Stop ongewenst gebruik van je account

Als je vermoedt dat iemand zonder je toestemming toegang heeft tot je HBO Max-account, verander dan je wachtwoord en log uit op alle apparaten.

Heb je geen toegang tot het e-mailadres van je account?
Om je wachtwoord te wijzigen, heb je toegang nodig tot het e-mailadres dat bij je account hoort. Als je geen toegang hebt tot dat e-mailadres, neem dan contact met ons op.

Stap 1: Wijzig je wachtwoord

Zo wijzig je je wachtwoord:

1. Kies een van de volgende opties:
    • Telefoon of tablet: Tik op je profiel (rechtsboven) en dan op het icoon Instellingen (tandwiel, rechtsboven).
    • Computer: Log in op HBOMax.com, kies je profiel (rechtsboven) en dan Instellingen. Heb je hulp nodig met inloggen?
    • Televisie: Je kunt je wachtwoord niet veranderen op je televisie.
  2. Kies Account (Account is alleen beschikbaar bij Profielen voor volwassenen).
  3. Klik op het icoon Bewerken (papier en potlood) naast het veld dat je wilt wijzigen. Wij sturen je een e-mail met een verificatiecode naar het e-mailadres van je account (het adres dat verschijnt op het scherm met de tekst 'Zie je mailbox'). De onderwerpregel van de e-mail is: 'Hier is je eenmalige code'.
  4. Laat HBO Max open terwijl je in je mailbox kijkt.
  5. Vind de code bestaande uit 6 tekens in de e-mail. Heb je geen e-mail ontvangen?
  6. Ga terug naar HBO Max, voer de verificatiecode bestaande uit 6 tekens in en klik op Verder.
    Verlopen of ongeldige code
    Is de code verlopen of krijg je een foutmelding? Klik dan op Nieuwe code versturen en volg deze stappen opnieuw. Krijg je nog steeds een foutmelding? Neem contact met ons op.
  7. Wijzig je wachtwoord en kies Opslaan.

Stap 2: Log uit op alle apparaten

Log daarna uit op alle apparaten. Zo doe je dat:

1. Tik op je profiel (rechtsboven) en dan op het icoon Instellingen (tandwiel, rechtsboven).
  2. Tik op of scrol naar Apparaten. Tik op Apparaten beheren (indien beschikbaar). (Alleen profielen voor volwassenen kunnen apparaten beheren.)
  3. Tik op Alle apparaten uitloggen.
  1. Kies je profiel (rechtsboven), dan Instellingen en scrol naar beneden naar Apparaten.
  2. Kies Apparaten beheren.
  3. Kies Alle apparaten uitloggen.

Je bent uitgelogd en ziet het startscherm voor je. Log nu opnieuw in met je nieuwe wachtwoord van Stap 1.

Uitloggen op alle apparaten kan tot 4 uur duren. Als iemand in je huishouden een programma of film aan het streamen is, wordt hij of zij pas uitgelogd bij HBO Max als de film of serie is afgelopen.