Fortsätt titta där du slutade

När du börjar titta på något håller HBO Max koll på var du befinner dig. Filmer och serier som du inte har tittat klart på läggs automatiskt till i Fortsätt titta. Varje profil har sin egen Fortsätt titta-lista. På så sätt kan du enkelt fortsätta titta på en film eller serie.

Vodafone TV TiVo box: HBO Max-appen på Vodafone TV TiVo-boxen har inte stöd för Fortsätt titta.

Hur fortsätter jag titta på något?
  1. Hitta raden Fortsätt titta på startskärmen (se till att du är inloggad).
  2. Välj vad du vill titta på och det kommer börja spela där du slutade.

Du kan också välja din profil och sedan välja Fortsätt titta.

Hur byter jag avsnitt?

Välj först ett avsnitt från Fortsätt titta och därefter:

• Xbox: Tryck på A-knappen för att visa uppspelningsmenyn, bläddra därefter nedåt och välj Fler avsnitt.
  • Annan TV-enhet: Tryck på Tillbaka-knappen på fjärrkontrollen (Meny-knappen för Apple TV) och bläddra därefter ner och välj en annan säsong eller ett annat avsnitt.
  • Telefon, surfplatta, dator: Välj Fler avsnitt och bläddra sedan nedåt för att välja en annan säsong eller ett annat avsnitt.
Hittar du inte något på Fortsätt titta?

Du kan fortfarande börja titta där du slutade från en seriesida. Gör så här:

1. Gör en av följande:
    • TV-enhet: På startskärmen bläddrar du till vänster och väljer ikonen Serier (Tv, nedersta kanten).
    • Telefon eller surfplatta: Välj ikonen Serier (Tv, vänster kant).
    • Dator: Välj Serier (uppe till vänster).
    • Välj Sök-ikonen (förstoringsglas) och skriv in seriens namn.
  2. Välj den serie du tittar på.

Ditt nästa avsnitt visas högst upp på skärmen. Bläddra nedåt för ytterligare avsnitt och säsonger. Avsnitt som du redan har sett har en förloppsindikator.

Hur tar jag bort föremål?
  • Telefon eller surfplatta: Tryck på din profil (uppe till höger), sedan på Fortsätt titta, svep sedan åt vänster på objektet om du vill ta bort den, tryck sedan på X. För att ta bort flera objekt, tryck på ikonen Redigera (papper och penna). Tryck på X bredvid objektet du vill ta bort, eller Rensa alla för att ta bort allt. När du är klar med redigeringen trycker du på Klar.
  • Dator: Välj din profil (uppe till höger) och sedan Mina saker > Fortsätt titta > Redigera. Klicka på X bredvid objekten du vill ta bort eller Rensa alla för att ta bort allt. När du är klar med redigeringen väljer du Klar.
  • TV-enhet: Välj din profil (uppe till vänster), Fortsätt titta och därefter Redigera. Välj de objekt som du vill ta bort eller Rensa alla för att ta bort allt.

Se även: Skapa en lista över vad du vill titta på

HBO Nordic- eller HBO España-abonnenter
Din HBO-profilinformation såsom Fortsätt titta och Min lista är inte tillgänglig i HBO Max.