Hvordan fungerer automatisk avspilling?

Den neste episoden av en serie spilles av automatisk når du er ferdig med en episode, slik at du enkelt kan fråtse en serie.

Den neste episoden vises nederst til høyre på skjermen når rulleteksten starter (Neste) med en nedtelling på 10 sekunder. Hvis du vil se den neste episoden med én gang, kan du velge Neste episode eller vente i 10 sekunder før episoden spilles av automatisk.

Hvis du vil se rulleteksten på TV-en din, kan du trykke på tilbake-knappen på fjernkontrollen når du ser nedtellingen Nest (denne funksjonen er snart tilgjengelig på telefoner, nettbrett og datamaskiner). Hvis du fjerner nedtellingen, vil den neste episoden først spilles av når den aktuelle episoden er fullstendig avspilt (inkludert scener fra de neste episoden).

Slå av automatisk avspilling

Automatisk avspilling kan slås av på LG TV og Samsung TV. Slik går du frem:

1. Åpne HBO Max og velg Innstillinger-ikonet (nederst til venstre).
  2. Rull til siden og velg Opplevelse. Her kan du slå automatisk avspilling på og av.

Andre enheter: Det er ikke mulig å slå av automatisk avspilling. Du må stoppe eller sette avspillingen på pause før den neste episoden starter hvis du ikke vil se den neste episoden. Følg med – vi jobber med å legge til denne funksjonen på flere enheter.