Felmeddelande eller felkod ”Något gick fel”

Här är ett par saker att prova om du får ett ”Något gick fel” felmeddelande eller HBO Max felkod:

Saker att prova

Du kan behöva testa flera av dessa lösningar för att lösa problemet.

Starta om HBO Max
  • Telefon, surfplatta eller TV-enhet: Tvinga avstängning av HBO Max-appen, öppna därefter appen igen och prova att streama.
  • Dator: Stäng och öppna webbläsaren igen och gå därefter tillbaka till HBOMax.com och prova att streama.
Spela en annan serie eller film

Prova att streama olika serier och filmer för att se om problemet inträffar med serier eller filmer rent allmänt eller endast med en viss serie eller film. Om felet endast inträffar med en viss serie eller film, kontakta oss och berätta.

Uppdatera HBO Max

Se till att du har den senaste versionen av HBO Max-appen. För att göra detta öppnar du appbutiken på din enhet, söker efter "HBO Max" och ser om det finns en uppdatering tillgänglig. Om det finns en appuppdatering så laddar du ner den och provar att streama igen.

Dator: Prova att göra en hård uppdatering av HBOMax.com (detta är inte samma sak som knappen Ladda om i din webbläsare). För anvisningar om hur du gör detta, sök på Internet efter "hård uppdatering" + namnet på din webbläsare (t.ex. "hård uppdatering Chrome").

Logga ut och starta om din enhet
  1. Logga ut från HBO Max. För hjälp, se Hur loggar jag ut?
  2. Slå av din enhet.
  3. Vänta 10 sekunder och slå på den igen.
  4. Öppna HBO Max och logga in, prova därefter att streama igen.
Prova en annan enhet

Prova att streama HBO Max på en annan enhet som stöds. Detta hjälper dig att avgöra om problemet är begränsat till en specifik enhet.

Dator: Pröva med en annan webbläsare som stöds.

Prova felsökning av enheten

Välj den enhet som du använder och prova felsökningsstegen:

Starta om dina nätverksenheter
  1. Koppla bort strömmen från nätverksenheterna (modem, router, o.s.v.).
  2. Vänta 30 sekunder.
  3. Anslut strömmen till ditt modem igen och vänta tills den ansluter till internet (tar ungefär 1 minut).
  4. Anslut strömmen till routern igen och vänta tills den ansluter till Internet.
  5. Öppna HBO Max och prova att streama igen.