Kan betaalgegevens niet toevoegen of wijzigen

Nieuw abonnement?
Als je je wilt abonneren op HBOMax.com en je kunt je betaalgegevens niet toevoegen, zie dan de sectie Betaalfout hieronder.

Je betaalgegevens wijzigen

Als je abonnement via ons (HBO Nordic AB of HBO Europe, s.r.o.) wordt gefactureerd, kun je je betaalmethode wijzigen op de pagina Account. Zo doe je dat:

1. Ga naar HBOMax.com/account en log in op je HBO Max-account. Kun je niet inloggen? Reset je wachtwoord.
  2. Kies Betaalmethode bewerken Als deze optie niet beschikbaar is, zie dan wie jou facturen stuurt voor je abonnement en zoek die provider op de pagina Mijn betaalmethode wijzigen.
  3. Voeg je betaalgegevens toe en kies Wijzigingen opslaan. Zie de volgende sectie als er een betaalfout optreedt of je je wijzigingen niet kunt opslaan.
  4. Je bank vraagt je mogelijk om je identiteit te verifiëren met 3D-Secure voordat de transactie wordt geautoriseerd. Neem contact op met je bank bij problemen met 3D-Secure.

Je bijgewerkte betaalgegevens worden gebruikt bij je volgende betaling.

Betaalfout of kan wijzigingen niet opslaan

Als je abonnement via ons (HBO Nordic AB of HBO Europe, s.r.o.) wordt gefactureerd en er treedt een betaalfout op of je kunt je betaalgegevens niet opslaan, is dit goed om te weten:

Je betaalmethode moet...

• Internationale aankopen ondersteunen
  • Uitgegeven zijn in de regio waar je je abonnement hebt afgesloten of wilt afsluiten
  • Periodieke betalingen ondersteunen (sommige prepaidkaarten ondersteunen geen periodieke betalingen)
  • Online betalingen ondersteunen
  • Een van de volgende zijn: Visa, Mastercard, PayPal of iDEAL (alleen in Nederland)

Als deze info niet helpt, probeer dan het volgende:

Stap 1: Verifieer je betaalgegevens

Stap 2: Problemen met je browser oplossen

1. Gebruik een andere ondersteunde browser: Chrome, Firefox, Microsoft Edge of Safari.
  2. Gebruik een incognito- of privévenster. Zo doe je dat:
    • Open een nieuw incognito- of privévenster en log dan in op HBOMax.com/account. Kies Betaalmethode bewerken Voer je betaalgegevens in en kies Wijzigingen opslaan.
  3. Gebruik een computer in plaats van je telefoon of andersom.

Als deze stappen niet helpen, gebruik dan een andere betaalmethode of neem contact op met je bank.

Een andere betaalmethode gebruiken

Gebruik een andere betaalmethode Je kunt de volgende betaalmethodes gebruiken: Visa, Mastercard, PayPal of iDEAL (alleen in Nederland).

Neem contact op met je bank

Je bank vraagt je mogelijk om je identiteit te verifiëren met 3D-Secure voordat de transactie wordt geautoriseerd. Neem contact op met je bank of financiële instelling om na te gaan waarom de betaalmethode mogelijk niet werkt.

Neem contact met ons op

Als je de bovenstaande stappen hebt geprobeerd en contact hebt opgenomen met je bank, neem dan contact met ons op voor hulp.