Suoratoisto liian monella laitteella

Voit kirjautua sisään HBO Maxiin eri laitteilla, mutta samanaikaisten suoratoistojen määrää on rajoitettu turvallisuussyistä.

Mitä voin tehdä?

Jos saat suoratoisto liian monella laitteella -viestin, toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään HBO Maxiin puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.
  2. Valitse profiilisi (oikeassa yläkulmassa) ja tee sitten yksi seuraavista:
    • Puhelin tai tabletti: Napauta Asetukset-kuvaketta (hammasratas, oikea yläkulma), sitten napauta tai vieritä kohtaan Laitteet ja napauta Hallinnoi laitteita (jos käytettävissä).
    • Tietokone: Valitse Asetukset, sitten vieritä alaspäin kohtaan Laitteet ja valitse Hallinnoi laitteita.
  3. Luettelo äskettäin käyttämistäsi laitteista tulee näkyviin kohtaan Muut laitteet. (Laitteita voi hallinnoida vain Aikuisten profiileilla.)
    Tärkeää
    Jos et tunnista laitetta, katso kohtaa Pysäytä tilisi luvaton käyttö.
  4. Merkitse muistiin kaikki laitteet, joilla on äskettäinen Käytetty viimeksi -aika.
  5. Jos haluat aloittaa suoratoiston toisella laitteella, sinun on pysäytettävä suoratoisto laitteella, jota on käytetty äskettäin. Jos pysäytät suoratoiston laitteella, sinun on ehkä odotettava muutama minuutti, ennen kuin voit aloittaa suoratoiston toisella laitteella.

Voit halutessasi kirjautua ulos yhdestä tai useammasta laitteesta. Katso lisätietoja kohdasta Uloskirjautuminen toisesta laitteesta.

Tilisi sähköpostiosoitetta ja salasanaa ei saa antaa kenellekään kotitaloutesi ulkopuolelle. Jos epäilet, että tiliäsi käytetään ilman lupaasi, katso kohtaa Pysäytä tilisi luvaton käyttö.