Sovellusilmoitukset ja sähköpostit

HBO Maxin sähköpostiviestit

Jos otat sähköpostipäivitykset käyttöön, voimme lähettää sinulle ajoittain sähköpostitse ohjelma- ja elokuvasuosituksia, tuotepäivityksiä ja erikoistarjouksia. Voit aloittaa tai lopettaa näiden sähköpostiviestien vastaanottamisen noudattamalla alla olevia ohjeita.

Mitä laitetta käytät?

Puhelin tai tabletti
  1. Avaa HBO Max ja napauta sitten profiilikuvaketta (kirjaudu sisään tarvittaessa).
  2. Napauta asetuskuvaketta (vasemmasta yläkulmasta) ja sitten kohtaa Ilmoitukset.
  3. Ota Sähköpostiviestit HBO Maxilta ja kumppaneilta -vaihtoehto käyttöön tai pois käytöstä.
Tietokone
  1. Siirry osoitteeseen HBOMax.com ja kirjaudu sisään (tarvittaessa).
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvake ja sitten Ilmoitukset.
  3. Ota Sähköpostiviestit HBO Maxilta ja kumppaneilta -vaihtoehto käyttöön tai pois käytöstä.

Voit myös lopettaa näiden sähköpostiviestien vastaanottamisen vierittämällä HBO Maxin sähköpostiviestin loppuun ja valitsemalla Peruuta tilaus -linkin. Jos poistat sähköpostipäivitykset käytöstä, saat edelleen palvelusähköposteja tehdessäsi muutoksia tiliisi (kuten vaihtaessasi salasanasi).

Sovellusilmoitukset

Voit nähdä puhelimella tai tabletilla ilmoituksia uusista HBO Maxin ohjelmista ja elokuvista sekä muita ehdotuksia tai ilmoituksia.

Puhelin tai tabletti

Jos haluat ottaa ilmoitukset käyttöön tai pois käytöstä, toimi seuraavasti:

1. Avaa HBO Max ja napauta sitten profiilikuvaketta (kirjaudu sisään tarvittaessa.
  2. Napauta asetuskuvaketta (vasemmasta yläkulmasta) ja sitten kohtaa Ilmoitukset.
  3. Napauta Ota käyttöön/pois käytöstä.
  4. Tee yksi seuraavista:
    • Android: Voit ottaa yleiset ilmoitukset ja latausilmoitukset käyttöön tai pois käytöstä.
    • iOS: Napauta Ilmoitukset ja ota sitten Salli ilmoitukset käyttöön tai pois käytöstä.

Vaihe 4 vaihtelee Android- tai iOS-versiostasi riippuen. Saat lisätietoja siirtymällä kohtaan Androidin ilmoitusasetukset tai Ilmoitusten käyttäminen iOS:ssä.