App-notifikationer og e-mails

HBO Max-mails

Hvis du aktiverer e-mailopdateringer, kan vi med jævne mellemrum sende dig anbefalinger af serier og film, produktopdateringer og særlige tilbud pr. e-mail. Brug nedenstående trin til at starte eller stoppe med at modtage disse e-mails.

Hvilken enhed bruger du?

Telefon eller tablet
  1. Åbn HBO Max, og tryk derefter på ikonet Profil (log ind hvis det er nødvendigt).
  2. Tryk på ikonet Indstillinger (øverst til venstre) og derefter på Notifikationer.
  3. Slå indstillingen E-mails fra HBO Max og associerede selskaber til eller fra.
Computer
  1. Go to HBOMax.com and log ind (hvis det er nødvendigt).
  2. Vælg ikonet Profil i øverste højre hjørne og derefter Notifikationer.
  3. Slå indstillingen E-mails fra HBO Max og associerede selskaber til eller fra.

Du kan også stoppe med at modtage disse e-mails ved at rulle til slutningen af en HBO Max-mail og vælge linket Afmeld dig. Hvis du slår e-mailopdateringer fra, vil du stadig modtage servicemails, når du foretager ændringer på din konto (f.eks. ændrer din adgangskode).

App-notifikationer

Du kan se notifikationer på din telefon eller tablet for nye HBO Max-serier og film samt andre forslag og meddelelser.

Telefon eller tablet

Hvis du ønsker at slå notifikationer til/fra, skal du gøre følgende:

1. Åbn HBO Max, og tryk derefter på ikonet Profil (log ind hvis det er nødvendigt).
  2. Tryk på ikonet Indstillinger (øverst til venstre) og derefter på Notifikationer.
  3. Tryk på Slå til/fra.
  4. Gør en af følgende ting:
    • Android: Du kan vælge at slå generelle notifikationer og notifikationer om downloads til/fra.
    • iOS: ryk på Notifikationer, og slå derefter Tillad notifikationer til/fra.

Trin 4 varierer afhængigt af din version af Android eller iOS. Du kan få flere oplysninger på Notifikationer på Android eller Notifikationer på iOS.