Suoratoisto liian monella laitteella

Voit kirjautua sisään HBO Maxiin eri laitteilla, mutta samanaikaisten suoratoistojen määrää on rajoitettu turvallisuussyistä.

Mitä voin tehdä?

Jos saat suoratoisto liian monella laitteella -viestin, toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään HBO Maxiin puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.
  2. Tee yksi seuraavista:
    • Puhelin tai tabletti: Napauta profiilikuvaketta ja sitten asetuskuvaketta (vasemmassa yläkulmassa).
    • Tietokone: Valitse profiilikuvakkeesi oikeasta yläkulmasta.
  3. Valitse Hallinnoi laitteita. Luettelo äskettäin käyttämistäsi laitteista tulee näkyviin kohtaan Muut laitteet.
    Tärkeää
    Jos et tunnista laitetta, katso kohtaa Estä toista käyttämästä tiliäsi.
  4. Merkitse muistiin kaikki laitteet, joilla on äskettäinen Käytetty viimeksi -aika.
  5. Jos haluat aloittaa suoratoiston toisella laitteella, sinun on pysäytettävä suoratoisto laitteella, jota on käytetty äskettäin. Jos pysäytät suoratoiston laitteella, sinun on ehkä odotettava muutama minuutti, ennen kuin voit aloittaa suoratoiston toisella laitteella.

Voit halutessasi kirjautua ulos yhdestä tai useammasta laitteesta. Katso lisätietoja kohdasta Uloskirjautuminen toisesta laitteesta.

Tilisi sähköpostiosoitetta ja salasanaa ei saa antaa kenellekään kotitaloutesi ulkopuolelle. Jos epäilet, että tiliäsi käytetään ilman lupaasi, katso kohtaa Estä toista käyttämästä tiliäsi.