Hvordan fungerer automatisk afspilning?

Den næste episode i en serie afspilles automatisk, når du er færdig med at se en episode. På den måde kan du nemt se flere episoder i træk af en serie.

Når rulleteksterne begynder, vises den næste episode nederst til højre (Næste) med en nedtælling på 10 sekunder. Hvis du vil begynde at se med det samme, skal du vælge Næste episode eller vente 10 sekunder, hvorefter episoden afspilles automatisk.

Hvis du vil se slutteksterne på dit tv, skal du trykke på knappen Tilbage på din fjernbetjening, når du ser nedtællingen Næste (denne funktion kommer snart til telefoner, tablets og computere). Hvis du afbryder nedtællingen, afspilles den næste episode ikke, før episoden er helt færdig (herunder scener fra den næste episode).

Slå automatisk afspilning fra

Automatisk afspilning kan slås fra på LG TV og Samsung TV. Sådan gør du:

1. Åbn HBO Max, og vælg derefter ikonet Indstillinger (nederst til venstre).
  2. Rul over, og vælg Oplevelse. Her kan du slå automatisk afspilning til eller fra.

Andre enheder: Automatisk afspilning kan ikke slås fra. Hvis du ikke ønsker at se den næste episode, skal du sætte afspilningen på pause eller stoppe den, før den næste episode begynder. Vi tilføjer snart denne funktionalitet til flere enheder.