Kan inte lägga till eller ändra betalningsinformation

Nytt abonnemang?
Om du försöker abonnera på HBOMax.com och inte kan lägga till din betalningsinformation, se avsnittet Betalningsfel nedan.

Ändra din betalningsinformation

Om ditt abonnemang faktureras via oss (HBO Nordic AB) kan du ändra din betalningsinformation på Konto-sidan. Gör så här:

1. Gå till HBOMax.com/account och logga in på ditt HBO Max-konto. Kan du inte logga in? Prova att återställa ditt lösenord.
  2. Välj Redigera betalningsmetod. Om du inte har det här alternativet ska du notera genom vem ditt abonnemang faktureras och hitta dem på sidan Ändra min betalningsmetod.
  3. Lägg till din betalningsinformation och välj Spara ändringar. Se nästa avsnitt om du får ett betalningsfel eller inte kan spara dina ändringar.
  4. Din bank kan kräva att du verifierar din identitet med 3D-Secure innan du godkänner transaktionen. Kontakta din bank om du har problem med 3D-Secure.

Din uppdaterade betalningsinformation kommer att användas för din nästa abonnemangsdebitering.

Betalningsfel eller kan inte spara ändringar

Om ditt abonnemang faktureras via oss (HBO Nordic AB) och du får ett betalningsfel eller inte kan spara din betalningsinformation ska du vara medveten om följande:

Din betalningsmetod måste...

• Ha stöd för internationella inköp
  • Utfärdas i regionen där du startade din prenumeration
  • Ha stöd för återkommande betalningar (vissa förbetalda kort har inte stöd för återkommande betalningar)
  • Ha stöd för betalningar online
  • Vara ett av dessa: Visa, MasterCard eller PayPal

Om den här informationen inte hjälper kan du prova följande:

Steg 1: Verifiera din betalningsinformation

• Se till att det du skickar in matchar informationen på ditt kort: Namn, kortnummer, utgångsdatum och säkerhetskod (använd Steg för att ändra betalning ovan).

Steg 2: Felsök din webbläsare

1. Prova att använda en annan webbläsare som stöds: Chrome, FireFox, Microsoft Edge eller Safari.
  2. Prova att använda ett inkognito- eller privat webbläsarfönster. Gör så här:
    • Öppna ett nytt inkognito- eller privat webbläsarfönster och logga sedan in på HBOMax.com/account. Välj Redigera betalningsmetod. Ange din betalningsinformation och välj Spara ändringar.
  3. Prova att använda en dator istället för din telefon eller vice versa.

Om dessa steg inte hjälper kan du prova att använda en annan betalningsmetod eller kontakta din bank för hjälp.

Använd en annan betalningsmetod

Prova med en annan betalningsmetod. Du kan använda följande: Visa, MasterCard och PayPal.

Kontakta din bank

Din bank kan kräva att du verifierar din identitet med 3D-Secure innan du godkänner transaktionen. Kontakta din bank eller ditt finansinstitut för att få reda på varför betalningsmetoden misslyckas.

Kontakta oss

Om du provat stegen ovan och kontaktade din bank, kontakta oss för hjälp.