Kuinka automaattinen toisto toimii?

Sarjan seuraava jakso toistetaan automaattisesti, kun olet katsonut jakson loppuun, joten voit ahmia sarjan helposti.

Kun lopputekstit alkavat, oikeaan alakulmaan tulee näkyviin teksti Seuraava jakso, jonka yhteydessä näkyy 10 sekunnin lähtölaskenta. Jos haluat aloittaa katsomisen heti, valitse Seuraava jakso. Voit myös odottaa 10 sekuntia, niin jakso toistetaan automaattisesti.

Jos haluat katsoa lopputekstit, voit peruuttaa Seuraava jakso -lähtölaskennan. Tässä ohjeet:

• Apple TV: Paina Apple TV:n kaukosäätimen valikkopainiketta.
  • Muut TV-laitteet: Paina kaukosäätimen takaisin-painiketta.
  • Puhelimet, tabletit ja tietokoneet: Valitse X-merkki Seuraava jakso -painikkeen vierestä.

Jos peruutat lähtölaskennan, seuraava jakso toistetaan vasta, kun jakso on päättynyt kokonaan (mukaan lukien seuraavan jakson kohtaukset).

Automaattisen toiston poistaminen käytöstä

Tässä ohjeet, miten voit poistaa automaattisen toiston käytöstä:

1. Tee yksi seuraavista:
    • Puhelin tai tabletti: Napauta profiiliasi (oikeassa yläkulmassa) ja Asetukset-kuvaketta (hammasratas, oikea yläkulma), ja sitten napauta tai vieritä kohtaan Toisto.
    • Tietokone: Valitse profiilisi (oikeassa yläkulmassa) ja sitten Asetukset, ja vieritä sitten alaspäin kohtaan Toisto.
    • TV-laite: Valitse Asetukset-kuvake (hammasratas, vasen alakulma) ja vieritä sitten oikealle kohtaan Kokemus (tai Toisto).
  2. Tässä kohdassa voit ottaa automaattisen toiston käyttöön tai pois käytöstä.