App-meldingen en e-mails

E-mails van HBO Max

Als je e-mailupdates inschakelt, ontvang je mogelijk periodiek e-mails met programma- en filmaanbevelingen, productupdates en speciale aanbiedingen. Schakel deze e-mails in of uit door onderstaande stappen te volgen.

Welk apparaat gebruik je?

Telefoon of tablet
  1. Open HBO Max en tik op het profielicoon (log in indien nodig).
  2. Tik op het icoon Instellingen (linksboven) en dan op Meldingen.
  3. Zet de optie E-mails van HBO Max en partners aan of uit.
Computer
  1. Ga naar HBOMax.com en log in (indien nodig).
  2. Kies je profielicoon rechtsboven in de hoek en dan Meldingen.
  3. Zet de optie E-mails van HBO Max en partners aan of uit.

Je kunt deze e-mailupdates ook uitschakelen door onderaan de e-mail van HBO Max te kiezen voor de link Uitschrijven. Als je e-mailupdates uitschakelt, ontvang je nog steeds servicemails wanneer je wijzigingen aanbrengt in je account (bijvoorbeeld als je je wachtwoord wijzigt).

App-meldingen

Je krijgt mogelijk meldingen op je telefoon of tablet over nieuwe HBO Max-programma's en films en andere suggesties of mededelingen.

Telefoon of tablet

Doe het volgende als je meldingen aan/uit wilt zetten:

1. Open HBO Max en tik op het profielicoon (log in indien nodig).
  2. Tik op het icoon Instellingen (linksboven) en dan op Meldingen.
  3. Tik op Aan/Uit.
  4. Kies een van de volgende opties:
    • Android: Je kunt algemene meldingen en meldingen over downloads aan- of uitzetten.
    • iOS: Tik op Meldingen en zet Meldingen toestaan aan/uit.

Stap 4 is afhankelijk van je Android- of iOS-versie. Ga voor meer informatie naar Meldingen op Android of Meldingen op iOS.