Kan niet inloggen op HBO Max

Welk apparaat gebruik je?

Als je niet kunt inloggen op je telefoon of tablet, volg dan deze stappen:

Stap 1: Gebruik een ander apparaat

Log in bij HBO Max op een ander ondersteund apparaat, bijvoorbeeld een computer via HBOMax.com of je televisie.

Als je op een ander apparaat kunt inloggen, zie dan Problemen met telefoon of tablet oplossen. Kun je nog steeds niet inloggen? Doe dan het volgende:

Stap 2: Reset je wachtwoord

Reset je wachtwoord. Als dat niet werkt, zie dan Kan wachtwoord niet resetten.

Stap 3: Herstel je abonnement

Als je je abonnement hebt afgesloten via de HBO Max-app, herstel dan je App Store-abonnement.

Als je niet kunt inloggen op HBOMax.com, volg dan deze stappen:

Stap 1: Werk je browser bij

• Zorg dat je een ondersteunde browser gebruikt.
  • Kijk of er een update beschikbaar is voor je browser. Zoek op internet naar 'update' + de naam van je browser (bijvoorbeeld 'update Chrome') om te zien hoe je dit doet.

Stap 2: Gebruik een ander apparaat

Log in op je telefoon, tablet of televisie. Reset je wachtwoord als je op geen enkel apparaat kunt inloggen. Als dat niet werkt, zie dan Kan wachtwoord niet resetten. Als je kunt inloggen op een ander apparaat, doe dan het volgende:

Stap 3: Laad HBOMax.com opnieuw

Ga naar HBOMax.com en voer een 'hard refresh' van de pagina uit (dit is niet heftzelfde als de knop Vernieuwen in je browser).

Zoek op internet naar 'hard refresh' + de naam van je browser (bijvoorbeeld 'hard refresh Firefox') om te zien hoe je dit doet. Houd de Ctrl-toets ingedrukt en klik op de knop Vernieuwen als je de Chrome-browser op een computer gebruikt (houd de Shift-toets ingedrukt en klik op de knop Vernieuwen als je Chrome op een Mac gebruikt).

Log nogmaals in als de pagina opnieuw geladen is.

Stap 4: Gebruik een andere browser

Gebruik een andere ondersteunde browser. Zo weet je of het probleem alleen voorkomt bij een bepaalde browser. Zorg ervoor dat cookies zijn ingeschakeld in je browser.

Stap 5: Wis je cookies en cache

1. Wis de browsercookies voor HBOMax.com. Zoek in de helpfunctie van je browser naar 'cookies' om te zien hoe je dit kunt doen.
  2. Sluit je browser en open deze opnieuw.
  3. Ga naar HBOMax.com en log opnieuw in.

Kun je nog steeds niet inloggen? Wis dan de cache van je browser. Zoek in de helpfunctie van je browser naar 'cache wissen' om te zien hoe je dit kunt doen.

Als je niet kunt inloggen op je televisie, volg dan deze stappen:

Stap 1: Gebruik een ander apparaat

Log in op HBO Max op je telefoon, tablet of computer (via HBOMax.com).

Stap 2: Reset je wachtwoord

Reset je wachtwoord als je op geen enkel apparaat kunt inloggen. Als dat niet werkt, zie dan Kan wachtwoord niet resetten.

Stap 3: Werkt de code niet?

(Android TV, LG Smart TV, Samsung TV, Vodafone, of Xbox)

Als je op een ander apparaat kunt inloggen (alleen niet op je televisie), volg dan de stappen onder Werkt de code niet?

Stap 4: Herstel je abonnement

Als je je abonnement hebt afgesloten via de HBO Max-app, herstel dan je App Store-abonnement.