Kuinka automaattinen toisto toimii?

Sarjan seuraava jakso toistetaan automaattisesti, kun olet katsonut jakson loppuun, joten voit ahmia sarjan helposti.

Kun lopputekstit alkavat, seuraava jakso tulee näkyviin oikeaan alakulmaan (Seuraavaksi), ja sen yhteydessä näkyy 10 sekunnin lähtölaskenta. Jos haluat aloittaa katselun heti, valitse Seuraavaksi-jakso. Voit myös odottaa 10 sekuntia, niin jakso toistetaan automaattisesti.

Jos haluat katsoa lopputekstit televisiosta, paina kaukosäätimen takaisin-painiketta, kun näet Seuraavaksi-lähtölaskennan (tämä ominaisuus on tulossa pian puhelimiin, tabletteihin ja tietokoneisiin). Jos peruutat lähtölaskennan, seuraava jakso toistetaan vasta, kun jakso on päättynyt kokonaan (mukaan lukien seuraavan jakson kohtaukset).

Poista automaattinen toisto käytöstä

Automaattisen toiston voi poistaa käytöstä LG-televisioissa ja Samsung-televisioissa. Tässä ohjeet:

1. Avaa HBO Max ja valitse sitten asetuskuvake (vasemmasta alakulmasta).
  2. Vieritä ja valitse Kokemus. Tässä kohdassa voit ottaa automaattisen toiston käyttöön tai pois käytöstä.

Muut laitteet: Automaattista toistoa ei voi poistaa käytöstä. Jos et halua katsoa seuraavaa jaksoa, keskeytä tai pysäytä toisto, ennen kuin seuraava jakso alkaa. Pysy kuulolla, sillä lisäämme tämän toiminnon myöhemmin useampiin laitteisiin.