Kan niet inloggen op HBO Max

Welk apparaat gebruik je?

Als je niet kunt inloggen op je telefoon of tablet, volg dan deze stappen:

Gebruik een ander apparaat

Log in bij HBO Max op een ander ondersteund apparaat, bijvoorbeeld een computer via HBOMax.com of je televisie.

Als je op een ander apparaat kunt inloggen, zie dan Problemen met telefoon of tablet oplossen. Kun je nog steeds niet inloggen? Doe dan het volgende:

Reset je wachtwoord

Reset je wachtwoord. Als dat niet werkt, zie dan Kan wachtwoord niet resetten.

Herstel je abonnement

Als je je abonnement hebt afgesloten via de HBO Max-app, herstel dan je App Store-abonnement.

Android: Wis je cache en gegevens

Doe het volgende op je Android-telefoon of -tablet:

1. Ga naar Instellingen > Apps & meldingen (of ga op oudere versies van Android naar Instellingen > Applicaties > Applicatiebeheer).
  2. Tik op HBO Max in de lijst met apps.
  3. Tik op Opslag.
  4. Tik op Opslag wissen (of Gegevens wissen).
  5. Tik op Cache wissen.
  6. Open HBO Max, log in en probeer opnieuw te streamen.
Verwijder HBO Max en installeer de app opnieuw.

Verwijder de HBO Max-app van je telefoon of tablet en installeer deze opnieuw vanuit de App Store.

Opmerking  Huawei-telefoons en tablets worden niet langer ondersteund. Wanneer je de HBO Max-app verwijdert, kun je deze niet opnieuw installeren op jouw Huawei-apparaat.

Hier zijn wat dingen om te proberen:

Gebruik een ander apparaat

Log in op je telefoon, tablet of televisie. Reset je wachtwoord als je op geen enkel apparaat kunt inloggen. Als dat niet werkt, zie dan Kan wachtwoord niet resetten. Als je kunt inloggen op een ander apparaat, doe dan het volgende:

Reset je wachtwoord

Als je op geen enkel apparaat kunt inloggen, probeer dan je wachtwoord opnieuw in te stellen. Hier is hoe:

1. Ga naar HBOMax.com/forgot-password.
  2. Voer het e-mailadres van je account in en kies Verzenden.
  3. Kijk in je mailbox voor een e-mail van HBO Max met het onderwerp 'Reset je HBO Max-wachtwoord'. Je ontvangt deze e-mail binnen een aantal minuten.
    Heb je geen e-mail ontvangen?
    Dan komt het ingevoerde e-mailadres niet overeen met dat van een account. Heb je een ander e-mailadres? Herhaal deze stappen voor ieder e-mailadres dat je hebt. Hulp nodig? Zien Kan wachtwoord niet resetten.
  4. Open de e-mail 'Reset je HBO Max-wachtwoord' en kies Wachtwoord resetten.
  5. Voer een nieuw wachtwoord in en kies dan Wachtwoord opslaan.
Werk je browser bij
  • Zorg dat je een ondersteunde browser gebruikt.
  • Kijk of er een update beschikbaar is voor je browser. Zoek op internet naar 'update' + de naam van je browser (bijvoorbeeld 'update Chrome') om te zien hoe je dit doet.
Gebruik een andere browser

Gebruik een andere ondersteunde browser. Zo weet je of het probleem alleen voorkomt bij een bepaalde browser. Zorg ervoor dat cookies zijn ingeschakeld in je browser.

Wis je cookies en cache
  1. Wis de browsercookies voor HBOMax.com. Zoek in de helpfunctie van je browser naar 'cookies' om te zien hoe je dit kunt doen.
  2. Sluit je browser en open deze opnieuw.
  3. Ga naar HBOMax.com en log opnieuw in.

Kun je nog steeds niet inloggen? Wis dan de cache van je browser. Zoek in de helpfunctie van je browser naar 'cache wissen' om te zien hoe je dit kunt doen.

Als je niet kunt inloggen op je televisie, volg dan deze stappen:

Gebruik een ander apparaat

Log in op HBO Max op je telefoon, tablet of computer (via HBOMax.com).

Reset je wachtwoord

Reset je wachtwoord als je op geen enkel apparaat kunt inloggen. Als dat niet werkt, zie dan Kan wachtwoord niet resetten.

Werkt de code niet?

(LG Smart TV, Samsung TV, Vodafone, of Xbox)

Als je op een ander apparaat kunt inloggen (alleen niet op je televisie), volg dan de stappen onder Werkt de code niet?

Herstel je abonnement

Als je je abonnement hebt afgesloten via de HBO Max-app, herstel dan je App Store-abonnement.

Kun je de Captcha-puzzel niet oplossen?

Om je account veilig te houden, vragen we je af en toe een puzzel op te lossen. Als je moeite hebt met de Captcha-vraag, kies je Probeer een andere puzzel of Opnieuw om het nog eens te proberen.

Je kunt je account ook op een andere manier beveiligen en kiezen voor Audiovraag.