Appvarslinger og e-poster

E-poster fra HBO Max

Hvis du slår på e-postoppdateringer, kan det hende at vi sender deg regelmessige e-poster med serie- og filmanbefalinger, produktoppdateringer og spesialtilbud. Bruk trinnene nedenfor for å velge eller velge bort disse e-postene.

WHvilken enhet bruker du?

Telefon eller nettbrett
  1. Åpne HBO Max og trykk så på Profil-ikonet (logg inn om nødvendig).
  2. Trykk på Innstillinger-ikonet (øverst til venstre) og så på Varslinger.
  3. Slå alternativet E-poster fra HBO Max og tilknyttede selskaper på eller av.
Datamaskin
  1. Gå til HBOMax.com og logg inn (om nødvendig).
  2. Velg Profil-ikonet og så Varslinger øverst til høyre.
  3. Slå alternativet E-poster fra HBO Max og tilknyttede selskaper på eller av.

Du kan også velge bort disse e-postene ved å rulle ned til slutten av en e-post fra HBO Max og velge Uavmeldingskoblingen Hvis du slår av oppdateringer på e-post, mottar du fremdeles e-poster om tjenester når du gjør endringer på kontoen din (for eksempel når du endrer passord).

Appvarslinger

Det kan hende at du ser varslinger på telefonen eller nettbrettet ditt om nye serier og filmer på HBO Max, samt andre forslag eller varsler.

Telefon eller nettbrett

Dette må du gjøre hvis du vil slå varslinger på eller av:

1. Åpne HBO Max og trykk så på Profil-ikonet (logg inn om nødvendig).
  2. Trykk på Innstillinger-ikonet (øverst til venstre) og så på Varslinger.
  3. Trykk på Slå på/av.
  4. Gjør ett av følgende:
    • Android: Du kan slå Generelle varslinger og Nedlastingsvarslinger på/av.
    • iOS: Trykk på Varslinger og slå Tillat varslinger på/av

Trinn 4 varierer avhengig av Android- eller iOS-versjon. Gå til Varslinger på Android or Varslinger på iOS.