvis en download er udløbet, skal du forny den, før du kan se den.

Sådan fornyer du en download:

1. Tryk på ikonet Profil, og tryk derefter på Downloads.
  2. Tryk på !-ikonet ud for en download, der er udløbet, og tryk derefter på Forny (du skal have internetforbindelse for at forny en download).

Hvorfor er min download udløbet?

• Downloads, der ikke er set, udløber 30 dage efter, at de er downloadet (eller når serien eller filmen ikke længere tilbydes via HBO Max-tjenesten). Du kan finde ud af, hvornår dine downloads udløber, ved at gå til din Liste over downloads.
  • Når du begynder at se en download, har du 48 timer til at se den færdig, inden den udløber.
  • Du kan forny en download flere gange. Downloads, der ikke længere er tilgængelige på HBO Max-tjenesten, udløber automatisk og kan ikke fornyes.
Hvordan sletter jeg downloads?

Sådan sletter du en download:

1. Tryk på ikonet Profil, og tryk derefter på Downloads.
  2. Tryk på Rediger.
  3. Tryk på X ud for en download for at slette den. Hvis du vil slette alle dine downloads, skal du trykke på Ryd alle.
  4. Når du er færdig med at redigere, skal du trykke på Færdig.