Sovellusilmoitukset ja sähköpostit

HBO Maxin sähköpostiviestit

Jos otat sähköpostipäivitykset käyttöön, voimme lähettää sinulle ajoittain sähköpostitse ohjelma- ja elokuvasuosituksia, tuotepäivityksiä ja erikoistarjouksia. Voit aloittaa tai lopettaa näiden sähköpostiviestien vastaanottamisen noudattamalla alla olevia ohjeita.

Mitä laitetta käytät?

Puhelin tai tabletti
  1. Avaa HBO Max, napauta profiiliasi (oikeassa yläkulmassa) ja sitten Asetukset-kuvaketta (hammasratas, oikea yläkulma).
  2. Napauta tai vieritä kohtaan Ilmoitukset.
  3. Ota Sähköpostiviestit HBO Maxilta ja kumppaneilta -vaihtoehto käyttöön tai pois käytöstä.
Tietokone
  1. Siirry osoitteeseen HBOMax.com ja kirjaudu sisään (tarvittaessa).
  2. Valitse profiilisi (oikeassa yläkulmassa), valitse Asetukset ja vieritä sitten alaspäin kohtaan Ilmoitukset.
  3. Ota Sähköpostiviestit HBO Maxilta ja kumppaneilta -vaihtoehto käyttöön tai pois käytöstä.

Voit myös lopettaa näiden sähköpostiviestien vastaanottamisen vierittämällä HBO Maxin sähköpostiviestin loppuun ja valitsemalla Peruuta tilaus -linkin. Jos poistat sähköpostipäivitykset käytöstä, saat edelleen palvelusähköposteja tehdessäsi muutoksia tiliisi (kuten vaihtaessasi salasanasi tai kirjautuessasi sisään uudella laitteella).

Sovellusilmoitukset

Voit nähdä puhelimella tai tabletilla ilmoituksia uusista HBO Maxin ohjelmista ja elokuvista sekä muita ehdotuksia tai ilmoituksia.

Puhelin tai tabletti

Jos haluat ottaa ilmoitukset käyttöön tai pois käytöstä, toimi seuraavasti:

1. Avaa HBO Max, napauta profiiliasi (oikeassa yläkulmassa) ja sitten Asetukset-kuvaketta (hammasratas, oikea yläkulma).
  2. Napauta tai vieritä kohtaan Ilmoitukset.
  3. Napauta Ota käyttöön/pois käytöstä.
  4. Tee yksi seuraavista:
    • Android: Voit ottaa yleiset ilmoitukset ja latausilmoitukset käyttöön tai pois käytöstä.
    • iOS: Napauta Ilmoitukset ja ota sitten Salli ilmoitukset käyttöön tai pois käytöstä.

Vaihe 4 vaihtelee Android- tai iOS-versiostasi riippuen. Saat lisätietoja siirtymällä kohtaan Androidin ilmoitusasetukset tai Ilmoitusten käyttäminen iOS:ssä.