Strømming på for mange enheter

Du kan logge på HBO Max på forskjellige enheter, men antallet samtidige strømmer er begrenset av sikkerhetsårsaker.

Hva du kan gjøre

Hvis du får en melding om at du strømmer på for mange enheter, kan du gjøre følgende:

1. Logg inn på HBO Max på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen din.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Telefon eller nettbrett: Trykk på Profilikonet og så på Innstillinger-ikonet (øverst til venstre).
    • Datamaskin: Velg profilikonet ditt øverst til høyre.
  3. Velg Administrer enheter. En liste over enheter du nylig har brukt, vises under Andre enheter.
    Viktig
    Hvis du ikke gjenkjenner en enhet, kan du se Stoppe noen i å bruke kontoen din.
  4. Merk deg alle enheter med en nylig Sist brukt-tid.
  5. Hvis du vil begynne å strømme på en annen enhet, må du slutte å strømme på en enhet som nylig ble brukt. Hvis du slutter å strømme på en enhet, kan det hende at du må vente et par minutter før du kan begynne å strømme på en annen enhet.

Du kan logge ut av én eller flere enheter. Se Logge ut av en annen enhet for mer informasjon.

E-postadressen og passordet ditt for kontoen må ikke deles med andre utenfor husholdningen din. Hvis du mistenker at kontoen din brukes uten din tillatelse, kan du se Stoppe noen i å bruke kontoen din.